|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
Vzpomněl jsem si na naprosto dementní vtip, ani nevím proč (asi že je tu takovejch dobytků okolo).
Hádanka: co je to?
černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený, černý, červený,
....
bílý
onanující černoch
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tohle se mi myslím, upřímně, povedlo. Bylo to výborný!!!!!!  (ale taky to dalo docela práci, takhle jsem v kuchyni ještě nekmital).
...Oware, čekám tě
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Jojo, a pro mě ještě chutnější (a zdravější)  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 19, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
1) Kuřecí kousky jsem si okořenil a naložil do bílého+řeckého jogurtu na pár hodin. Tortilla chipsy jsem si rozdrtil na "prášek" a přidal do nich papričku, sůl, trochu pepře.
2) Pak jsem maso obaloval v stripsech, krásně se na to lepí, a pokládal na pekáč, který přijde do trouby. Nevím přesně, na jak dlouho, ale zhruba 10+10minut / 12+12 na 175° horkovzduška.
3) Mezitím jsem si na pánvi s trochou oliv. oleje udělal špenát (asi 300/350g), do kterého jsem přimíchal 2 vajíčka. Zároveň jsem si lehce osmahnul placky.
4) Pak už stačí jen dát špenát na placky, přidat nakrájenou mozzarelu, zabalit.
Jediná nevýhoda je, že se to trochu špatně jí, ale jinak suuuuuper  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 19, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
je to fakt povedeny, hned bych si dal _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 19, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Dobrej recept, zkusím. Hele a nešlo by to obalit i v ovesných vločkách ?  . Sice to ztratí asi ten hlavní efekt, ale dobrý by to být mohlo. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
dalsich z mejch variaci na tema domaci tvarohova zmrzlina, tentokrat byla fakt hodne povedena  a relativne dietni (do cca 15-20g S, 30g B, kolem 10g T)
btw ta zelena ozdoba sou listky stevie
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Moocha: nizkotuc. tvaroh, trochu mlika a jogurtu - jenom kuli lepsi konzisteci, strouhanej kokos, 6 tablet stevie, nastrouhany dve kosticky horky cokolady s pomerancem, trochu citronovy stavy - to vsechno smichat a dat do predem kokosem vysypanejch malejch misticek do mrazaku na cca 2 hod. (zalezi jak dlouho vydrzis)), potom vyklopis na talir a muzes presypat jeste holandskym kakaem (bez nej by to bylo jemnejsi) a nakonec sem to fakt lehce prelil golden syrupem, to je snad vsechno _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|