dneska takový odlehčený trenink, oproti silenemu vcerejsku a predchozim treninkum :)))
Obrovskou radost mi udelal darek od jedne z klientek, nechala mi vyrobit originalní trííčo s mym jménem a uplně stejné bude delat sobe i přátelům, aby mě podpořili v přípravě a pak na závodech uplně mě to dojalo, slzičkam jsem se neubránila .. je to nadherny gesto. v žádnym fitku jsem necitila tolik lasky a zároven motivace jako v Eaglu.
stah. horní kladky před hlavu / za hlavu s podržením
10x 70lbs / 10x 70lbs
10x 85lbs / 8x 85lbs
8x 100lbs / 8x 100lbs
20x 40lbs / 15x 40lbs
stahování kladky v předklonu s proplýma rukama
20x 50lbs
15x 60lbs
15x 70lbs
12x 80lbs
12x 90lbs
kardio 40min
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
22.3. Valetudo
hodina a pul soukromky strasnyho pekla :D jsem odřená, spálená o tatamy, s modřinami, nateklými holeněmi, ohryzek někde zaraženej uvnitr krcni dutiny pulku vlasů a strasně moc endorfinů
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Jenom dopis,ze slo o zapas,on by to nekdo mohl chapat jinak..
hups ano ano jednalo se o trenink
dneska strasne nabitej denl, opet ve svym režimu na 3,5 hodinach spanku
jako..trenink po magneticky rezonanci..je mazec, soukroma technoparty uvnitř hlavy ještě 6 hodin po tom
Hackeny
15x plošina
10x plošina + 25kg
8x plošina + 50kg
8x plošina + 50kg
8x plošina + 75kg
obrovska radost z tech hackenu, hloubka s prdelkou až dolu pekne
bulharský dřepy o lavičku na MP
10x 20kg
10x 20kg
10x 30kg
10x 30kg
hrozny....nenavidim ten cvik :D nenavidim proste, nic neboli takhle moc, a proto to zbožnuju
předkopy se špičkami k sobě
10x 105lbs
10x 120lbs
10x 150lbs
10x 150lbs !
20x 90lbs ! paaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zákopy v superserii s rumunama na spodni kladce
10x 110lbs / 20x 80lbs
10x 125lbs / 20x 80lbs
10x 125lbs / 20x 80lbs
kardio 15min
jako..trenink po magneticky rezonanci..je mazec, soukroma technoparty uvnitř hlavy ještě 6 hodin po tom
A co ti zjistili? uz mas alespon lekarsky potvrzenou nasi dlouhodobou domnenku, ze nejses z tyhle planety, protoze se tve telesne funkce neslucuji s lidskou existenci?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A co ti zjistili? uz mas alespon lekarsky potvrzenou nasi dlouhodobou domnenku, ze nejses z tyhle planety, protoze se tve telesne funkce neslucuji s lidskou existenci?
jo jo prej mam neco na mozku s tim, že mi nedochází, že se mé telesne funkce neslucuji s lidskou existenci
bicepsove zdvihy ve stoje s jc
16x 12,5kg
16x 12,5kg
16x 12,5kg
16x 12,5kg
bic zdvihy s osou nadhmatem
10x
10x
10x
scottowka
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
včera jsem byla v ŘEZNÍKOVĚ sklepě, je to nadherne misto, choval se ke me tak, jako žadny jiny muž. Díky týhle spolupráci,se budou dít zajímavé věci bude to masakr
Sedí pár metrů ode mě. Sama mi říkala, ať ti to vzkážu.
Jake z mych alter eg ti to povedelo? :D
Byl tak tajemny. Dovolil mi vstoupit do vsech koutu a byl velmi pohostinny, svym temnym a drsnym zpusobem :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru