Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásné Velikonoce pusinecky, at to roste, at sílíme, at jsme šťastní a zdravííííí

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I tobě puso

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[b]4.4. Triceps, biceps, kardio [/b]
AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ srdička moji :* konečně jsem zpatky, a konečně zdravá. sundala mě na začátku angina, pak špatnej losos mě sundal, 40 horečky, bolení bříška, behem 4 dnu, 4,5kila ubytek na vaze diky tomu, chciplost, nechut delat cokoliv. ALEEEEEEEEE ještě že v Eaglu me nikdo moc dlouho nenechá na to kašlat :D :D :D :D tak mě tu zas máte.

francouzsky tlak
12x 20kg
10x 25kg
7x 30kg
8x 25kg
10x 20kg
božeee strasne mě to zas baví!!!!!!! neskutečnej cvik, nejlip to procejtim proste.

kliky na bradlech s dopomocí
10x
10x
10x
10x

kickback na spodni kladkce
https://www.facebook.com/zlata.bodyfitness/videos/1549376038690304/
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs

pumpovani na kladkach
4serie do selhani

bicepsový zdvih ve stoje s jč
16x 12,5
16x 12,5
16x 12,5
20x 7kg
20x 7kg
20x 7kg
různé vytáčení

provaz na spodni kladce
4serie do selhání

kardio 20min

oh yeaaaaaaah Im back baby !!!
nejak jsem mela chut komplet rozhazet split a dneska jsem si dala paže spolu, tak jak jsem to jela minulej rok s Roellym ...nejak se mi zastesklo.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.4. Zadek, nohy, kardio

dřepy
8x 50kg
8x 60kg
8x 70kg
8x 80kg
6x 90kg
upocene, strasne tezke

bulharsky drep o lavicku
10x 20kg kotouc
10x 20kg kotouc
10x 20kg kotouc
10x 20kg kotouc
10x 20kg kotouc

dosedání na paty, "hip thrusty" na MP vkleku
20x 20kg
20x 30kg
20x 40kg
20x 40kg

goodmorningy na stroji
10x 25kg
10x 25kg
10x 25kg

rumuni s jč
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg

zadek na hyperextenzi
20x
20x
20x
20x

kardio 40min schody

Ranni pozovacka :) Pokud vse pujde dobre, a dopadne co dopadnout ma, mela bych mit uzasne vedeni nad sebou v priprave na podzim, schválně..zkuste hádat kdo by mi pomohl

speedy

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:O Ako nadherne zariadeny byt/dom. Tolko dreva, krasna farba, vela miesta, vyzdoba... Wow!
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

speedy napsal:
:O Ako nadherne zariadeny byt/dom. Tolko dreva, krasna farba, vela miesta, vyzdoba... Wow!

Co, kde, jakej byt/dom ?
cipinek

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2016 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem si myslel, že jsi zase někde upadla ze schodů...
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
už jsem si myslel, že jsi zase někde upadla ze schodů...

:D "schodum" se ted zasadne vyhýbám :D :)))

Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuf konecne jsem si sedla po pondelnim příjezdu z fiba a dvou dni nepretrzite permanence v práci a 3 hodinach spanku behem 3 dní

jak to popsat.

nejde to popsat :D cesta tam...stopem....ubytování formou škatulata hejbejte se a cesta domu stopem (aplikaci blablacar :D :D) neskutečne dobrodružství, který za to opravdu stálo...

setkání s mou novou trenerkou Lesley Barents dlouhé hodinové konzultace o všem co a jak, díky kterým jsem opravdu získala absolutně nový pohled na celou přípravu, sílene se mi libi to jakym stylem premysli a že je na 1. místě duševní i fyzický zdraví ikdyž všichni víme, že kulturistika se zdravím nemá pranic společného.

Podání si ruky a povídání s Richem Pianou a jeho bandou, nezapomenutelné...byla jsem tam takovou dobu že když jsem odcházela z jejich podijka lidi se chteli fotit se mnou v domneni, že k nim patřím uzasny pocit, nevymlouvala jsem jim to a patřičně si to užívala.

Nepopsatelný shledání s Kevinem Levronem....netřeba dál komentovat, prostě mě dojala jeho reakce, kdy beze slova stopl frontu fanoušku co na něj čekali, kvuli tomu aby mě objal a mohli jsme se pozdravit.....

Fakt, že |Big Ramy si mě pamatoval , taky uzasne, je obrovskej, je šílene obrovskej...nevim co s klukama v Oxygen Gymu delaj, když tak narostl nepredstavitelne i Roelly...asi se tam budu muset jet kouknout

Zážitek sborcem jakym je Kimbo Slice k nezaplacení...vážně, mě dojalo jak srdeční ti profíci jsou, spousta debílku co nikdy pořádně nic nedokázali si hrají na kdovíco, namistrovaní sotva pozdraví a pak příjde frajer Kimbo, zapozuje, pochválí a namotivuje svym nezapomenutelnym proslovem....proste... achjo ja tam chci zpatky..

Nabídka Denise Wolfa, že až budu někdy v Las Vegas, že dáme trénink a už jen to vedle něj stát prostě... hrozne silny zážitky

a pak přišel okamžik, kdy jsem na stánku uvidela Zuzanku Toldi... musela jsem ji jit obejmout, moc me prekvapila že vytahla svuj telefon a vyfotila se se mnou a na svuj insta i facebook napsala nadherny popis. dostala me. je dokonala. naprosto.

ten den kdy se se mnou vyfotila Zuzanka jsem sla navstivit nedaleky fitko, kde za mnou prisel Markus Hausmann, jestli jsem to prý já a ukazal mi ten prispevek od Toldi
tak jsem si s nim odjela ramena...totalně na kaši, s prominutím do sraček , uplne me to dostalo. Jak skromny clovek to je....s obrovskym smyslem pro humor :D

Obejmutí Viktora Martineze, show na stanku Řeckýho profíka, srandičky s Warrenem, a spoustu dalšího..prostě.... kouzelny

Kdo mi tam uprimne opravdu chyběl byl Roelly...mel tam svuj obrovsky plakat u NEBBIA stanku, ale..nepozvali ho.. byla jsem z toho zklamana..nejen ja.

vše jsem popsala hodne strucne protoze :D stejně to nejde uplne popsat tak jak bych chtela .. jedno velky dobrodružství, plny emoci, a dojmu.

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi neuvěřitelná. Jedeš stopem a naplníš si desetinásobně sen všech, kteří si jedou autíčkama a pak nejsou schopný říct ani slovo svým idolům. Děláš to dobře!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ty jsi neuvěřitelná. Jedeš stopem a naplníš si desetinásobně sen všech, kteří si jedou autíčkama a pak nejsou schopný říct ani slovo svým idolům. Děláš to dobře!

moc děkuju, stáli při mě všichni svatí, že to vše tak nadherně klaplo.....prostě..následuju svoje srdce a věci se dějí nějak samy

a fotka s Markusem ... velka zkušenost... jááj potřebuju takovýho sparinga :D

Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre sa to čítalo, žiješ si svoje sny, čo je vždy pekné
Dave1913

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně, nechceš natočit video se zážitkama? ;)
Dzitro

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Žijes si svůj sen, moc mě to bavíííí.. Fakt super ! Ale to Ty víš
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi vážně blázínek. Ještě že jsi nařáchlá a budíš respekt. Takovou kočku by si taky klidně mohl někdo dovést místo na FIBO až domů. Mám za tebe radost, že ti to tak klaplo a vážně sis to užila.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: