fuf konecne jsem si sedla po pondelnim příjezdu z fiba a dvou dni nepretrzite permanence v práci a 3 hodinach spanku behem 3 dní
jak to popsat.
nejde to popsat :D cesta tam...stopem....ubytování formou škatulata hejbejte se a cesta domu stopem (aplikaci blablacar :D :D)

neskutečne dobrodružství, který za to opravdu stálo...
setkání s mou novou trenerkou Lesley Barents

dlouhé hodinové konzultace o všem co a jak, díky kterým jsem opravdu získala absolutně nový pohled na celou přípravu, sílene se mi libi to jakym stylem premysli a že je na 1. místě duševní i fyzický zdraví ikdyž všichni víme, že kulturistika se zdravím nemá pranic společného.
Podání si ruky a povídání s Richem Pianou a jeho bandou, nezapomenutelné...byla jsem tam takovou dobu že když jsem odcházela z jejich podijka lidi se chteli fotit se mnou v domneni, že k nim patřím

uzasny pocit, nevymlouvala jsem jim to

a patřičně si to užívala.
Nepopsatelný shledání s Kevinem Levronem....netřeba dál komentovat, prostě mě dojala jeho reakce, kdy beze slova stopl frontu fanoušku co na něj čekali, kvuli tomu aby mě objal a mohli jsme se pozdravit.....
Fakt, že |Big Ramy si mě pamatoval

, taky uzasne, je obrovskej, je šílene obrovskej...nevim co s klukama v Oxygen Gymu delaj, když tak narostl nepredstavitelne i Roelly...asi se tam budu muset jet kouknout
Zážitek sborcem jakym je Kimbo Slice

k nezaplacení...vážně, mě dojalo jak srdeční ti profíci jsou, spousta debílku co nikdy pořádně nic nedokázali si hrají na kdovíco, namistrovaní sotva pozdraví a pak příjde frajer Kimbo, zapozuje, pochválí a namotivuje svym nezapomenutelnym proslovem....proste... achjo ja tam chci zpatky..
Nabídka Denise Wolfa, že až budu někdy v Las Vegas, že dáme trénink

a už jen to vedle něj stát prostě... hrozne silny zážitky
a pak přišel okamžik, kdy jsem na stánku uvidela Zuzanku Toldi... musela jsem ji jit obejmout, moc me prekvapila že vytahla svuj telefon a vyfotila se se mnou a na svuj insta i facebook napsala nadherny popis. dostala me. je dokonala. naprosto.
ten den kdy se se mnou vyfotila Zuzanka jsem sla navstivit nedaleky fitko, kde za mnou prisel Markus Hausmann, jestli jsem to prý já a ukazal mi ten prispevek od Toldi

tak jsem si s nim odjela ramena...totalně na kaši, s prominutím do sraček

, uplne me to dostalo. Jak skromny clovek to je....s obrovskym smyslem pro humor :D
Obejmutí Viktora Martineze, show na stanku Řeckýho profíka, srandičky s Warrenem, a spoustu dalšího..prostě.... kouzelny
Kdo mi tam uprimne opravdu chyběl byl Roelly...mel tam svuj obrovsky plakat u NEBBIA stanku, ale..nepozvali ho.. byla jsem z toho zklamana..nejen ja.
vše jsem popsala hodne strucne protoze :D stejně to nejde uplne popsat tak jak bych chtela

.. jedno velky dobrodružství, plny emoci, a dojmu.