|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 03, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
ja zazil leginy + tilko a byl to muj nejvetsi eroticky zazitek od doby, co jsme videl poprve Angeliku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út květen 03, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Pokedex napsal: | | v tom overalu chodis cvicit ? |
obcas ano, procpak?
podle (mo)mentalniho rozpoložení
bud overalek, nebo leginy s tilkem, nebo ty nejvytahanejsi iljovo/kryštofovo/pavlovo/kdovíčí co tam zrovna leží teplaky s jeste vytahanejsi mikinou |
jak jsem videl ty promo fotky kde ti jsou videt prsa tak jsem si nejak predstavil reakce lidi okolo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 03, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ti už jsou na me zvyklí :) cvicim v hodiny kdy tu je stejne v podstatě jen Boris a pár lidí z tvrdýho jadra :) |
Tak proto minule Boris tak vzdychal !
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: út květen 03, 2016 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja zazil leginy + tilko a byl to muj nejvetsi eroticky zazitek od doby, co jsme videl poprve Angeliku |
Dufam ze to zasepkas svojej zivotnej polovicke do uska este dnes..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 03, 2016 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 03, 2016 10:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st květen 04, 2016 4:51 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | To pak vedle tebe nikdo nezvládá cvičit ne? já mám problémy když předemnou nějaká holka dřepuje nebo tahá. Strašně to rozpytluje |
ja si to taky prave neumim moc predstavit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st květen 04, 2016 6:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st květen 04, 2016 7:28 am Předmět: |
|
|
mluvim teda jen za sebe , ale tohle neni ani o cumilcich ale hetero chlap se proste nemuze koukat jinam kdyz ma tebe v tamtom predsebou :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st květen 04, 2016 9:09 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | mluvim teda jen za sebe , ale tohle neni ani o cumilcich ale hetero chlap se proste nemuze koukat jinam kdyz ma tebe v tamtom predsebou :-) |
Mno prusvitny je to fest, ale tak jsi krasna zenska. Ja to okoli preju. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st květen 04, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Pokedex napsal: | | mluvim teda jen za sebe , ale tohle neni ani o cumilcich ale hetero chlap se proste nemuze koukat jinam kdyz ma tebe v tamtom predsebou :-) |
Mno prusvitny je to fest, ale tak jsi krasna zenska. Ja to okoli preju. :) |
O tom žádná :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 05, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | mluvim teda jen za sebe , ale tohle neni ani o cumilcich ale hetero chlap se proste nemuze koukat jinam kdyz ma tebe v tamtom predsebou :-) |
Rozdil je se podivat a blbe cumet.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 7:54 am Předmět: |
|
|
Ja třeba cumilek nejsem, ale hodně mě to rozptyluje. Onehda v průvanu sem tahal a ani ne metr predemnou drepovaly holky. Když sem se zvedal s činkou tak ona měla zadek asi 40cm od mojí hlavy. A to prostě nic nenadelas :D a byl sem fakt nasrany, protože v ti chvíli ti odejde síla. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|