moc se omlouvam, že nepíšu treninky, trenuju porad do rozervání těla, jen nemam moc casu zapisovat, škola 10hodin (patek, sobota, nedele) , práce pondelky uterky (16-18hodin) , zbytek tydne nejdu pod 9 hodin v praci a spanku je cim dal min... ale jako omluvu vam sem hazim videjko co jsme pro vas s holkama natočily...
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Ted spis odhadem kolik? 2-3 hodiny denne? Nemyslis, ze je to ztrata casu? Vzdyt bys misto toho mohla dat klidne druhou fazi treninku i s kardiem. Nechces to zvazit? :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ted spis odhadem kolik? 2-3 hodiny denne? Nemyslis, ze je to ztrata casu? Vzdyt bys misto toho mohla dat klidne druhou fazi treninku i s kardiem. Nechces to zvazit? :D
já věděla, že mě podpoříš uvažovala jsem nad tim a posledně jsem misto spanku byla obdivovat krásu vycházejícího slunce.asi to budu praktikovat pravidelně
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS .. v prubehu treninku jsem prisla o periferni vidění, polil mě studeny pot, srdce vyskočilo z hrudníku a uteklo mi nějak neznamo kam. Třas v celym těle... proč jsem tak pitoma ale chybama se člověk učí a rozhodně to nebyl duvod ukončit trenink, naopak, musela jsem ten pocit přemakat.
Shyby s dopomocí
12x
12x
10x
10x
8x
8x
7x
7x
stahování kladky na uzko na hrudník
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 85lbs
10x 100lbs
8x 100lbs
15x 55lbs
jednoručka v předklonu
12x 17,5kg
12x 25kg
12x 27,5kg
12x 30kg
8x 30kg
20x 10kg
20x 10kg
napumpovane k prasknuti
a tady to začlo...misto periferniho videni, (nenastala tma, jen jsem vsude zacla videt třpytky :D ), jsem mela stroboskopovou párty...
kardio 10min a zvedal se mi žaludek.. ffffuuuuj a ted ještě do pulnoci v praci :D prosim snad to přežiju
Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS ..
Ideální kombinace při dlouhodobým nedostatku spánku a výhradně anaerobní činnosti
Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS ..
Ideální kombinace při dlouhodobým nedostatku spánku a výhradně anaerobní činnosti
jo zdalo se mi to jako skvelej nápad co me probere ... potřebuju píchnout Drejprovo serum nesmrtelnosti nebo neco takovyho, bože prosim udelam cokoli jen at to už odezní...
jo zdalo se mi to jako skvelej nápad co me probere ... potřebuju píchnout Drejprovo serum nesmrtelnosti nebo neco takovyho, bože prosim udelam cokoli jen at to už odezní...
Já myslím, že když už jsi přežila tohle, tak nesmrtelná jseš
Po 2dennich Eagle oslavach konecne zas rezim a jak jinak zacit nez trenalem nohou. Po vsem co jsem do sebe v cheat dnech nacpala byla supersila :D
Drepy
10x osa
8x 50kg
8x 60kg
6x 70kg
6x 80kg
5x 90kg
5x 100kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wtf???!!!!!! Jako vazne???? JUPIIIIII!!!
a to uz jsem vecer byla usmajdana z celodenni ZOO prochazky s ditetem ^ ^
Schody 10min a totalne zadek v ohni!!!! :D :D :D nateklinka pekna
tlaky na MP za hlavu
15x 20kg
10x 30kg
8y 30kg
8x 35kg
7x 40kg
6x 40kg
6x 40kg
20x 20kg
fuuuuuuuuuuuuuu pali pali pali, ale jsem prekvapena ze vim vetsi stres a horší podmínky mam, tak tim lip makam
předpažení s jč na střídačku
14x 7kg
14x 9kg
14x 9kg
14x 9kg
14x 9kg
hooříííí ramínka hoříííí
moc děkuju za krasny slova, opravdu. V tyhle dobe kdy mam stresy snad už ze všeho zas to nakopne a pohladi, vazně děkuju :))
Snažím se, na dnes jsem spala 6 hodin a řeknu vám, bylo to bombasticky mam pocit, že život je krasnější když už se zdaj i sny a nejen že se propadám do koma posilam pusinuuu
tyjo, uzasny...mam silene dobrou naladu od rana :D spala jsem 6 hodin, coz je dvojnasobek toho co do ted :D woohooo a uz jen ta predstava ze za par dni se vyspím třeba 9 hodin :D iiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru