Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc se omlouvam, že nepíšu treninky, trenuju porad do rozervání těla, jen nemam moc casu zapisovat, škola 10hodin (patek, sobota, nedele) , práce pondelky uterky (16-18hodin) , zbytek tydne nejdu pod 9 hodin v praci a spanku je cim dal min... ale jako omluvu vam sem hazim videjko co jsme pro vas s holkama natočily...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
spanku je cim dal min

Ted spis odhadem kolik? 2-3 hodiny denne? Nemyslis, ze je to ztrata casu? Vzdyt bys misto toho mohla dat klidne druhou fazi treninku i s kardiem. Nechces to zvazit? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
spanku je cim dal min

Ted spis odhadem kolik? 2-3 hodiny denne? Nemyslis, ze je to ztrata casu? Vzdyt bys misto toho mohla dat klidne druhou fazi treninku i s kardiem. Nechces to zvazit? :D

já věděla, že mě podpoříš uvažovala jsem nad tim a posledně jsem misto spanku byla obdivovat krásu vycházejícího slunce.asi to budu praktikovat pravidelně

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.4. Záda, triceps

Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS .. v prubehu treninku jsem prisla o periferni vidění, polil mě studeny pot, srdce vyskočilo z hrudníku a uteklo mi nějak neznamo kam. Třas v celym těle... proč jsem tak pitoma ale chybama se člověk učí a rozhodně to nebyl duvod ukončit trenink, naopak, musela jsem ten pocit přemakat.

Shyby s dopomocí
12x
12x
10x
10x
8x
8x
7x
7x

stahování kladky na uzko na hrudník
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 85lbs
10x 100lbs
8x 100lbs
15x 55lbs

jednoručka v předklonu
12x 17,5kg
12x 25kg
12x 27,5kg
12x 30kg
8x 30kg
20x 10kg
20x 10kg
napumpovane k prasknuti
a tady to začlo...misto periferniho videni, (nenastala tma, jen jsem vsude zacla videt třpytky :D ), jsem mela stroboskopovou párty...

veslo podhmatem
12x 55lbs
12x 55lbs
12x 55lbs
12x 55lbs

pullover na horni kladce
15x 60lbs
15x 70lbs
12x 80lbs
12x 90lbs
12x 100lbs

studeny pot.. tohle mi fakt neudelalo dobre .D

kickback na spodni kladce
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
do shoření

horní kladky podhmatem, s jč adapterem
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs
12x 20lbs + 10x 10lbs

kardio 10min a zvedal se mi žaludek.. ffffuuuuj a ted ještě do pulnoci v praci :D prosim snad to přežiju

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS ..

Ideální kombinace při dlouhodobým nedostatku spánku a výhradně anaerobní činnosti
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Zlata napsal:

Ilja donesl novy nakopavac... už ho nikdy nechci .. a už nikdy nebudu predtreninkovky kombinovat... a už nikdy nebudu kombinovaat dvě predtreninkovky dovezene z Ameriky Black Mamba a Black ANNIS ..

Ideální kombinace při dlouhodobým nedostatku spánku a výhradně anaerobní činnosti

jo zdalo se mi to jako skvelej nápad co me probere ... potřebuju píchnout Drejprovo serum nesmrtelnosti nebo neco takovyho, bože prosim udelam cokoli jen at to už odezní...

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
DiamonD123 napsal:
Zlata napsal:

jo zdalo se mi to jako skvelej nápad co me probere ... potřebuju píchnout Drejprovo serum nesmrtelnosti nebo neco takovyho, bože prosim udelam cokoli jen at to už odezní...

Já myslím, že když už jsi přežila tohle, tak nesmrtelná jseš
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.5. Nohy,zadek,kardio

Po 2dennich Eagle oslavach konecne zas rezim a jak jinak zacit nez trenalem nohou. Po vsem co jsem do sebe v cheat dnech nacpala byla supersila :D

Drepy
10x osa
8x 50kg
8x 60kg
6x 70kg
6x 80kg
5x 90kg
5x 100kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wtf???!!!!!! Jako vazne???? JUPIIIIII!!!
a to uz jsem vecer byla usmajdana z celodenni ZOO prochazky s ditetem ^ ^

Hackeny
5 serii 10x plosina plus 25kg

Zakopy
12x 95lbs
10x 110lbs
10x 110lbs
10x 110lbs
10x 110lbs
10x 110lbs

Rumuni s jc
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg

Hamstringy a zatinani hyzdi na hyperextenzi s kotoucem 10kg
6 serii 20 opakovani do shoreni

Jakoby goodmorningy na spodni kladce s lanem
15x 50lbs
15x 60lbs
15x 70lbs
15x 80lbs

Zanozovani na spodni kladce
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs

Schody 10min a totalne zadek v ohni!!!! :D :D :D nateklinka pekna

Zlata

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.5. Ramena

tlaky na MP za hlavu
15x 20kg
10x 30kg
8y 30kg
8x 35kg
7x 40kg
6x 40kg
6x 40kg
20x 20kg
fuuuuuuuuuuuuuu pali pali pali, ale jsem prekvapena ze vim vetsi stres a horší podmínky mam, tak tim lip makam

winklaarovky
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg

upažování na spodní kladce jednoruč v uklonu
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs

upažování v předklonu
8x 40lbs
8x 40lbs
8x 40lbs
8x 40lbs

předpažení s jč na střídačku
14x 7kg
14x 9kg
14x 9kg
14x 9kg
14x 9kg

hooříííí ramínka hoříííí

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

¨
jnerez

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatko, ty seš týden od týdne svalnatější .
Dave1913

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatí, seš úžasná, ale proboha vyspi se a občas odpočívej! Ať tě to zase nějak nedožene.
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moc děkuju za krasny slova, opravdu. V tyhle dobe kdy mam stresy snad už ze všeho zas to nakopne a pohladi, vazně děkuju :))
Snažím se, na dnes jsem spala 6 hodin a řeknu vám, bylo to bombasticky mam pocit, že život je krasnější když už se zdaj i sny a nejen že se propadám do koma posilam pusinuuu

Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.5. Záda, kardijko

stahování kladky na hrudnik
20x 55lbs
15x 70lbs
12x 85lbs
12x 100lbs
10x 100lbs
12x 55lbs

přítahy jč v předklonu
12x 25kg
12x 30kg
12x 32,5kg
10x 35kg
10x 25kg

veslo na uzko
15x 70lba
15x 85lbs
15x 100lbs
15x 100lbs
15x 100lbs

hyperextenze
12x
12x
12x
12x
12x

kardijko 20 min

tyjo, uzasny...mam silene dobrou naladu od rana :D spala jsem 6 hodin, coz je dvojnasobek toho co do ted :D woohooo a uz jen ta predstava ze za par dni se vyspím třeba 9 hodin :D iiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Pokedex

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom overalu chodis cvicit ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: