Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bbvka napsal:
Ahoj, to mi rekni kde to behas? pochybuju ze v okoli Olympie ci Vrsovic je neco takovyho ne? ;]
od Olympie na zelivarnu pres nemocnici to asi nebude :DDD
Diky

Ahojky :)) ranni sprintiky provadim v lese par kroku od domecku kde bydlim na okraji Prahy. :) :D mas pravdu ze kolem Vrsovic moc te zelene neni :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bbvka

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, zdalo se mi to podezrely :)
oki, tak dik a at to slape v Olympii ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. 10. RAMENA, ZÁDAA!!!!!

Na dnešní podrcení ramen jsem uprosila Vítka Sahulu,
byla jsem totálně odhodlaná nechat se absolutně zničit.
protože ramena jsou moje slabina, že je nedokažu tolik procítit
a hrozně rychle se mi unaví....tak jsme jeli vysoké počty opáček,
menší váhy a absolutní koncentrace a soustředení na provedení cviku,
podržení v kontrakcích, co nejpomalejší pohyb a prostě psycho...upřímně?
trenink byl od 11..ted je deset večer a pořád ta ramena jsou napumpovaná
a lehce příjemně brní...úžasný! Dalo mi to neskutečně zabrat..
a už dost kecáánííí a tady je trenal :)

Deltdeck
25x 36lbs
22x 48lbs
18x 60lbs
15x 72lbs!!!!!!
15x 72lbs!!!!!!!!!!!!!!
12x 84lbs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! už pomáhal
20x 36lbs

ffffuuuuaaa!!!!!!! NATEKLOST :D Pauzy? 20vteřin

Tlaky na Hammeru
20x 20lbs
12x 50lbs u 4. fail...tak jsem jela jen negativní opáčka převážně
12x 20lbs
11x 20lbs už jsem to tlačila i očima!!! :D jááááj Teprve začátek a já už v háji :D
ale nemohla jsem to před ním na sobě nechat znát ne :D

Předpažování ez na úuko v předklonu s mírně pokrčenýma loktama (Ronnie Coleman styl)
15x
13x
12x
moooc moooc super cvik...přední delty na kaši :D

Upažování s jč s vytočenými malíčky
20x 5lbs
16x 5lbs
15x 10lbs
14x 10lbs
10x 10lbs plus 8x 5lbs
!!!!!!!!!!!!!Boha!! tohle byl masakr...upažování běžně jezdím (i s 10ti kilovou činkou)
s trochu pokrčenýma loktama s více před sebe....zde to bylo s vytočením malíčků..
od boků s téměř nataženýma rukama, nahoře stopka co nejpomalejší pohyb...
.fffuuuaaa brečela jsem u toho a nahlas :D ale neskutečnost braly mě mini křeče
v každym centimetru dráhy...takhle dětský váhy a tolik mě rozbít..
.no jede se dál :D neni prostor pro nářek

Přítahy osy na široko. .hodně široko
20x 12,5kg
18x 12,5kg
15x 15kg
15x 15kg

přešel mě smích...i usmev mi zamrzal..pauza na čůrání....
ze zamrzlýho usměvu pohled zoufalství..nemohla jsem si natahnout pak teplaky :D smutný...ale podařilo se nakonec... :D

pak přišel muj blbej for, že ještě nemám dost....chyba....
pozn. pro mě..nedělaj si srandičky před těmi, co mě opravdu velmi velmi dobře neznají...vezmou to vážně a budu trpět :D
okay...ale aspon vim, že jsem ta ramena vyždímala na krev

Shazovačka nahazovačka předpažování s jč
10x 2kg, 10x 3kg, 10x 4kg, 10x 3kg, 10x 2kg
Malý váhy, směšný váhy.... ale s absolutně pomaloučkými pohyby mě to dodělalo.
.přišlo mi to nekonečný... už jsem zas nemluvila :D
zvedal se mi kufr...ale pohoda... jde se na záda

Stahování horní kladky na hrudník
(blbej napad, ruce jsem nemohla zvednout a chytit tyč :D tak jsem si je musela k tyči přivázat.
25x 60lbs
20x 60lbs
16x 75lbs
15x 75lbs
15x 60lbs
15x 60lbs
15x 60lbs
Maximální procítění, menší váhy abych to tahala "jen" latissimem
pauzy par vteřin (nechtělo se mi zas pak znovu přivazovat ruce :D)

Přítahy hammeru k sobě na široko
25x
20x + 5kg
18x + 10kg
15x + 10kg
procítěnost

to samé, ale na úzko na spodky latů
20x
18x
15x
15x
samotná osa...ale psycho.. nevnímala jsem okolí..vůbec...
jediný co existovalo bylo krví nalitá záda a ramena...takovej pocit..nejlepší na světě..

Přítahy jč k pasu v předklonu
16x 30lbs
16x 30lbs
14x 35lbs !!!!!!
12x 35lbs
opět podržení v horní kontrakci a maximální protažení ve spodní....

Hyperextenze
8x FAIL roztřásla jsem se jak malá holka...sotva jsem se postavila na nohy...
šupity pro cukříky a magnezko...ty jo..motala jsem se jak po vopici
10x nahecovaná..poslední cvik tak se vyždímu ne? :)
10x
11x a ještě poslední :D :D EUFORIE!!!!

30MINUT PÁS . spíš na rozdejchání než na cokoli jinyho :D
přišla jsem domu, vzala si hovězíí do postele a při jídle padla do koma:D spánek...
dead..k.o. ale za chvilku zas vstávačky a do práce :D už se těším na hajíííí, tak dobrou...
jsem zvědavá jak se budu zítra hýbat...protože? JSOU NA PLÁNU NOHY!!! :D
Bože chraň mě.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu super log, moc mě baví číst.
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Opravdu super log, moc mě baví číst.

Jůůů děkuju :) jsi milý, já Tvůj log také žeru :D kolikrát se nasměju, že v tom vidim sebe viz tvůj trénink nohou :D Jedeš skvěle a budu držet palce pak na závodech :)

Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovej pozitivní log a ještě s obrázkama :)) Myslím, že si zejtra ani zuby nevyčistíš :))
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24. 10. Nožky, zadek :) na pohodu

jsem přemýšlela jestli tenhle trenink zapsat :D protože dorazila jem do fitka...a opravdu nechápala co tam dělam?! Byla jsem unavená, záda rozbitý a ramena na kaši :D ale chtěla jsem si odjet ty nohy aspon pocitově, procvičit pořádně techniku čelních dřepů a snažit se nějak naučit tělo jak se správný dřepy dělaj bez předklánění a tak nu... takže někoukejte prosím na váhy :D jsou směšný

Zákopy v sedě
20x 105lbs
16x 120lbs
13x 135lbs
13x 135lbs
13x 135lbs
13x 135lbs
Na procítění, maximální protažení a stopky, pomalý pohyb :)

Mrtvý tah s proplýma nohama s jč
15x 30lbs
13x 35lbs
13x 35lbs
13x 35lbs

Předkopy
17x 90lbs
17x 90lbs
14x 120lbs
20x 75lbs střídání nohou :)

Čelní dřepy na multipressu
13x 30kg dole stopka
12x 30kg
9x 40kg
12x 30kg

Dřepy zády ke stěně (kdy záda podepírá míč)
20x
20x
20x
20x plus 10kg kotouč v náručí
Za tenhle cvik nebo spíš nácvik dřepu vděčím panu Harazímovi... a celkově, že měl tu snahu a trpělivost vysvětlit a ukázat mi jak by měl dřep vypadat, protože do ted jsem dřepovala tragicky...přiznavam se : (

Dřepolegpress
20x 135lbs
20x 155lbs
20x 175lbs
20x 175lbs nohy na široko rozkročené a pěkně to tahat převážně zadkem :D masakr :)

Výpony na podložce
dohromady 150x :)

30minut kardio

Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
Takovej pozitivní log a ještě s obrázkama :)) Myslím, že si zejtra ani zuby nevyčistíš :))

děkuju :)) snažím se :D co nejvíc popsat pocity z treninku:D a obcas obrazek je lepší než tisíc slov :D :)
No vyčištění zubů šlo :D ale povím Ti co bylo pro mě uplně ze všeho nejhorší...sundání propocené a na tělo přilepené sportovní podprsenky ihned po treninku :D zápasila jsem s tím absolutně zoufale :D

Martule

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
peetthemaster napsal:

děkuju :)) snažím se :D co nejvíc popsat pocity z treninku:D a obcas obrazek je lepší než tisíc slov :D :)
No vyčištění zubů šlo :D ale povím Ti co bylo pro mě uplně ze všeho nejhorší...sundání propocené a na tělo přilepené sportovní podprsenky ihned po treninku :D zápasila jsem s tím absolutně zoufale :D

hehe,tohle presne znam,to nemuze zadnej borec nikdy pochopit, co mi absoltvujem este po tom treningu mozna jen ti, co se soukají do dresů
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
Zlata napsal:
peetthemaster napsal:

hehe,tohle presne znam,to nemuze zadnej borec nikdy pochopit, co mi absoltvujem este po tom treningu mozna jen ti, co se soukají do dresů

Jsem rak ráda, že mě chápeš :D :D ještě pak občas lituji plavkyně v těch kompresních plavkách..to musí být taky psycho :D kolikrát mě napadaly myšlenky to raději rozstříhat než se s tim mordovat, ale přeci jen myšlenka na ty účty mě zas hodně rychle zchladila :D

Číča

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ženy zase nechápou jiné věci.... a pokud se je snaží borec napravit,je obviněn z nevychování a prohrabávání rozkroku na veřejnosti
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zlata

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Ženy zase nechápou jiné věci.... a pokud se je snaží borec napravit,je obviněn z nevychování a prohrabávání rozkroku na veřejnosti

Číčo (boze to je sladky ) ja pro to mam plne pochopeni :D a nejak to neregistruji...a kdyz..tak s usmevem :D vsak jsme jen lide.

smetak

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando by vam s tim sundanim propocene sportovni podprsenky urcite rad pomohl.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejen on :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

táák joooo ! :D teďka dva dny jsem jela těžký přežíračky všim možnym :D nějak mi vypadla hlava, tak jsem to nacpala sladkostma..... asi takhle :D

Teheheee :D :D
Dneska jsem byla poprvéééé v novéééé Olympii na Opatově jako pracantka a teda zlatíčka moje, kdo chce být taky tak nabitý pozitivní energií, radostí, motivací, nabušenostííí tak at tam za mnou naklušeeee :D :D hihi mě specielně tam uvidíte pátek, sobota, neděle na odpolední a jinak tam jiné dny a jiné hodiny budu pobíhat a drtit váhy at ty tuky zase vypotíííím :D

Jinak dneska trenink asi ani psát nebudu :D jak jsem byla nadšená a vyjukaná ze všech těch strojů a zrcadel a super lidí, tak jsem lítala od jednoho ke druhýmu a v podstatě kloudně neodcvičila nic.ale aspon (berme to pozitivně a že nic neni ztráta času a vše se počítá) jsem si všechny stroječky osahala, vyzkoušela takže příště už nebudu bloudit! No žůžo!

Jo a ještě teda od zejtra zas držim totálka stravičku, stahuji sachry ..trochu si s nima pohraju a pojedu si příští tyden tedy 2+1 (2 treninky + 1kardio to ceeeelý tydena neděle volno) Hihi tak ju nemužu se dočkat.

a jídlo na zítra tedy
Bílkoviny: 145g
sachry: 108g
tuky: 40g
5 328 kJ

Vše to mám rozházené do Hovězího masa s bramborami ze zahrádky <3 , spařené ječné vločky, banán, 10g mandlí, 20g domácích vlašských oříšků, 2-3bílky, 90 Isoflex, Půlka tvarohu na večer a brutal über monstrozně moc kopec zeleninky když bude hlad :D

Jo a kdybyste mě chtěli přijít pozdravit tak zítra budu od rána do odpolka ne Vršovicích v původní Olympijce :) tak se na vás budu těšiti :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: