|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Mám takový menší dotaz :D Ty vlastníš nějaký generátor na tyhle šílený poníky (nebo jak jinak bych to identifikoval)? :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mám takový menší dotaz :D Ty vlastníš nějaký generátor na tyhle šílený poníky (nebo jak jinak bych to identifikoval)? :D |
Co je to generátor? :D ... Jinak ... Na my little pony koukam každý ráno u snídaně..takže to mám zkouklé a často se v tom vidim :D a líp své pocity vyjádřit neumím..prostě oni to řeknou za mě :D a stačí vědět jméno poníka a činnost a Tumblr nebo Deviantart už obrázky poskytne :D oo jinak varuji před tumblrem je to stránka kde je uplně všechno..a silně návyková... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
Deviantart  Poníci jsou super, originální smajlíci se čtyřma nohama _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
27.10. TODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY IS BACK DAAAAYYYY
Stahování horní kladky na úzko naplýma rukama
20x 50lbs na maximální procítění
17x 60lbs
14x 70lbs pomalinku vysazovat ramena, protahovat křídla, úžasný
12x 70lbs
shazovací 13x 60lbs, 13x 50lbs, 13x 40lbs
Přítahy horní kladky PŘED hrudník s V adaptérem (vychytávka Toma Bureše)
normálně na přítahy zvedam víc, ae tohle mě absolutně rozbilo!!! Křídla nateklá...super procítění, bez zaklánění se, neskutečná soustředěnost na provedení techniky...
17x 60lbs
15x 60lbs
15x 60lbs
12x 75lbs
13x 75lbs
14x 60lbs
šílěně mě to bavilo!!! takhle jsem laty neprocítila dlouho! uplně to zabírá jinak a paráda..moc moc moc doporučuji...neuvěřitelný cvik
Přítahy velké osy v předklonu k pasu
20x 20kg
16x 30kg
12x 40kg
15x 30kg
15x 30kg
chytla mě zas mega křeč do posledních 3 prstů, zápěstí až předloktí...ach jo...v noci se mi zas vrátila parestezie...ale vyšetření už se blíží (nevim proč mě nechavaj čekat měsíc na něco...co je docela průser)
přítahy jednoručky v předklonu
15x 30lbs
12x 35lbs
12x 40lbs
15x 35lbs
15x 30lbs
zas do procítění, plný rozsah pohybu :)
Přítahy v sedě na stroji Hammer
15x 30kg
14x 40kg
10x 50kg
12x 40kg
a záchvat smíchu... periferně jsem viděla, že kluci něco vymejšlej u zrcadla :D nešlo to...ale tak co...nesmíme bejt furt nabručený a zamračený :D cvičení nás má hlavně těšit <3
Veslo (spodní kladka)
16x 30kg
13x 40kg
13x 40kg
shazovačka 12x 40kg, 15x 30kg, 15x 20kg
deltdeck
15x 48lbs
15x 48lbs
15x 60lbs (2 s dopomocí)
16x 60lbs (4s dopomocí)
15x 60lbs (5 s dopomocí)
shazovačka 12x 60lbs /6s dopomocí), 14x 36lbs (nevim kolik s dopomocí :D)
jako po tomhle všem to byla rozrakvovačka...navíc s klučinou co to bere brutálně vážně, řval a hecoval...psycho pěkné :D chtěla jsem si dát jen tři sérky jen na pohodu...ale néééé :D já se zas nechala vyhecnout, žeee? :D No jo, to bych jinak nebyla já :) když už dřít tak na krev.
plus 35min kardio _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
28.10. Nohy
Při dnešním tréninku šla sranda stranou, přišlo to, po čem jsem toužila velmi, velmi dlouho...trénink pod vedením osoby, ke které velmi vzhlížím, kterou neskutečně obdivuji a chovám k ní silný respekt. Běžně při treninku mezi seriemi dělam srandicky, ale tady jsem se nezmohla na nic jiného než na "ty kráso!" (to bylo po každy serii..jak zaseklej gramofon) Dnešní trenink mi věnovala mnou milovaná She Hulk (nejmenuji, označme tu Body Bohyni takto :)) Také má ráda komixy a tahle postava je jí oblíbená, navíc k ní neskutečně pasuje, je nádherná, inteligentní, schopná, neuvěřitelně silná, odhodlaná, laskavá,....a mohla bych pokračovat...) Vážim si nesmírně toho, že jsem na konci byla pochválena.
Myslela jsem si, že nohy mám vcelku silné co se váhy týče...ale jak jsem dnes zjistila, jsem slabá v dynamice a brutální intenzitě treninku.
CVIKY SE NEJELY NA SERIE, ALE CELÉ CVIKY....CELÝ DANÝ CVIK BYL JEDNA VELKÁ GIGANTICKÁ SERIE BEZ PŘESTÁVKY (max. 2vteřiny na přemístění se z jednoho stroje na druhý) Pocit na zvracení se dostavil celkem 6x za trénink... Po druhém cviku jsem nemohla popadnout dech a spíše sípala...pálilo mě na hrudi...nohy v crashi, zadek..jiná dimenze :D
ale už dost keců
20min. kardio před treninkem na zahřátí
Giganticka superserie bez prestavky
Predkopy. . drepolegpress
50x 65lbs , 50x 95lbs
40x 65lbs, 40x 115lbs
30x 65lbs, 30x 135lbs
20x 75lbs, 20x 155lbs
10x 90lbs , 10x 155lbs
Drepolegpress jednonoz s vytocenim
15x 155lbs
15x 155lbs
15x 155lbs
Zakopy v leze plus zvedani kolen vs mrtvý tah
40x 30lbs + mrtvola s natazenyma nohama 15x 20kg
40x 40lbs vzdy poslednich 18 az nahoru + mrtvola 15x 20kg
30x 50lbs + mrtvola 15x 20kg
12x 50lbs klasicky, 10x 50 zvedání kolen
10x 50lbs klasicky, 18x 40 zvedání kolen
Vypady se zanozenim
20x
20x s retezem okolo krku
Drepy s vyskokem s jc 5kg
15
15
15
Celni drep s osou vs drepy s vyskokem s 5kg jc
15x vs 15x
12x vs 15x
12x vs 10x , 5x (bez činek)
12x vs sama drepy 15
Abdukce klasicky vs v předklonu
20x 60lbs vs 20x 60lbs
20x 60lbs vs 20x 60lbs
15x 70lbs vs 15x 70lbs
15x 70lbs vs 15x 70lbs
Vypony v sede v giga serii s vyponama ve stoje
30x konstrukce plus 30x výpony rovne
20x 20kg plus 15x spicky k sobe, 15x spicky od sebe
15x 20kg, 15x spicky k sobe..od sebe
15x 20kg, 10x rovne..k sobe..od sebe
Skoky pres svihadlo 3minuty
Kardio 30min
Trenink zacal v 9 hodin ráno....nyní máme 14 hodin a já se ještě furt klepu jak idiot :D rozbitý nohy, neskutečně, skákání přes švihadlo byla spíš parodie na Gumídky bez hopsinkové šťávy...asi jsem byla dost komická u toho..protože She Hulk se mi smála...když jsem v kuse bez zaškobrtnutí přeskočila švihadlo 15x měla jsem tu nějvětší radost :D rozbitá ze včera a z dneška...psycho prostě.. jsem rozebraná..ani na poníky nemám chut :D jdu spat.. jsem na nizkejch cukrech a v debilní fázi měsíce :D pa _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
dnešní ráno bylo šílený... vzbudila jsem se v 5:20 šílenou bolestí hýždě :D křeč neskutečná..tak jsem se doplazila pro magnezium, aminy, vitaminy a odhodlala se že to promasíruju hřejivým olejem :D hahááááá nejblbější nápad... neskutečná bolest.
29.10. Kardio...
tak jsem si vymyslela chutovčičku, že to pujdu protahnout na kardio a ne jako normální člověk na pul hodky, ale
10min schody  PROČ.....TAM...SAKRA...LEZU...KDYŽ..Z TOHO MALEM SPADNU??!!!
30min pás 9stupnový incline rychlost 6,3km/h chcííplost!! bolest šílená, ale povolila
pak procházka po Olympii :D (procházka..rozuměj sotva kontrolovaný pohyb dopředu a do stran :D)
dalších 30min pás 3stupně incline, 7km/h
už jsem chtěla jít pryč, ale přišel budoucí závodník a přišlo mi, že potřebuje trochu povzbudit, bez cukru byl jak sušenka : ( tak jsem s nim kolegiálně vydržela ještě 40minut na kole
nechci slyšet, že jsem magor a že je to nesmysl... já to vim :) ale dneska mi to tak prostě přišlo jako super nápad.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Taková kardio Draperka _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:19 pm Předmět: |
|
|
Nevím, na čem frčíš, ale chci to taky _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Mates dačo vozí z Ukrajiny. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
Ty jo normálně na čem frčim? :D Super nálada, 400g hovězího, příjemná atmosféra gymu a prostě ty lidi tam mam vážně ráda :) endorfiny jsou mojím nastřelovačem a nepotřebuji nic z Ukrajiny či odkohokoli :)
edit. :D :D ale pokud chces neco co tě brutalně nabombí :D tak osobní zkušensot mam 2granáty zapít napalmem :D  a nebo Mesomorph...  americká předtreninkovka..po tom jsem byla najetá 2 dny nonstop :D husina po celym těle..brnavej jazyk..popraskané žilky v oku :D Terminator..a to že těžce :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Zlata napsal: | Ty jo normálně na čem frčim? :D Super nálada, 400g hovězího, příjemná atmosféra gymu a prostě ty lidi tam mam vážně ráda :) endorfiny jsou mojím nastřelovačem a nepotřebuji nic z Ukrajiny či odkohokoli :)
edit. :D :D ale pokud chces neco co tě brutalně nabombí :D tak osobní zkušensot mam 2granáty zapít napalmem :D a nebo Mesomorph... americká předtreninkovka..po tom jsem byla najetá 2 dny nonstop :D husina po celym těle..brnavej jazyk..popraskané žilky v oku :D Terminator..a to že těžce :D |
Napalm mám taky :D Poprvé jsem ho zkoušel, když jsem byl na služebce v Polsku, to jsem měl ten Shot, teď mám pixlu prášku a míchám to do vody :) Granát jsem ještě nezkoušel :) |
A jak se po něm cítíš? :) A ten Granatek fakt doporučuju, je vedenej jako spalovač..ale nakopne to jako kůň :D já třeba upřímně víc procítím kontrakce svalu, mužu se líp soustředit..hodí mě to uplně jinam prostě..sice čučím jak psychouš...ale trenink je masakrální :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
30. 10. Delty
Dneska vstávačky před 5. hodinou ranní a už od otevíračky do Gymu, pěkně naspeedlá, natěšená, plná odhodlání nechat se zas dobrovolně a s vděkem pořádně zmučit!!!
Opět ju? Brutalní dynamika, intenzita jako nikdy, pauzy 5-10vteřin mezi cviky
Masakr!! Sice malé váhy, ale bez odpočinku to bylo psycho..uplně nový styl cvičení, ale je třeba ty svaly probrat a dát jim pořádný šoky!! Nohy cejtim ještě ted neskutečně..když vystupuju z autobusu lidi na mě čuměj jak na alkoholika :D motam se jak narozený hříbě :D
Zahřátí na TRX rozpažování
15x
15x
15x
Tlaky na Hammeru obráceně (čelem k opěrce) to jsem nikdy dřív nejela a rozbila mě už první serie (ramena mam fakt na pikaču slabý)
20x konstrukce
15x 20lbs
15x 30lbs !!!! od 7. jsem jela jen negativní...ramena nateklý
12x 20lbs !!! fuuu jen jsme shodili kotoučky a jelo se zas...křeče jak svina..ael sakra nejsem posera!! jedu přes bolest proste
15x
Upažování v sedě v dvojserii s předpažováním s jč.
20x 10lbs
15x 10lbs nahoru dynamicky, dolu uplně nejpomaleji, nahore stopka
15x 10lbs vs 15x 20lbs předpažení
hned bez přestávky na
Dvojserie přítahy osy k bradě vs. upažování jednoručky v úklonu
15x 40lbs vs 15x 5lbs
15x 30lbs vs 15x 5lbs
15x 30lbs vs 15x 5lbs
12x 30lbs vs 15x 5lbs
umirala jsem!!! tohle bylo absolutně bez pauzy mezi jednotlivými cviky jen položit osu a šup jednoručka, položit jednoručku už sebrat osu...tvl...
Delt deck
20x 36lbs procítěně
15x 36lbs
15x 48lbs aaaaauuuuu
12x 48lbs KAŽDÁ RUKA ZVLÁŠŤ
12x 48lbs to samé
12x 36lbs to samé
bože můj!!! tohle byla fakt smrt...nejsem zvykla jet bez odpočinku mezi seriemi nebo cviky...tak mě to dobilo jak koně :D furt se z toho nemužu vzpamatovat jak maly vahy mě dodělaly.....ale už slibuju že nad tim nebudu brečet, je to trapný :D musim makat no...
Zadní delty na horní kladce jednoručně lokty mírně pokrčené a hodně vysoko (jako byste někomu dávali pořádnej hák)
12x 10lbs
12x 10lbs
12x 10lbs
12x 10lbs
TRX do umření
15x
30MINUT KARDIO
FUUUUAAAARK :D já už chci spát..ale ještě si dám my little pony na dobrou noc...přeji vám sladké sny milí korbičové a pumpičky..prosím přejte mi abych se zítra zvedla :D protože jsem fakt už rozbitá...neni nic co by mě nebolelo. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:24 pm Předmět: |
|
|
31. 10. byl kardio day
70minut schody!!!!!!!!!!
1. 11. Volno..totálně dead...fyzická katastrofa..
2. 11. Psycho trénink v giga seriích prsa, ramena, triceps
ani nebudu rozepisovat, byl to spíš kruháč, neskutečně masakrozní, chtěla jsem změnu v treninku, tak jsem ji dostala :D a měla co dělat to udýchat...
vždy 4 serie Peck deck, upažování ve stoje s jč na ramena, stahování triceps kladky
pak 4 serie prsa na hammeru, přítahy osy k bradě, kliky o lavičku
pak 4 serie incline bench, tlaky na ramena na hammeru, kladka triceps podhmat
bouchání do pytle a břicho..váhy nevim, opakování nevim, prostě s danou váhou totálně na krev do chcipnuti
plus 40minut kardio
Ravrrr
3. 11. LEG DAY
DNESKA naváženo 68,6kg ... před týdnem ještě vyprasených 72kg
50g sachrů ..ráno shořeli jak nic :)
150g bílkovin
Takže napalmem zapít granát a sranda může začít :D
Nějak jsem si oblíbila super serie takže proč jimi zas nepodrtit i nohy, opět jsem jela menší váhy, ale absolutně na procítění, s maximálními kontrakcemi a konečně i s dopomáháním od sparoše..drtili jsme to na krev, on je v přípravě na závody ( mimochodem ten samý co mě kritizoval, že v treninku nohou mám rezervy. .tak mě to vyhecovalo s nim ty haxny odjet :Da i přes to, že jsem neblila to můžu označit za vydatný trenink plný třasu, bolesti a tichých nadávek a lapání po dechu :D ---zběsilé tempo)
zahřátí, dynamické protažení a Lýtka v sedě
35x samotná konstrukce
20x 40kg
18x 20kg
16x 20kg
16x 20kg
20x samotná konstrukce
napálený :D
Výpony ve stoje vs dojetí na stupínku bez závaží
20x 80kg vs 15x já
17x 100kg vs 15x já
16x 100kg vs 15x já
14x 120kg vs 15x já  aaaaaauuuuuuuu!!!!!
Zákopy v leže vs předkopy
35x 50lbs vs 25x 75lbs
25x 60lbs vs 18x 90lbs
18x 70lbs vs 16x 105lbs
shazovaná 7x 80lbs, 7x 70lbs, 7x 60lbs, 7x 50lbs, 7x 40lbs vs 12x 120lbs  už nechci!!!!
Horizontální legpress vs zákopy v sedě (do háje už jsem nemohla ani udržet pití sakra!!! jak mam jet nohy s někym kdo je zvyklej na tempo Káti Kyptový?! :D vražda prostě!!! ale snažila jsem se tvářit se jako že se nic neděje :D tradičně...hihi haha)
30x 155lbs vs 20x 105lbs
20x 175lbs vs 18x 105lbs BOŽE!!!!
20x 215lbs vs 15x 120lbs
18x 235lbs sama + 5x s dopomocí a řevem sparinga  vs 16x 120lbs
rozklepaná....bez periferního vidění...s žaludkem na vodě...slzama v očích a spíš než dechem tak se sípáním jsem sledovala co připravuje.... DŘEPY??!!!  BOŽE JAK JÁ TOHLE TÝRÁNÍ MILUJU!!!
Čelní dřepy vs mrtvola s nataženýma nohama
20x jen osa vs 15x 20kg
15x 30kg vs 15x 20kg
12x 30kg vs 15x 20kg
8x 30kg sama plus 5 s dopomocí ...ty kraso!!!!! nohy už nemohly, ale hlava (a hlavně sparing) chtěli jet dál :D vs 15x 20kg
v podstatě jsem byla uplně bez pauzy mezi seriemi, jelikož jsem spotovala sparinga a dřepovala s nim za jeho zády..zadek fakt na kašičku :D
Zaslechla jsem slova HOTOVO, JDU NA KARDIO .....ale mě napadla fakt úžasná věc :D protože jsem chytila druhej dech :D takže si dám ještě 4 serie výpadů po Olympii s řetězem okolo krku ...jupii!! :D  (proč..proboha proč tohle dělám???!!)
už jenom to dát na sebe ten řetěz byla sranda....vlastně už to pro něj dojít!!! byl dobrej Quest :D..ale podařilo se...
takže Tam s řetězem (cca 20výpadů)
zpátky bez řetězu se zanožením (20výpadů) výklus k řetězu
tam s řetězem (20výpadů)
zpátky bez něj se zanožením (20 výpadů)
40minut kardio pásovec
Fuha....no... pěkný :D na to, že se mi dneska nechtělo absolutně ale lautr nic :D a má vysněná představa dnešního dne byla zustat celý den v posteli, nenamalovaná, ve vytahaný mikině s Hulkem a teplejch podkolenkách čučet na animovanýho Batmana a cpát se pizzou a zmrzlinou na střídačku .. tak jsem ráda, že jsem si udržela morál a šla se zničit :D tak dobrou <3 _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|