Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tenhle typ "poruchy" naprosto chapu. :D Cim vic se pri treninku zmasakruju, tim lepsi pocit z toho mam :D Ale je fakt, ze z dlouhodobeho hlediska, je tohle akorat cesta na operacni sal. A to nemluvim jen o treninku nohou, ale obecne. Ono je to zradne, jak pise magion, sval vydrzi hodne, ale slachy, vazy, upony, klouby, ty uz tolik ne.Sam jsem toho prikladem, taky jsem pred par lety cvicival nohy v podobnem stylu a strasne jsem si to uzival a pak najednou krup a mel jsem po ptakach a vlastne mam az do konce zivota. Podobne pak loket

Ja jsem ale ten posledeni, kdo by tu mel nekomu kazat, protoze i pres to preze vsechno, jsem se stejne neponaucil.

Kazdopadne pred tvym treninkem smekam a naprosto presne vim, jak se asi citis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere dneska jsem akorat behem tohoto treninku na Tebe myslela!! :D :D Nekecam!
Vím, že to neni nic moc zdraveho, ale dneska jsem prostě měla pocit, že to dám "v pohodě" jelikož mě nic nebolelo a tak jsem se těšila, že jsem fakt věřila, že mě svaly ochráněj :D :) ale nebudu to pokoušet nějak častěji, psychicky jsem to potřebovalo, vždycky mě to hodí tam kam potřebuju a naprosto orgasmický pocit po treninku...baví mě to, ale přeci jen ne tak jako silovější trenal s kontrakcemi :) A Tvého uznání si doopravdy od srdce vážím :) a dám na varování a rady :) vim, že to neni sranda

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posluště hlásím, že chodit po tom legday jsem začala až včera :D :D přísahám. Do toho jsem chytla anginu tak jsem 3dny jen ležela takže nohy zatuhly o to víc :D pecka. Na nějakou chvilku jsem z těchto treninků vyléčená..už se nemůžu dočkat těžkých vah a méně opakování :D hezky v kontrakcích se svym zlatým sparošem...protože tohle fakt byla vražda...tedka se rychle šupky vykurýrovat, z krční vagíny a už roupama přemýšlím,. že v pondělí či uterý na to už vlítnu ;) nevydržím netrenovat když už v tom gymu jsem jakožto v práci. Neznáte nějaký nejlepší všelék jak nakopnout imunitní system?

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Irminsul

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Posluště hlásím, že chodit po tom legday jsem začala až včera :D :D přísahám. Do toho jsem chytla anginu tak jsem 3dny jen ležela takže nohy zatuhly o to víc :D pecka. Na nějakou chvilku jsem z těchto treninků vyléčená..už se nemůžu dočkat těžkých vah a méně opakování :D hezky v kontrakcích se svym zlatým sparošem...protože tohle fakt byla vražda...tedka se rychle šupky vykurýrovat, z krční vagíny a už roupama přemýšlím,. že v pondělí či uterý na to už vlítnu ;) nevydržím netrenovat když už v tom gymu jsem jakožto v práci. Neznáte nějaký nejlepší všelék jak nakopnout imunitní system?

Čaj a nastrouhaný zázvor
magion

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No neříkal jsem, že ten trénink udělá více škody než užitku? Pořád to tady píši na fóru, že těma hardcore tréninkama si člověk jen podkopává imunitu a zadělavá si na zranění, záněty, nemoce atd. Sice člověk získá odznak za nejvíc uber hardcore trénink, ale to je asi tak vše. Trenovát se musí tvrdě, ale hlavně chytře ! Vzít si příklad z profi atletů. Je zajímavý, že kolikrát kondičkáři trenují více a tvrděj, ale mají méně progresu, výsledků a více zranění.

K tvé otázce: polevit v tréninku, mega dávky Céčka, Déčka, glutamin, omega3 a nějaké bylinné adaptogeny (ženšen, zelený čaj atd.)
face123

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím, já bych TEN Tvůj trénink nohou rozsekal na dva na tři kousky a dal za týden... Někdy se taky rád zmasakruju, ale tohle mi připadá až moc. Jestli hodláš ještě cvičit i někdy za rok nebo za dva, tak bych to být Tebou přehodnotil. Nechávat se inspirovat Draperem nemusí být vždycky moc zdravé (sorry, kámo) ;)
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

face123 napsal:
No nevím, já bych TEN Tvůj trénink nohou rozsekal na dva na tři kousky a dal za týden... Někdy se taky rád zmasakruju, ale tohle mi připadá až moc. Jestli hodláš ještě cvičit i někdy za rok nebo za dva, tak bych to být Tebou přehodnotil. Nechávat se inspirovat Draperem nemusí být vždycky moc zdravé (sorry, kámo) ;)

Proboha...
Zlata se zadnym draperem neinspirovala, protoze pokud vim, tak to byl trenink s Davidem Prikopem, ktery ju v treninku vedl , nehlede na to, ze jste ji to tu uz minuly tyden dostatecne vysvetlili. Ona moc dobre vi, ze takhle soustavne cvicit nejde, jen to jednou proste "osolila" trochu vic nez jindy. Zlata se toho neboji a to se mne na ni libi. Ze ji tenhle extremne tvrdy trenink dal stimul k nemoci, to se dalo cekal (viz. co pise Magion) drive jsem s to u sebe zazil nekolikrat, stejne tak ale onemocnet vubec nemusela. To uz je ale jen kdyby...

Naposledy upravil Draper dne so prosinec 13, 2014 5:42 pm, celkově upraveno 2 krát
face123

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon, čtu to vždycky všechno až pozdě, takže i reakce nejsou zrovna aktuální... Inspiraci Tebou jsem nemyslel zle, Tvé extrémní tréninky pravidelně sleduju.
Zlata

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju moc chlapi.
Ted to vidím sama jak mě to dobilo, potřebovala jsem si takto nabít čuňu (a vyřádit se v Davidovém tempu) , abych zjistila že takhle už nějakou chvíli ne-e . Už budu poslouchat a srovnam se. Draper je frajer, ale jak bylo napsáno...ráda bych ještě fungovala za pár let :)
Céčko do sebe kopu jak to jde, Décko přitvrdím, Glutamin došel tak musim pořídit, a bylinky taky zahrnu stejně jako omega 3.
Ještě jednou moc díky..a Magione mas uplnou pravdu s těmi profíky.

Zlata

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.12. Záda

tááák po pondělku, kdy jsem se protahovala jen s trx, na kterem jsem si dala zlehka fullbodyčko plus opravdu lehčí sparing v lapách s mými svěřenci jsem dostala chut už vyzkoušet klasický trenink <3 a na to, že antibiotika mam až do čtvrtka se mi jelo super! :) bomba :) užasné procítění i s menšími vahami, nedrtila jsem to zatim .. to zase přijdeee..ale ani jsem nebyla tak marná jak jsem očekávala :D takže spokojená jsem :) sparoš mě hlídal abych se zbytečně nepřepínala..prostě paráda.

10minut svižné chůze incline na pásu

Hammer lat pull down
20x 70lbs ....před trenalem jsem shlédla video kde Kai vysvětluje jak se mu podařilo cvičit 20let bez zranění...to tajemství je warm up, warm up, warm up, warm up! :D tak teda jooo..každé opáčko s kontrakcí, pomaličkým spouštěním, 100% kocentrace na souhru svalů, užasný.
12x 90lbs vždy maximální protažení a naopak kontrakce s podržením
12x 90lbs
12x 90lbs

Shyby na Multipressu s nohama na lavičce
pro mne uplě nový cvik, u kterého jsem chvilku váhala jestli vůbec ho zvládnu :) protože mam problem s klasickým shybem...ale me obavy sparing smetl jako nic :D
12x ..hezky do protažení latů a nahoře se dotknout hrudníkem tyče...supeer, pár opáček mi trvalo než jsem přišla na to jak to netahat trapézy a podařilo se :)))))))
12x
12x
12x

Přítahy osy v předklonu podhmatem
20x osa
12x 60lbs nádherně mi šly zapojit laty, jak byly krasne napumpovaný..tak snad se mi zádička krásně vyplní
12x 80lbs
12x 80lbs

Přítahy osy v předklonu nadhmaten v superserii s přítahy jednoručky v předklonu
12x 60lbs vs 12x 35lbs ..fuuuhaaa jsem to přestřeila s tou jednoručkou :D :D ale co dojela jsem to...
12x 60lbs vs 12x 30lbs nahoře s podržením u každého 3. opáčka...masakr..záda zalitá krvičkou
12x 60lbs vs 12x 30lbs

bříško Mohamedánci (stahování horní kladky v kleče)
20x 45kg
20x 45kg
20x 45kg
stačilo krásně.. včera jsem břicho jela se svěřenci a dali jsme si pěkně hecovačku na plank avšerůzné zkracovačky tak tohle mělo spíš funkci k uvolnění bederky :)

+ 5minut schody svižné temp se zanožením :)

Zlata

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. 12. Kvadry, lýtka

Addukce
30x 70lbs
15x 130lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
dlouho jsme to nejeli, tak jen tak na procítění nohou trochu jinak :D holčičí cviky jsou ... zvlaštní :D

Dřepiska s volnou vahou
20x osa
15x 45kg hezky zadkem co nejníže, dynamicky nahoru, procítění gluteálních svalů jako přimárních
12x 45kg
12x 45kg sparing mě tu už pak dost kontroloval co se stability týče, jeli jsme ve vražedném tempu
20x osa

Hackeny
technika, dolů velmi pomalu, spodní pohyb trval cca 4 vteřiny..nahoru brutálně výbušně
12x
10x
10x 20lbs
15x 20lbs

Předkopy
15x 70lbs každé 3. s podržením
15x 90lbs
15x 110lbs
12x 110lbs poslední 3 s podržením v horní pozici

Lýtečka na Hackenech
vypalovačka, objem vážně do lýtek nepotřebuji tak jsme jeli psychárničku :D
30x
30x
30x
10x levá, 10x pravá, 20x klasicky fuuuaaaaaaaaaa !!!! pálí pálí pálíííííííí

úžasně rychlý trenink..jako...úpzitivní nálada a energie rozhodně nechyběla :D výbuch smíchu snad po každé serii a čim víc to bolelo tím větší chichot se ozýval...paráda. tak to mám ráda. tvrdě ale s usměvem :D jako sice váhy nic extra (ale stejně se mi zdá, že všechno je v Opatovské Olympii těžší, než ve Vršovicích :D), ale fakt jsem jela na krev dle mé dnešní kapacity.

Zlata

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. 12. Rest day
naprosto bomba den...venčení hafanů na brutal dlouhé procházce, sauna, válení se v posteli, koukání na Batmana, nejlibovější jídlo..pecka prostě.

19.12. Ramena, Kardio
Ráno mi volala nakrknutá doktorka, proč jsem jako včera nepřišla na kontrolu po angině..že tam ma naklusat okamžitě :D neměla jsem tam chodit vůbec raději :D vyslechla jsem si jaký jsem magor!! (ano doslova takto mě oslovila), že s anginou jsem chodila do práce, a začala cvičit dřív než jsem atb dobrala... O tom, že jsem si zvýšila dávky Glutaminu a vitamínů nechtěla ani slyšet ...

Upažování ve stoje s jč
20x 10lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
10x 15lbs, 5x 10lbs

Tlaky v sedě
20x 15lbs
15x 20lbs
15x 20lbs
15x 20lbs
12x 20lbs

Předpažení s kotoučem
15x 20lbs
15x 20lbs
15x 20lbs

Deltdeck
20x 48lbs
15x 60lbs
12x 72lbs
12x 60lbs

20min schody se zanožením
15 minut pás incline

Zlata

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12. Hamstringy, tricáčky
dneska je celý den takový prapodivný :D jen co jsem se vzbudila tak mi přišlo, že je něco hodně jinak. Takové to, že bych celej den nejraději prospala až do zítra... ale no way...musí se do práce, takže předtim je potřeba se pěkně napumpovat. po snídani směr Olympia Opatov .. dorazily nové Hammery tak je třeba je zčíhnout :D ... nejdřív jsem oběhla všechno nové a řádně vyzkoušela jak to fachá a pak začla až cvičit :D hihi

Zákopy v leže
20x 25kg
15x 25kg
15x 30kg
10x 30kg plus 10x 20kg

Novééé Zákopy vestoje na Hammerech
chvilku mi trvalo než jsem se do toh naštělo valo tak, abych z toho necítila bedra nebo převážně zadek :D ale jakmile se člověk urovná, tak to maká parádně!
20x 25lbs
20x 25lbs hračička se spouštěním, kontrakce, procítění každičkého pohybu
15x 30lbs
15x 30lbs
12x 30lbs už to tuhlo pěkně :D :)

Zákopy v sedě
20x 85lbs na pohodu, hezky narvat krev do hamíčků
18x 125lbs libovka proste, miluju jak to tahá při horním pohybu, vždy v maximální kontrakci stlačit ještě víc pod sebe uuuaaaah!
15x 135lbs
11x 165lbs hahah zkusila jsem :D psycho :D pocit že mi to ty nohy utrhne :D

Abdukce
30x 70lbs
20x 110lbs
20x 130lbs
18x 150lbs
15x 170lbs

Tric stahování horní kladky na úzko
20x 20kg pumpovačka
18x 25kg
15x 25kg
10x 30kg, 10x 20kg, 10x 15kg

Francouzský tlak
20x 10kg moc lehoučký :D
15x 20kg oh
15x 20kg
12x 20kg

Stahování horní kladky jednoruč
20x 5kg
20x 5kg
15x 10kg
12x 10kg
12x 10kg

pás max. incline 35minut

bože spinkala bych jak miminko nejraději, :))

Zlata

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.12. "Rest day"
v uvozovkách, sice jsem měla volno od práce :D jedinej den co si pamatuju a jedinej co byl do konce roku :D ale jako běhání po nákupákách, shánění posledních koňovin pod stromeček a k jídlu :D fuha bezva kardio...ověšená taškama, spocená, nakrknutá z chumlu lidí, intervaly autobusu v naší občince jsou na poblití :D že jsem se vydala X km pěšky k domovu...ale tak mohla jsem si počkat na bus, ale ne :D tohle bylo víc hardcore, a uplně jsem vynechat fyzicky aktivity nechtěla :) ..kor kdyz se cpu cukrovím dokud mě nepálí žáha...už se cejtim jaako měch... (neskutečná nevýhoda bydlení s babičkou a tetou cukrářkou...když po celym domě voněj dobroty!!!! NEUSTÁLE!) prosím pomoc : ( at už ty vanoce skončej :D neskutečný muka pro mě a vnitřní boj.

22.12. Ráno - Biceps, lehounce záda, kardio
uuuáááááh...něco maličko před 4. ranní mi zazvonil budíčeeek ..krásné jitro světe, je čas jet bomby :D
ale prd do práce pěkněě!!!! jenže v práci před vánocemi uplně mrtvo, tak jsem pěkně posnídala....zkoukla My little pony - Equestria girls (hrozně motivační film!!!! doporučuji všech bitkarům, železňákům a borečkům :D) a šla na toooo :D :D na plný pecičky do Éteru Podolského fitečka pustila Die Antwoord a šla na toooo

Bicepsové zdvihy s jč s vytáčením zápěstí
30x 7,5kg
26x 10kg
20x 10kg
20x 10kg
18x 10kg vždy s podržením v kontrakci, pomaličké spouštění dolů, procítěnos pohybu
14x 12,5kg ..to samé..užívání si toho jak to krásně pumpuje hihi

Biceps s velkou osou
pohyb do poloviny, výtrž, nahoru, stisk v kontrakci, pomaličku dolu, stopka opět v polovině...
10x
8x
8x
8x
8x

Shyby na široko s dopomocí
20x s velkou dopomocí :D
10x
8x
8x
9x :D :D hahah vymodlené :D

Na úzko "kladivový úchop"
15x
15x
12x
11x
10x
8x

40 min. pás

evan

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
21.12. "Rest day"
v uvozovkách, sice jsem měla volno od práce :D jedinej den co si pamatuju a jedinej co byl do konce roku :D ale jako běhání po nákupákách, shánění posledních koňovin pod stromeček a k jídlu :D fuha bezva kardio...ověšená taškama, spocená, nakrknutá z chumlu lidí, intervaly autobusu v naší občince jsou na poblití :D že jsem se vydala X km pěšky k domovu...ale tak mohla jsem si počkat na bus, ale ne :D tohle bylo víc hardcore, a uplně jsem vynechat fyzicky aktivity nechtěla :) ..kor kdyz se cpu cukrovím dokud mě nepálí žáha...už se cejtim jaako měch... ( neskutečná nevýhoda bydlení s babičkou a tetou cukrářkou...když po celym domě voněj dobroty!!!! NEUSTÁLE!) prosím pomoc : ( at už ty vanoce skončej :D neskutečný muka pro mě a vnitřní boj.

Přesně tak, jakmile to tu zavoní je to peklo a nejde odolat a kór teď na Vánoce... stejně tak víkendy je proklínám když tu pečou ty jejich dobroty ty séger čokoládový muffiny a různý další dobroty. Jo a mimochodem naši vlastní cukrárnu, tak si to představ
Ale super je, že se po Novém roce stěhuju do svého, takže krom občasných víkendových návštěv mě doma nic dráždit nebude a budu si jíst v poklidu to svoje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: