|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 4:18 pm Předmět: |
|
|
Co je s tebou, Harley? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
Masakr. Byl jsem tady před 5 minutama a bili ho. Přišel jsem znovu a pořád ho bijou _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
Tadáááááááá jsem zas tady!! :D :D
 Bože,chlapi :D :D :D vy mě dostáváte fakt :D :D :D jo jo svět je sice plný zloponíků, ale já se jen tak nedám!! :D :D :D jen jsem par dni měla fakt co dělat a když už jsem se dostala domu a sedla si tak jsem rovnou usnula :D
 a tohle bylo taky náplní posledních dní :D :D hodně cukrů a hodně výtržností.
zapomněla jsem zapsat 3 treninky :D v pondeli trenink nohou über psycho, ale uz si nepamatuju váhy tak to psat nebudu, v úterý kardio 80minut intenzita zombíka po legdayi :D včera záda s mou nejmilejší a dneska nohy..zase :)
26.11. Záda, břicho
Veslo
20x 20kg
18x 30kg bez pohybu trupu, jen ruce a záda pracovali
15x 30kg každé 3. opáčko stopka 2s v maximální kontrakci a absolutní protažení ramen
15x 30kg to samé
Přítahy velké osy na hammer konstrukci s opěrkou hrudníku-široký úchop
20x 10kg
18x 15kg
15x 20kg každé opakování s kontrakcí
shazovačka 12x 25kg + 5x 20kg + 7x 10kg
Pokus o shyb a FAIL XD
Přítahy k hrudníku na Hammeru v sedě
20x 20lbs jen rychlá pumpička,neskutečně lehké
15x 50lbs jednoruč..každá ruka zvlášt, brutální procítění, soustředěnost na každý pohyb a super! nenapadlo mě tenhle cvik jen na střídačku s rukama...paráda
15x 60lbs to samé procítění jednoruč, ruce už zavázané bandážemi, aby nevyklouzl uchop, ale genialita....záda otejkala jak blázen, pecka pocit.
12x 60lbs to samé
Lat Pull down Hammer podhmatem
20x 50lbs zas jen pumpovačka
18x 70lbs
15x 90lbs super!!! lítalo to tam jak samo :D
15x 90lbs pokaždé setrvat v kontrakci, u posledních 5 už dopomoc, hrozně to vyčerpávalo, ale úžasné procítění širokého zádového, maximální protažení
11x 90lbs zase jedeme skoro bez pauz :D ruce jsem si ani neodvazovala :D a jelo se na max
stahování horní kladky s úzkým úchopem na hrudník
20x 45lbs
18x 60lbs pomaličku spouštět
15x 75lbs dynamicky k sobe,šnečím tempem nahoru
12x 75bs tlapítka už unavenááá :D ale záda ještě můžou, super, nalitá krví...nejlepší pocit při treninku zad..miluji to procítění
Hyperextenze s kotoučem v super serii se zkracovačkami na lavici "V sit"
20x 15kg vs 20x
15x 15kg vs 20x
12x 15kg vs 18x
12x bbez kotouče vs 15x
Mohamedáni, stahování horní kladky v kleče za hlavou
20x 50lbs jsem si malem vyrazila zuby o podlahu :D jak jsem čekala větší odpor:D :D
20x 70lbs
18x 80lbs
15x 100lbs
úžasně napumpovaný trenink, ,rychle odjetý ve vysoké intenzitě :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
27.11. Nohyyyyyyyy !!!!
dnešní den byl na nohy uplně specialně nejspeciálnější! :D :D ze začátku se tvářil jako "jen tak zlehka pim pam" :D :D ale pak se to změnilo na hodně sprostých slov, zoufalého smíchu a neskutečně nahecovanosti v Olympii na Opatově a dnes zas s mistrem všemistrem Kubou Prchalem..chtěla jsem držet krok a snad se mi to povedlo. A trhla jsem i svuj osobní rekordek na volné dřepiny
Předkopečky
21x 70lbs
21x 90lbs
15x 130lbs
12x 130lbs vždy podržet chviličku nahoře
8x 130lbs to samé, max stisknout kvadry a spouštět pomalilinku dolů
kratke pauzy jen na odjeti toho druheho :D nožičky jak hříbátko jsem si přišla že mam...uplně ještě bolavé z pondělka
Volné Dřepy
moje po dlouhé předlouhé době premiera, vždy jsem jela bud multipress nebo spíš čelní, tak jsem měla obavy jak u toho budu vypadat a co zvednu vubec...
25x s vlastní vahou na zahřátí
20x jen osa....vysechnutí si několika rad, tipů a oprav jak to mám odjet a šlo se natvrdo ! :D
20x 30kg ujistění se v technice :)
15x 40kg snaha o dosednutí až na lýtka, trocha vrávorání ze začátku, ale sparing pak super jistil
12x 45kg zas pecka jištění, tak jsem to odjela bez obav uplně a mě to dodalo jistotu a v další serii jsem jela už
6x 65kg !!  FUUUUUUUUUU!! před tim proběhla motivační řeč jak od Kai Greena, párkrát zařvání Light Weight Baby !!!! pak FOCUS!!!!!  a bylo to tam! :D takovou radost jsem uz dlouho neměla :D super :) šíleně rozklepaný žaludek ale...prostě radost no.
Pak jsem měla uplně genialní nápad že pojedeme přes celý gym výpady s řetězama :D
18x já + řetěz MILUJU SEBEDESTRUKČNÍ SKLONY!!!!
18x já + řetěz okolo krku, pocit jak se nosí Bane s tou vestičkou :D a zachvat smíchu během cviku, nešlo to udržet už..vyčerpaná, bolavá, ale prostě musela jsem to dojet
17x já +řetěz
17x já + řetěz :D pecka prostě..neskutečný...je to uplně jiný cvičit s někym kdo je taky pozitivně naladěnej, to pak i ten tvrdý trenink je takový jiný.
"sprint" na zákopy
20x 70lbs
20x 90lbs
12x 130lbs
shazovačka 12x 130lbs, 10x 90lbs, 8x 45lbs Mordoooooor!!!!!!
10minut incline na max pás :D 2x jsem mela na mále, že si dám čelíčko o monitor :D nějak mi stabilita nefungovala jak by měla :D
Takže dnešní pocit z tréninku :)) spokojenost
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
tento týden byl zas psycho co se týče aktivit....několikatery závody (neskutečně mě potěšilo, že ačkoli nejsem závodník :D tak mě několik lidí poznalo a DiamonD dokonce pozdravil jako Poníka :D :D což mě zahřálo na srdci), šíleně směn, že jsem byla štastna že jsem si každý den našla čas cvičit, navíc jsem téměř nepobývala doma, takže klid na zapsání treninku se rovnal nule :) jen tak tak udělat jídlo na další den a umřít do postele :D
ale dnešní trenink stál za to! tedka už se stálým sparingem, takže paráda. Ta dopomoc je znát a nahecovanost je šílená... padlo i nové PR
5.12. Záda, triceps
Přítahy velké osy nadhmatem v předklonu
20x 20kg
18x 30kg
12x 40kg
12x 45kg
uchop držel jako kráva až jsem se divila!! :D super, ruce bolí čím dál méně i přes to, že tedka fakt každy trenink, každou serii a každé opakování jedu na max.
Hammer Lat pulldown
18x 50lbs rozehřívačka :D prej na pohodu, ale z uterka mě neskutečně bolí prsní svaly :D ale total...to byly samé tlakovky, a benche a rozpažky atd atd..takže i přes to že to na zahřátí byla mala váha, tak to tahalo jak blázen...ale co...přitvrdime.
15x 70lbs
12x 90lbs !!!!!!!!!!!! každé opáčko s kontrakcí!!! bože !!! sparing pěkně naložil...a mě to nedalo..a naložila jsem taky! :D
8x 110lbs
 NAMOTIVOVANOST!!! fffuuuuu
přítahy spodní kladky v sedě jednoručními adaptéry
15x 30kg
15x 35kg
12x 40kg
15x 45kg :D :D zase uplně hecovačka, pořvávání na sebe, neskutečná slova podpory a motivační projev za který by se nemusel stydět ani Kai
obrácený Pullover s kladkou
15x 20kg
15x 25kg
12x 30kg
12x 30kg
Tricáček..stahování horní kladky na úzko
20x 20kg
18x 25kg
15x 35kg
10x 40kg !!!! BOMBYYY!!!
Francouzáček
20x 20lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 30lbs plus 15x "bench" na uzko
Stahování provazu za hlavou
15x 25kg
12x 25kg
11x 30kg už s dopomocí ...vlastně u celého treninku tricáku mi držel lokty u těla, abych si neublížila, kdybych to zas tahala jak nemam..takže super
rychlostní trenal, pauzy jen na shozeni a nahození vah, popřípadě motivační projev a na krev do shoření..žádné vykecávačky
už jsem zas rozjela i bomby jídlo...nepřežírám se, jedu tak jak mam, s podporou těch správných lidí..pecička. Natěšenost vždy na každý trenal, na každé jídlo, na každý spánek :D pěkně masáže zas, fyzio, suplíky jedna báseň, vše jedu ve kvalitě než ve kvantitě..masínko přímo od zdroje, to samé vejce a zeleninka.pěkně na čisto....je na žase vzít za sebe zodpovědnost a nabombit to!!! kurňa jo!! :D :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Jak to čtu, tak snad i dostávám chuť cvičit! _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
7.12. Psycho Nohy
na dnešek jsem se těšila jak mala holka, až z Nymburka za mnou dorazil na trenal klučina co se připravuje na Mistrovství Evropy a slíbil mi opravdové psycho, ne co se týče váhy, ale intenzity a brutality cviků, procítění a nahecovanosti. CO slíbil to dodržel a musím říct, že v jeden moment jsem nevěděla jestli zvracet, nebo brečet, nebo se zhroutit :D tak jsem padla na zem a plakala...opravdu... neskutečný, jsem š'tastně rozbitá a ted jeste dosloužit směnu a huráááá spinkat.
rozehřátí 15 minut pás, svižné tempo incline na max
Super serie Předkopy vs výpady s řetězem
30x 75lbs vs 30 výpadů kuuurna jsem to přestřelila s tou vahou !!!
30x 60lbs vs 30 výpadů
30x 60lbs vs 30 výpadů neskutečný !!! bože nohy už bolely po třetí serii :D jsem chcípák
30x 60lbs s dopomocí vs 30 výpadů ..při 15. odhozený řetěz a dojeto bez
Superserie překopy vs legpress
20x 75lbs vs 20x 115lbs ty kráso
20x 75lbs vs 20x 115lbs bože nee už nemůžu..!! ("Neexistuje nemůžu, jedině nechci!"...tak jsem jela..protože sakra chci!!!!!!)
20x 75lbs vs 15x 115lbs. + 5x s dopomocí
20x 75lbs vs 20x 115lbs nahecovaná jak blázen prostě to tam dám jako!!! Jsem sice fňukna co se tyce treninku nohou, ale musim prostě! :D
superserie Úzké dřepy na mp vs dřepy s výskokem
20x tyč vs 20x
20x tyč vs 20x
20x tyč vs 20x  neeeeeee
20x tyč vs 19x...fail...po vydýchání dodělát ten 1 poslední
Zákopy v sedě vs mrtvola s proplýma nohama
30x 90lbs vs 20x 40lbs
20x 105lbs vs 20x 40lbs
20x 120lbs vs 20x 40lbs
20x 120lbs vs 20x 40lbs
Nejhnusnějsí věc bez přestávky!!
30 dřepů
30 výpadů
20 dřepů
30 výpadů
20 dřepů .. tady mi slíbil, že když dám ještě jednou tam a zpět, že zapozuje...dlooouho jsem se rozmýšlela, jestli je to pro me vyhodný :D ale hecla jsem se
30 výpadů
20 dřepů
30 výpadů
30 dřepů
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!!!
brek, třas, zoufalý smích a ještě větši zatuhlost těch nohou
tak jo.. a ještě maximum incline 20 minut pás _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 5:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
Jako poklona, muselo to být fakt šílený. Tak trochu mi ale uniká smysl tohoto tréninku, buď si jistá že nadělá víc škod než prospěchu... Ale tak jednou za čas jako test síly vůle proč ne... Aspoň člověk pozná co v něm je. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 5:28 pm Předmět: |
|
|
Nu takovýto trenink neni to co obvykle jedu, ale jelikož na nohách držim nejvíc vody a tuku tak jednou za čas taková vypalovačka ve stylu Káti Kyptové si myslím,. že neni na škodu :) jde taky o to, že psychicky mi tohle šílenství dělá fakt dobře. :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | jde taky o to, že psychicky mi tohle šílenství dělá fakt dobře. :) |
V tom případě jsi vážně šílená, já bych takovéto mučení dobrovolně nepodstoupil
Na to vypalování tuku a vody moc nevěřím, spíš si myslím, že ti nohy pár dní potom pěkně otečou díky zanětlivým procesům, který si vyvolala poškozením mnoha svalových vláken. Nehledě na možné zranění, které se může přihodit. Ono svalovina vydrží relativně hodně, ale kolikrát dřív vypoví fuknci šlachy a vazy. A ty výskoky o tolika opakovaních, když je člověk už vyšťavenej. Ale nechci tě strašit, jen si myslím, že by bohatě stačila polovina, nebo i třetina takového tréninku.
Každopádně hodně štestí v budoucích dvou dnech, nechtěl bych mít tvoje nohy :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|