Ikee a CIZO - (un)born to run 2016

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ikee a CIZO - (un)born to run 2016
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zápis:

Taky jsem běhal, i když se 107 kilama už to není prdel. Intervalovka na tartanovém oválu, který šetří moje klouby je ovšem vynikající.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
CIZOPASNIK napsal:
zápis:

Taky jsem běhal, i když se 107 kilama už to není prdel. Intervalovka na tartanovém oválu, který šetří moje klouby je ovšem vynikající.

Vím o čem mluvíš. Přibral jsem teď ze 103kg na cca 106 a ty 3kg jsou sakra znát.
Včera jsem s děckama vyrazil pěšky na dopravní hřiště, cca 2,5km od baráku. Oni jeli na koloběžkách a já za nimi plápolal takovou rychlejší chůzí. Chytaly mě křeče do zad a bolelo celé tělo.

CIZO mě sice s vytrvalostí a dechem nedá, ale zase když natáhne svůj dvojnásobný krok, tak je hned fuč. :D
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Vím o čem mluvíš. Přibral jsem teď ze 103kg na cca 106 a ty 3kg jsou sakra znát.
Včera jsem s děckama vyrazil pěšky na dopravní hřiště, cca 2,5km od baráku. Oni jeli na koloběžkách a já za nimi plápolal takovou rychlejší chůzí. Chytaly mě křeče do zad a bolelo celé tělo.

Já jsem celkem v pohodě s dechem, záda v pohodě, jedině kotníky, lýtka a bérce moc nechápaly co po nich chci, když jsem zkoušel běhat po betonu. Na tartanu je to ale paráda. Mám takový smělý plán nabrat na 110 - 112 kilo a pak až začnou vedra to trochu zkvalitnit a držet se kolem 106 - 108 kilo. Žádný maratony neplánuju, ale musím říct, že rozběhnout se a zjistit, že to jde i docela rychle a že si tělo po dlouhých 20 letech z té atletiky něco pamatuje, tak to mě celkem chytlo :)

Derek Poundstone
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Čaute děcka! Jako vždy, e-witch měla pravdu a já dolejzám zpět. :) A mám k tomu hned několik důvodů (přesně dva, což už je taky několik..).
Konečně se nám s CIZEM daří trochu kočírovat náš rozlétaný čas a být alespoň 3x v týdnu v posilce. A klasika, už v tom začínám mít zmatky, kdy jsem co jela. Pokusím se tedy většinu tréninků opět zapisovat.
A druhý důvod je, že se začínám pokoušet o něco, co by se dalo nazvat během. Většinu svého života jsem se podobným rychlým a koordinovaným pohybům (atletika, gymnastika) snažila vyhýbat jako čert kříže. Ale asi tak před 6 týdny jsem si řekla, že bych mohla shodit něco ze svého špeku na břiše a že běh by mohl být s přicházejícím teplým počasím fajn.
Takže prvně jsem vylezla na pás a asi nejdelší časový úsek běhu v kuse byly asi 3 minuty! :) Zaangažovala jsem tak v práci svého kolegu hudebníka/sportovce jako poradní tréninkový orgán, snížila rychlost běhu na rychlejší ťapání a posunula se na 7 minut, pak 10 a měla velkou radost.
V současné chvíli bojuju se silnou alergií a astmatem z břízy, která ale pomalu odchází. Snažím se tak alespoň pásovat a když venku zaprší, vyběhnu i ven. Připravuju tedy všechny své síly na moment, kdy budu mít své plíce zpět. :)

Jinak k tréninku, v současné době se potýkám s průměrnými výkony:
- dřep 3x 50kg;
- MT 3x 60kg;
- úzký bench 5x 35kg;
- pushpress 3x 37kg.

Běhání je nuda, nuda, šeď a nuda. Jestli ti mohu doporučit, vytáhni Cízu třeba na badminton. Také se hejbneš, ale je to mnohem zábavnější (ok, každá sranda něco stojí, ale ... )
Ikee

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Běhání je nuda, nuda, šeď a nuda. Jestli ti mohu doporučit, vytáhni Cízu třeba na badminton. Také se hejbneš, ale je to mnohem zábavnější (ok, každá sranda něco stojí, ale ... )

Joo, takhle už máme doma pálky na ping-pong. Badmington si umím představit třeba na chalupě, stejně asi jako frisbee. Ale běh mi zatím vyhovuje, vcelku mě zatím tento protivný a náročný pohyb nějakým sado-maso způsobem asi baví. :)

A CIZO si může vzpomínat na své pubošské hubené atletické doby. :)
smetak

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam chodite behat?
Ikee

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Kam chodite behat?

Čauky, chodíme tak po Lužinách. Před barákem Central park a za barákem u školy (naproti Lidlu) je malý tartnanový ovál. Kvůli mému jarnimu astmatu jsme teprve byli jen dvakrát, ale takhle to zní, jak kdybychom chodili pravidelně už roky. :)
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 25. 4. 2016

Spodek

Rozehřátí
strečink
20x výpady

Dřep
10x 20kg
5x 30kg
5x 35kg
5x 35kg
..na rozehřátí nohou

Mrtvý tah
3x 60kg
3x 60kg
3x 65kg
3x 65kg
3x 65kg
5x 60kg
.. bez pásku, nadhmatem

Bulhary
8x já
8x já
8x já
+ 20x výpady

Zakopávání
10x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
..konečná

Rozhoďnožky
20x 25kg + 15x 25kg předklon
..dokud zadek může

Výpony lýtek
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
.. na zahřátí, ještě byl v plánu běh

Břicho
10x svíce
10x svíce
10x svíce
10x svíce

Pásovec
20 minut (5+5+5 běh)

Udělala mi radost mrtvola, protože jsem jí v tomhle roce prakticky necvičila, a tak začínám odznovu. Dokud to jde tak nadhmatem, kdy spíš udržím lopatky hezky u těla zpevněné. Cvičím je spíš na techniku, na jistotu. Pásek na tyhle váhy není zatím zapotřebí.

Co mě naopak naštvalo je pás respetive běh na něm. Už zase mě na něm úplně vytuhává levá holeň, až to většinou končí křečí. Od fyzia vím, že mám holeně všeobecně zatuhlé, ale venku se mi při běhu nic podobného neděje. Asi mám vyloženě na pásu nějaký blbý/jiný došlap na levou nohu. Takže po 10ti minutách jsem musela dát pauzu, dokud noha nepovolila a pak ještě dalších alespoň 5 minut. Venku je hnusně, je mi suprově, tak snad ještě v tomhle týdnu vyběhnu ven a uvidím, co to udělá. Doma jsem si pak zkoušela holeň ještě povolit vařečkou.
spekounP

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mrtvolky jsou pěkný na to, že začínáš znovu po tak dlouhé době.

Kam chodíte cvičit, pořád na Butovice, nebo už jste našli něco lepšího?
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Ty mrtvolky jsou pěkný na to, že začínáš znovu po tak dlouhé době.

Kam chodíte cvičit, pořád na Butovice, nebo už jste našli něco lepšího?

Jj, furt na Butovice a furt je to na ho*no. :) Jen nám konečně přibyly alespoň dvě osy a teď dyndáme o nové kotouče.

A děkuju moc. Minulý týden jsem zkoušela 60 a tak se furt tak oťukávám. :)
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jen pro zajímavost včerejší trénink. Šlape to dobře, ale pořád ladím detaily. Asi vyměním Pendlay Rows za klasický přítahy v předklonu. Pendlay mi víc sedí v menším objemu s větší intenzitou.

warmup:

bands

1/ Pendlay rows:

5x60kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
5x100kg

5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg

2/ kliky na bradlech:

8x
5x (+10kg)
3x (+20kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)

5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)
5x (+15kg)

3/ JR pullover:

10x30kg
10x35kg
10x40kg
8x45kg

4/ JR upažování:

20x10kg
15x10kg
15x10kg
12x10kg

5 sérii biceps (kladiva) + 4 série triceps (kladka)
strečink

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobrá zrůdnost.
Kliky bych odjel tak s bw v třetinovym počtu sérií a pak bych tejden léčil ramena.
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vyhovujou maximálně, ale je fakt, že strečinkem a celkově věcma pro zvýšení mobility trávím hodně času. Pracuju na tom, abych se dostal do dřepovací formy a mohli jsme si společně zatrénovat. Zítra mě čeká cca 15 sérií. :)

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dej vědět, rád si přijedu zatrénovat
Ikee

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 27.4.2016

Vršek

Rozehřátí
strečink
gumičky

Shyby stroj
6x -25kg nadhmat
6x -25kg
6x -30kg
6x -30kg
8x -30kg neutrální úchop

Bench těžší
8x 20kg
6x 25kg
5x 30kg
3x 35kg
3x 37kg
1x 40kg .. druhé opakování fail
10x 30kg
10x 30kg
.. po delší době jsem si zkusila těžší bench a spokojenost, jde to pomalu nahoru

Šikmé tlaky JR
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
.. totál do mrtě

Pullover
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg

Rozpažky střední ramena
10x 4kg
10x 4kg
10x 4kg
10x 4kg

Rozpažky zadní ramena ležmo
10x 3kg
10x 3kg
10x 3kg
10x 3kg

Pásovec
10 minut (6min běh)
.. na prd, holeně už mám vytuhlý, namožený.. Asi je nechám odpočinout a zkusím běh až v neděli na oválu. Masírování vařečkou asi moc nezabírá. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: