|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
no tak jako že dobře bobře! Škoda že nejni vídeo. Odpanění je jen jednou, pak už je to jen rutina! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Díky Tomku, jo video bych hrozně rád, ale vybral sem si vyndání místo natáčení
dnes
Deadlift day
Mrtvý tah
2x160kg
1x200kg - opasek
1x230kg - opasek
1x250kg - opasek
1x270kg - opasek
1x290kg - opasek
1x300kg - opasek
- gut, trojkilo už těžší ale zdvihnuto
Dotahy ze špalků
1x270kg
1x290kg
1x310kg
čelní dosedy na low
up to 3x3x110kg
Přítahy s oporou j.č.
4x5x40kg
Tak dnešní trénink paráda, video z mrtvoly má dušan a snad ho sem lípne, příprava vrcholí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Pěkný.
Vypadá to, že těch 300 bylo na ten den vychytaný přesně akorát, aby to bylo bez trápení.
To je váš přestěhovanej "garage gym"? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Jo zatim provizorní bouchárna, uvidíme jak se to vystříbří s fitkem, ale do komerčního už fakt chodit nechceme.
Těch 300 bylo docela hard ta mrtvola je nepříjemná vždycky, zlatej bench _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
skvostný ťah! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
dobře Rumcajz!  To si řval krasava? Musel jsem si to pustit víckrát, poprvý jsem rozumě Black Sabat! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Jo Krasava! hecoval jsem se s Ruslanem (budem spolu soutěžit v Portugalu) a tvrdil mi, že to určitě nedám
Turakam : díkys _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
včerejší bench trénink šmrdlink
Bench press se stopkou, WPC
3x110kg
2x130kg
1x150kg
1x170kg
1x180kg
Potom zkouška v triku, jack 3 ply i katana 1 ply, ale nějak to nešlo, už unavenost a zápěstí + lokty nechtěly
Krčení ramen
6s. up to 5x180kg
Upažování
3s.
Biceps
3.
tak alespoň něco odjeto, příští týden bude nejtěžší a snad to zvládnu. Jinak v Portugalsku pudu raw trojboj + eq bench, a s tim benchem si nejsem moc jistej, asi pudu klasicky v kataně, protože toho jacka za 1-2 polo tréninky prostě nezmastruju, znám svojě telo a hlavně hlavu, potřebuju na to tak 6 týdnů a to nemám, navíc je to dost jiný, všem co si myslí, že navlíknou triko a dají bench o 100kg víc bych toho jacka pučil, aby věděli o čem to je.
Benche se stopkou byly docela ok _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Jinak v Portugalsku pudu raw trojboj + eq bench, a s tim benchem si nejsem moc jistej, asi pudu klasicky v kataně, protože toho jacka za 1-2 polo tréninky prostě nezmastruju, znám svojě telo a hlavně hlavu, potřebuju na to tak 6 týdnů a to nemám, navíc je to dost jiný, všem co si myslí, že navlíknou triko a dají bench o 100kg víc bych toho jacka pučil, aby věděli o čem to je.
|
No, toho jacka si vůbec nedovedu představit, páč já svádím ukrutný boje s normální katanou. Už to vypadá, že se mi začíná trošku dařit vytěžit nějaký kilčo navíc, ale jsem z toho zlikvidovanej jak kdyby mě přejel parní válec! Minulej tejden poprvé zkusil dres sparing Jirka a poprvé neprohlásil, že až on si vezme dres, zabenčuje okamžitě 250. Do tý doby to byla samozřejmost. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 20, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
leg day
Dřep
2x160kg
1x200kg + opasek
1x220kg + opasek
1x250kg + opasek
0x270kg + opasek
0x265kg + opasek
- tak špatenka, nejdřív se mi moc nechtělo, le 250 bylo fakt lehký, bohužel 270 do předklonu a nedal, i takový dny jsou a musim se z toho poučit
Dosedy na low
up to 2x180kg
GHR
3x6
Bench press se stopkou WPC
2x130kg
1x150kg
1x170kg
1x185kg
3x170kg - bez stopek
8x150kg - bez stopek
Přítahy j.č. s oporou
5x6x35kg
Břicho
5s.
Triceps
3s.
Tak alespoň bench byl ok, když už nic, dřep tedy na soutěži bude velkou neznámou _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes deadlifto bench day
Mrtvý tah
1x180kg
1x210kg + opasek
1x250kg + opasek
1x285kg + opasek
1/2 x 315kg + opasek
- tak 315 nepdlo, neb silově na to bylo ale vypadlo mi to z pravý ruky při dotahu, nad koleny, neudržel jsem to, naše osa není moc hrubá, ale konec výmluv prostě to nepadlo, na soutěži na deadlift baru by ale mělo
Bench press s WPC stopkou (cca 0,5s)
2x130kg
1x160kg
1x180kg
1x190kg
1x195kg
- tak 195 už total vydřeno, ale dle pravidel to padlo
Shirt on
pár sérií do 230 což jsem položil, ale nevytlačil. nějak mi dres teď nesedí
Dosedy
up to 3x150kg
tak gut i negut, základy tak nějak vím a teď už jen asi lehce, a uvidí se na místě
Základy zřejmě 250-185 (190)-300 _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
easy training
tlaky v sedě za hlavou
3x70kg
3x80kg
3x90kg
3x100kg
Přítahy j.č. s oporou
4x6x35kg
Střední delty
6.s
Biceps
6s.
Triceps
6s. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
dnes leg and bench day
Dřep
2x170kg
1x200kg + opasek
1x230kg + opasek
1x250kg + opasek
-nic moc ale zvednuto a jako základ vyzkoušeno na ME
CG bench
3x120kg
2x140kg
2x160kg
2x180kg
5x140kg
- bench šel fakt lehce, s 180ti by šla tak 4ka
Pidi dotahy (cca 5cm dráha) na úchop
1x250kg
1x280kg
1x300kg
1x320kg
2x1x330kg
Břicho
5s. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dřep
up to 1x150kg
Bench
up to 1x120kg
Mrtvola
up to 1x160kg
a to je vře přátelé, v pondělí odlet a v úterý se jde na to _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|