Tak už jsme doma z ME v Portugálii
3.6. sme přiletěli a bylo jedinej den fakt horko, hnusný vlhko, všichni jsme navážili o 1-2kg míň a já dostla nějakou hnus rýmu, ale konec výmluv. Naváženo 119,7kg
4.6. soutěž v silovém trojboji RAW, bez bandáží na kolena
No popravdě jsem se cítil dosti k prdu, něco málo pojedl a nakonec to dopadlo takto :
Dřep
250kg - 3:0 Good lift
- super lehký
270kg - 3:0 Good lift
- taky pořád celkem se slušnou rezervou
280kg - 0:3 No lift
- tady trošku odešla hlava a bohužel to nepadlo, bez šance
dřep soutěžní i tréninkovej osobák, takže spokojenost, ale jak uvidíte dle videí bylo určitě na víc, škoda, hloubka byla dost pod paralel, ubrzdit dřepy bez bandáží je pro mě nemožný
Bench press
185kg - 3:0 Good lift
- pěkný, lehký
195kg - 3:0 Good lift
- překvapilo mě, popravdě, jak to bylo lehký
202,5kg - 0:3 No lift
- opět, nabuzen 195tkou jsem čekal, že to pude samo, stopky byly fakt výživný a i když jsem s tim bojoval fest, tak o ty 2,5kg to nepadlo
Mrtvý tah
300kg - 3:0 Good lift
- easy
315kg - 3:0 Good lift
- už jsem byl dosti znaven ale padlo po nabuzení
322,5kg - 3:0 Good lift
- po totálním nabuzení a zmlácení to nakonec šlo, 325 by asi padlo, víc ani prd
mtvoly nakonec vyšly nejlíp, vlastně všechny lifty jsou soutěžní osobáky, nebudu ale zastírat, že jsem čekal víc a že trojboj pod 800kg je pro mě trochu zklamání
Nakonec tedy 2. místo v kat. do 125ti kg v mužích, trojboj 787,5kg RAW
potom jsem si odfrknul, vyléčil rýmičku a šel ještě benchpress RAW - naváženo 121,1kg
a pokusy :
185kg - 3:0 Good lift
- easy
200kg - 3:0 Good lift
- stopka pekelná a těžký, ale padlo a spokojenost
205kg - 3:0 Good lift
- tak tohle už jsem nečekal a nakonec to taky zajebal a celkem s rezervou
Benche super atmosféra a v mužích ve 125ti kg jsem vybojoval 5. místo a dal konečně přes ty 200, nemohl jsem to nedat, protože Bolfis se do mě jebal asi 5 dní v kuse , že do dvě sta je to lehké apod...
Potom jsme ještě supportovali ostatní, hlavně Bolfise, který sebral bronz (o místo horší kov než já) za 295kg EQ bench ve 110tce, supr
Celkově moc povedený šampionát, pravidla hodně přísně nastavené, nikdo nedostal nic zadarmo, na dřepu nestačil ani paralel, u benche docela výživný stopky.
Chce to ještě dost makat a stále je co zlepšovat, zkušenosti do budoucna jsou hlavně to aklimatizovat se daleko dýl před soutěží než 1 den, to se nesovědčilo a na benchi jsem se cítil o 30% líp než na trojboji.
Sloty získal zlato v teens 18/19 taky parádní práce
Výkony padaly parádní, hlavně RAW bench byl totálně přecpanej výkonama - 202,5kg v 82,5 tce, 247,5 ve 100vce, 250 ve 110tce apod...
celkově stříbro z ME WPC (nejstarší a nejprestižnější open federace na světě) je pro mě nejcennější kov co sem kdy získal
Videa a fotky dodám co nejdřív