|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičím aby ze mě byl: |
| kulturista (závodní úroveň) |
|
14% |
[ 34 ] |
| silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.) |
|
35% |
[ 86 ] |
| plážový kulturista (beachboy) |
|
17% |
[ 41 ] |
| fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy)) |
|
13% |
[ 33 ] |
| zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení) |
|
12% |
[ 30 ] |
| něco jiného (specifikuj) |
|
6% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 239 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
übersh1t

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
to je taky logika.. tys jel korteho+sacharidové vlny a pak to tady srovnáváš s ruhlem, který se snaží něco nabrat..
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | great napsal: | | vzhladom na to ze ti isiel pas dole, tak si ho "neuzral" jednoduche. |
Když to říkáš takhle, tak jsem za to i rád. Protože už tak jsem bunčák |
inak, ten vysledok nieje spatny - zober si - nestratil si ziadne svaly [ba nieco urcite ziskal, kedze si udrzal objem na partiach] a ubral tuku na pase. co viac si mozes v diete priat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | | to je taky logika.. tys jel korteho+sacharidové vlny a pak to tady srovnáváš s ruhlem, který se snaží něco nabrat.. |
Každý den jsem měl minimálně 2 gramy bílkovin na kilo. I já se snažil něco nabrat. Ale ne za každou cenu "prorostlý" maso. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | cz.petab napsal: | Otázka asi ani tak nebude, o kolik cm/kg se Ruhl zvětšil, ale jestli mohl přibrat víc, kdyby cvičil jinak, ne? To tady stejně nevyřešíme, protože zrovna jeho příklad je docela nestandardní - kreatin, věk, pokročilost ... Jinak kolik zhruba Ruhl přibíral měsíčně při jiných tréninkových plánech (a bez kreatinu), počítám že stravu měl zhruba stejnou?
A to že po dietě má někdo jenom o X kg více než před rokem snad nemusí nutně znamenat že přibral jenom X kg svalů? V dietě se přece dá dost svalů spálit a i zkušenějším závodníkům (pokud teda "zkušenej" závodník vůbec dietuje naturálně) se stane že to přepálí, nebo ne? |
1. souhlasím s Kortem, je to nejlepší objemový trénink, který jsem kdy cvičil a je správné, že to Rühl cvičil
2. nesouhlasím, že Rühl přibral za 3 týdny 4kg čisté svalové hmoty, jak chce tvrdit Michal |
já nevím, jestli se bavím s maďarem, nebo jestli ti někdo podprahově do skript nenamaloval všude trojky. Byly to čtyři týdny.
Řekni mi jednu věc, odjedu si nějaký trénink, na začátku i na konci budu mít v pase stejně ale budu o pět kilo těžší? Co jsem to přibral? Vodu? Glykogen?
Nevím proč pořád argumentuješ tím, co je na soutěži. Na soutěži je každý vyrýsovaný (tedy snaží se) do maxima a rozhodně nemá tolik svalů, jako v objemu. Prostě dietou něco ztratí. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | | cz.petab napsal: | Otázka asi ani tak nebude, o kolik cm/kg se Ruhl zvětšil, ale jestli mohl přibrat víc, kdyby cvičil jinak, ne? To tady stejně nevyřešíme, protože zrovna jeho příklad je docela nestandardní - kreatin, věk, pokročilost ... Jinak kolik zhruba Ruhl přibíral měsíčně při jiných tréninkových plánech (a bez kreatinu), počítám že stravu měl zhruba stejnou?
A to že po dietě má někdo jenom o X kg více než před rokem snad nemusí nutně znamenat že přibral jenom X kg svalů? V dietě se přece dá dost svalů spálit a i zkušenějším závodníkům (pokud teda "zkušenej" závodník vůbec dietuje naturálně) se stane že to přepálí, nebo ne? |
1. souhlasím s Kortem, je to nejlepší objemový trénink, který jsem kdy cvičil a je správné, že to Rühl cvičil
2. nesouhlasím, že Rühl přibral za 3 týdny 4kg čisté svalové hmoty, jak chce tvrdit Michal |
já nevím, jestli se bavím s maďarem, nebo jestli ti někdo podprahově do skript nenamaloval všude trojky. Byly to čtyři týdny.
Řekni mi jednu věc, odjedu si nějaký trénink, na začátku i na konci budu mít v pase stejně ale budu o pět kilo těžší? Co jsem to přibral? Vodu? Glykogen?
Nevím proč pořád argumentuješ tím, co je na soutěži. Na soutěži je každý vyrýsovaný (tedy snaží se) do maxima a rozhodně nemá tolik svalů, jako v objemu. Prostě dietou něco ztratí. |
Nejsem Maďar, mluvil jsem v příkladu s masem o 3 1kg baleních, tedy třech kilogramech...
počkej, takže mi chceš zcela vážně tvrdit, že přibral 4,5kg čistých svalů za 4 týdny (předtím jsi říkal 4kg za 3 týdny ale to je jedno)
Nenapadlo tě, že je to tím, že bral krealkalyn poprvé v životě?
Nenapadlo tě, že podkožní voda (narozdíl od tuku) se neusazuje hlavně v pase ale všude?
Ty mi chceš skutečně tvrdit, že přibrané 3cm přes stehno jsou čisté svaly?
Jel jsi do toho Intersparu? Víš, co jsou to 4kg čisté svaloviny? Skutečně věříš tomu, že lidské tělo dovede takovou porci masa vytvořit za 3-4 týdny???
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Já to maso dokážu za 3 dny sníst , počítá se to nějak? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? |
tak znova
| Freimen napsal: | Kdyby mi na tobě záleželo, tak bych pohledal někde v hloubi internetových zdrojů pubmed či proquest x studií o tom, že lidské tělo není schopné syntetizovat 4kg svalů za 3 týdny, prostě to načisto nejde. Jenže stejně to nemá smysl dělat, protože oba dobře víme, že nemáš pravdu a jen se zastáváš svého svěřence...Navíc Deadlift, který v oboru pracuje (kromě toho, že je taktéž diplomovaný odborník jako tvůj kamarád, avšak skutečně diplomovaný) řekl jasně jak to je. Nevím, co zde chceš řešit.
Nikdo neříká, že Rühlovi pokrok nepřeje, nebo že je špatně, že cvičí 4 týdny to, co cvičí. Ale je lež říct, že přibral 4 kg čisté svalové hmoty a sám to dobře víš... |
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | babovka napsal: | | na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? |
tak znova
| Freimen napsal: | Kdyby mi na tobě záleželo, tak bych pohledal někde v hloubi internetových zdrojů pubmed či proquest x studií o tom, že lidské tělo není schopné syntetizovat 4kg svalů za 3 týdny, prostě to načisto nejde. Jenže stejně to nemá smysl dělat, protože oba dobře víme, že nemáš pravdu a jen se zastáváš svého svěřence...Navíc Deadlift, který v oboru pracuje (kromě toho, že je taktéž diplomovaný odborník jako tvůj kamarád, avšak skutečně diplomovaný) řekl jasně jak to je. Nevím, co zde chceš řešit.
Nikdo neříká, že Rühlovi pokrok nepřeje, nebo že je špatně, že cvičí 4 týdny to, co cvičí. Ale je lež říct, že přibral 4 kg čisté svalové hmoty a sám to dobře víš... | |
prosím, najdi ji. Budu ti říkat pane doktore, slibuju!!! aspoň dva dny. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: | | na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? |
tak znova
Nikdo neříká, že Rühlovi pokrok nepřeje, nebo že je špatně, že cvičí 4 týdny to, co cvičí. Ale je lež říct, že přibral 4 kg čisté svalové hmoty a sám to dobře víš... | |
prosím, najdi ji. Budu ti říkat pane doktore, slibuju!!! aspoň dva dny. |
Michale, oba víme, jak to je. S těmi svaly za měsíc i s tím, o co ti zase jde.
Já to teď budu hledat hodinu a pak to kvůli nějakému tvému sarkasmu přijde stejně vniveč...Deadlift, který je diplomovaný odborník (skutečný ) a hlavně v oboru pracuje to ráno najde za 2minuty...
Dobře víš, že pravdu nemáš.
Ukážeš mi nějakou vědeckou studii na to, že Korte je nejlepší objemový trénink? Přesto oba víme, že je a žádnou vědeckou stať jsme nečetli.
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | babovka napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: | | na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? |
tak znova
Já to teď budu hledat hodinu a pak to kvůli nějakému tvému sarkasmu přijde stejně vniveč...Deadlift, který je diplomovaný odborník (skutečný ) a hlavně v oboru pracuje to ráno najde za 2minuty...
Ukážeš mi nějakou vědeckou studii na to, že Korte je nejlepší objemový trénink? Přesto oba víme, že je a žádnou vědeckou stať jsme nečetli. |
není, je jeden z mnoha... Bear umí podobné výsledky... GVT u někoho taky.. žádná taková studie není, můžu tě uklidnit. To ti musí napovědět selský rozum, na to nemusíš chodit "do medicíny". _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: | | na to jsou nějaké tabulky? nebo skripta? na to kolik se dá přibrat svalů za měsíc? |
tak znova
Ukážeš mi nějakou vědeckou studii na to, že Korte je nejlepší objemový trénink? Přesto oba víme, že je a žádnou vědeckou stať jsme nečetli. |
není, je jeden z mnoha... Bear umí podobné výsledky... GVT u někoho taky.. žádná taková studie není, můžu tě uklidnit. To ti musí napovědět selský rozum, na to nemusíš chodit "do medicíny". |
správě michale a stejně je to i se 4,5kg čisté svalové hmoty za 4 týdny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|