konečné řešení aneb totální válka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka  Úvodní stránka -> Trénink -> konečné řešení aneb totální válka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičím aby ze mě byl:
kulturista (závodní úroveň)
14%
 14%  [ 34 ]
silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.)
35%
 35%  [ 86 ]
plážový kulturista (beachboy)
17%
 17%  [ 41 ]
fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy))
13%
 13%  [ 33 ]
zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení)
12%
 12%  [ 30 ]
něco jiného (specifikuj)
6%
 6%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Freimen napsal:
babovka napsal:
ItachiUchiha napsal:
babovka napsal:
Freimen napsal:
ty čísla jsou stejná ze tvé pusy - 4kg za 3 týdny a 4,5kg za 4 týdny...

já ale přesto operoval se 3kg za 3 týdny a ukázal ti na obrázcích jako ve školce, že takové kvantum masa NEJDE čistě přibrat za 3 týdny. Nezlob se, nejde to...

a jde se zlepšit o 30 kg v dřepu za měsíc? jsou na to taky nějaké tabulky?

System 5x5 3x tydne Drep,Squat,Dl !Drep ze 80Kg na 110Kg!

nevím jestli to není proti nějaké studii. Doufám že jsi nenabral víc hovězích steaků než dovolují skripta pro 2. ročník doktorské školy pro mladé výživáře.

hehehe, nebyl jsi to náhodou ty, kdo tu sršel studiemi před 2 týdny o stabilitě kreatinu ???
Nebyl jsi to ty, kdo tvrdil, že studie jsou nejdůležitější a odsuzoval můj názor, že důležitější je praxe????

Takhle protiřečit jsem tě ještě neviděl, i když celé tohle téma je jedno tvé velké protiřečení. Před rokem bys kohokoliv poslal do prdele, kdyby si dovolil na foru pronést, že přibral za měsíc 4kg svalů - smál by jsi se mu, že to je jen voda, lůj a pár gramů svalů

Jinak jsem třeťák

jéjda Freimene, používej svůj vlastní rozum. Já jsem ti vysvětlil, že neexistuje žádná studie o svalovém růstu a jeho mezích, a TY JSI TVRDIL, že ji najdeš. Já vědecké studie uznávám, POKUD NĚJAKÉ JSOU! Tady evidentně žádné neexistují:-)

tak jako neexistují na to, že po Kortem přibereš či že čůráš penisem a přesto to tak je...
po Kortem přibereš, penisem čůráš a 4kg svalů za 3-4 týdny nepřibereš načisto, nejde to...
Drago

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky neverim tomu ze je presne dany kolik svalu se da nabrat, stejne tak kolik bilkovin je telo schopny zabudovat naraz atd. Ruhl je rad ze pribral, babovka je rad ze mu dobre poradil a nevim proc musi byt vzdycky neco spatne
A sila jde zvysovat bez nabirani svalu, deje se me to tak skoro porad :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Kua chlapy...Prostě pěkně přibral. Třeba přibral 2kg svalů++0,5glykogenu víc než minule+trošinku hovínka a lehounce sádlínko. Zapomínáte že někomu leze sádlo do nohou a do zadku. Nemusí to dicky lézt do pasu...Prostě mu to šlape a to je fajn...

Moje řeč.On má obalovací typ kostry a nemusí brát jen v pase.Hlavně že je Ruhl rád,ne?Za chvilku se to zastaví a po vysazení kreatinu i odleje a uvidí se.nechte to tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
babovka

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já pořád nevím co máš s tím načisto a nanečisto. Já jsem přibral přes nohy při Kortem mnohem víc než při nejsilnějších kůrách. To myslím podle tvé logiky taky není možné, že?
Blackmoon

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Babovko, proč furt meleš, že mu neporostl pás, když sám Ruhl napsal:

pas:83.5cm (+1.5cm)
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
já pořád nevím co máš s tím načisto a nanečisto. Já jsem přibral přes nohy při Kortem mnohem víc než při nejsilnějších kůrách. To myslím podle tvé logiky taky není možné, že?

to je s tebou legrace, skoro jako bych nemluvil s Michalem, ale u toho počítače jsi se s někým střídal

Znovu : kolik kdo přibral přes nohu nebo o kolik si zvedl dřep nikoho nezajímá - řeč je o tom, že nejde přibrat 4,5 kg čisté svalové hmoty za 4 týdny, žádné cm, dřepy...Mluvíme o tvém tvrzení 4,5kg čistých svalů za měsíc...

Nevím, zda jsi si někdy všimnul, že leckteří lifteři mají DALEKO menší stehna než kulturisté, ale zvedají DALEKO větší váhy než kulturisté, takže úměra mezi silou a objemem svalu ROZHODNĚ nebude přímá...
babovka

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
babovka napsal:

to je s tebou legrace, skoro jako bych nemluvil s Michalem, ale u toho počítače jsi se s někým střídal

Znovu : kolik kdo přibral přes nohu nebo o kolik si zvedl dřep nikoho nezajímá - řeč je o tom, že nejde přibrat 4,5 kg čisté svalové hmoty za 4 týdny, žádné cm, dřepy...Mluvíme o tvém tvrzení 4,5kg čistých svalů za měsíc...

Nevím, zda jsi si někdy všimnul, že leckteří lifteři mají DALEKO menší stehna než kulturisté, ale zvedají DALEKO větší váhy než kulturisté, takže úměra mezi silou a objemem svalu ROZHODNĚ nebude přímá...

Nejde to protože tobě to nejde? Mně to jde. Já jsem nabral při tom tréninku cca 6-7 kg. Jsou lidi do při Bearovi přiberou 6 kg a přitom shodí v pase, to vše za nějakých 6 týdnů. Někdo takový to psal na HC. Dokaž mi, že to nejde, a pak se můžeme bavit dál. Najdi někde "studii" nebo hodnověrné tvrzení, a vůbec, napiš mi, kolik kg vlastně nabrat jde.

A ten poslední odstavec:

to je tak debilní argument, že na to ani nemá smysl reagovat.
babovka

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, díky Topděfkovi:-)
tak, a mám pokoj.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Nejde to protože tobě to nejde? Mně to jde. Já jsem nabral při tom tréninku cca 6-7 kg. Jsou lidi do při Bearovi přiberou 6 kg a přitom shodí v pase, to vše za nějakých 6 týdnů. Někdo takový to psal na HC. Dokaž mi, že to nejde, a pak se můžeme bavit dál. Najdi někde "studii" nebo hodnověrné tvrzení, a vůbec, napiš mi, kolik kg vlastně nabrat jde.

Když jsem napsal, že jsem přibral 1,5kg a obvod pasu se mi zmenšil o 1cm, tak mi great odepsal tohle:
great napsal:
vzhladom na to ze ti isiel pas dole, tak si ho "neuzral" jednoduche.

Ona ta čísla jsou zavádějící. Já jsem na čísla ale citlivý. Myslím si, že jde nabrat 6-7 kilo za 6 týdnů, ale v jaké kvalitě? Já nabral 1,5kg a o kvalitě mám silné pochybnosti (jak píšu ve svém logu, změny nastaly spíše ve zkvalitnění a zesílení, než v nabrání hmoty).
Nezatracuju Korteho. Já cvičil, já jedl a jediná chyba může být ve mě. Není náhodou, že jsem začal cvičit současně s Ruhlem. Navnadili jste mě. Podle svých výsledků vidím, že nic není zadarmo. Možná se někomu podaří nabrat kvalitní hmotu za 6 týdnů. Je to ale jistě mnohem větší talent než já.

P.S. nepíšu sem proto, aby se mnou někdo souhlasil, protože vím, že je to zhola nemožné

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ruhl

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ruhle...něco pošlu...podotýkám, že proti Tobě nic nemám a docela obdivu Tvůj zápal pro kulturistiku...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
http://leteckaposta.cz/840533347
http://leteckaposta.cz/765083375
http://leteckaposta.cz/547158303

Nechceš to poslat na youtube?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michale - pominu Tvůj výlev o mém treninku a jestli si všímáš - nedělám a taky nebudu z Tebe dělat nějakého nedouka, i když bys to svým tvrzením zasloužil.

Takže jak to bylo? zhruba kilo týdně?...12 treninků?...tak to máme cca 150 g čisté svaloviny za den a víc než třicet deka svaloviny za trenink....myslíš, že za hodinku a půl treninku nastimuluješ svaly k tvořbě 300 g svaloviny do dalšího treninku?

Vezměme to postupně:

Ruhl potřebuje denně aby neztrácel hmotu tak 100 g bílkovin...dalších 150 g zabuduje = už teď jsme na 250 gramech B / den...za předpokladu, že veškeré bílkoviny budou zabudovány do svaloviny je to čistě matematicky možné...OVŠEM ! efektivnost využití bílkovin organismem není zdaleka 100 % a zdaleka ne všechny bílkoviny co přijmeš jsou zabudovány do fibrilárního proteinu - svaloviny...musíš tvořit hormony, hemoglobin, nukleové kyseliny, nahrazovat odbourané metabolity bílkovinné povahy, tvorba glykoproteinů,enzymů.....udržovat si nějakou hladinu bílkovin v séru...

Abychom tu planě netlachali…na to kolik bílkovin bylo zabudováno do svalu se používá jednoduchá metoda…tyrosin jako minoritní aminokyselina ( s výhodnými vlastnostmi jako např. absorbce světla v UV oblasti )… odpovídající vždy s nějakou danou přesností zastoupení v proteinu, které je takřka neměnné je označena radioaktivním uhlíkem C14 a je po 2,4 a 8 týdnech sledována inkorporace proteinů do svalových tkání……u peptidů a bílkovin nad 200 000 Daltonů dochází za vhodných podmínek k 50 % zabudování do skeletálního svalstva oproti příjmu kratších štěpů případně větvených aminokyselin. Tj. za předpokladu, že při příjmu krátkých peptidů organismus zabuduje 100 % toho co přijme

( což je samozřejmě nesmysl – exprese genu je regulována a každá synthesa stojí značné množství energie – volná Gibsova energie v KJ je kladná hodnota )…nehledě k tomu že organismus nezbytně nutné bílkoviny odbourá ubiquitinací a drží si jen jistý „bílkovinný“ pool…a taky většina proteinů není „čistých“ , ale jsou na ně navázány řetězce oligosacharidů a tudíž jedna z částí výsledného konstruktu je sicetvořena geneticky…další ovšem nezávisle na ní - sacharidová část –enzymaticky…tj. to že přijmete nějaké množství bílkovin ještě neznamená, že budou všechny zabudovány do skeletálního svalstva. )

tj.kdyby teoreticky byla tedy „účinnost“ inkorporace 50 % ( což je mnohem míň ), tak by to odpovídalo dalším 300 g bílkovin denně – za předpokladu, že nepoběží jiné procesy v těle než je proteosyntéza ( což by mělo za následek porušení homeostázy a následnou smrt ).

Tj. 100 + 300 = 400 g bílkovin, které by museli být ze 100 % vstřebány a z maxima ( tj. 50 % ) zabudovány…což ovšem není možné – takřka nic v těle neprobíhá se 100 % účinností…odhadněme, že je tomu tak ze tří čtvrtin ( odhad! )…tak jsme někde na 533 g a tím i cca 2300 kcall jen v bílkovinnách u šestnáctiletýho klučiny…vše platí za předpokladu dostatku ATP!

Spočítat kolik kilo svalů by přibral za rok si může každý spočítat sám… (teoretický přírůstek ).

Nabrat takové množství svaloviny za tak krátký čas je velmi obtížné i s AS ( nebavím se o tuku a vodní a kdoví jaké další retenci )…ovšem tam probíhá exprese genu kapánek jinak – resp. svalové bílkoviny jsou stavěny jinak.

Takové přírůstky čisté svaloviny jsou možné jen při těžkých patologických stavech organismu, které nemají co do činění s kulturistikou…a rozhodně, Ti kteří jsou takto postiženi z toho nijak nejásají.

Kluk přibral – nijak to neshazuju – ani korteho…ovšem pokud to užereš a dáš tam mladýmu klukovi kterej poroste jen při pohledu na činku kreatin…nepřipisoval bych ty 4 kg jen nárůstu jak ty říkáš TAKŘKA čisté svalové hmotě – nehledě k tomu, že nabrat pouze svalovinu je nemožné…popíralo by to první poučku obecného metabolismu…jsou jen dva stavy…anabolismus a katabolismus…na to aby připral musí být v anabolismu….tj. mít energetický přebytek…který se samozřejmě uloží jednak ve formě jaterního glykogenu a vše další pak do adiposní tkáně.

( kluk by ovšem přibral už jen tím, že by vyrostl )

P.S. nemám u sebe moudré knihy…nejlépe bioenergetiku, kde se dají spočítat třeba takové raritky jako třeba ze spotřeby glukosy množství potřebného kyslíku využitého mozkem za den apod.

P.P.S. nemám moc času na uhlazování toho co jsem napsal...je to dost nahrubo - takže vím sám, že vyjadřování je občas nepřesné...nebudu tu tvořit články
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift:Respekt!
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Freimen

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Freimen napsal:
babovka napsal:

A ten poslední odstavec:

to je tak debilní argument, že na to ani nemá smysl reagovat.

já,já,já...Michale, mě je úplně volné, co ty...Řeč je o tom, že 16ti letý kluk nemohl přibrat 4,5kg čisté svalové hmoty za 4 týdny...Ty se ohraňuješ krejčovským metrem - odkdy ten je důkazem toho, že někdo přibral čistou svalovinu ???
Navíc Rühl přibral 1,5cm v pase, tak proč celou dobu lžeš, že v pase nepřibral nic ...Navíc tuk se může Rühlovi ukládat ještě více na prdeli a nohou...

Ten příklad je skvělý, debilní argument zde z nás dvou nepostuju já ...Reagoval jsem na tvůj obvod svalu a sílu - s tím lžeš také - síla nutně neznamená vyšší objem :
citace:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: