Dnešní den a vše kolem
takže ve 4 hodiny stávat a hup na Olympii
Pak se pomalu balit na závody a směr Mělník
v 8 sme vyrazili , cesta byla šílená a ja byl šíleně nervozní , byly to moje první závody v liftu na spestření .
Po cestě sme se trošku spozdili a zkomplikovali si příjezd, ale stihli sme vážení .Kde mi budík ukázal přes 131 kg, no nato že jsem skoro ráno nejedl a žaludek mněl scvrklý to bylo ok, Jen nervy pochodovali jak vojsko na poli.
Rychle jsem si nahlásil základy , no spíše rozcvičovací serie.
Pak to šlo ráz na ráz byl jsem ve druhe skupině.
Hrozně jsem se bál abych vubec základy co jsem nahlásil dál.Aby mi to uznali rozhodčí technicky .
Protože dřepy na povely a tlaky na stopku jsem nikdy nejel a hlavně neskutečná trema před tolika lidmi .
Takže na řadu přišel jako první dřep , heh nahlášeno jen 220 kg ( k smíchu) ale jel jsem na jistotu ,
říkal jsem si hlavně nic nepokazit takže jsem si v duchu všechno opakoval a Lenička mi dávala povely takže to bylo uplně lehoučky .Super
Všichni se divili proč tak málo když tam to vypadalo jak bych nic nemněl na zadech ale pro moji hlavu a klid ok .
Druhe pokusy 240 kg , to samé dřep super uplně lehoučky , jsem si to vychutnal jak dolu tak nahoru skvěle, pořad neskutečně lehoučky .
Třetí pokus 250 kg , srovnal jsem si to v hlavě a šlo to super , fakt lehký a krásny . škoda že jsem nešel více ale tedka už pozdě byka honit , Jinak mi jasně bylo řečeno že tam je minimálně na 270-280 kg . jsou to moje první zavody takže jsem to nechtěl posr......
Druhá disciplína tlaky ,
základ se stopkou nahlášen jen 180

, zase jen pro uklidnění
první pokus klasika počkal jsem si na povely a super lehky . takže
druhý pokus šel na 200kg, ktery mi dal trošku zabrat ale v poho ,
pořad jsem věděl že tam na 210-220 se stopkou mám,
takže třetí pokus jsem šel na 210 , cítil jsem se silný dolu pomalinku ale nahoru mi trošku ujela prava ruka a už mně to rozhodilo takže neplatný , byl jsem zklamany protože jsem věděl že nato sílu mám ale techniku ještě zdaleka vubec ne . tak příště
třetí disciplína mrtvoly
No základ k smíchu jen 220kg , ale co naplat přišel zvedl odešel
druhy pokus 240kg a tak nastal problem s uchopem , ono cvičit nadhmatem na treninku kulturu system a zavody je nebe a dudy , takže při tahu mi činka sjížděla a bylo to v prd... prostě mi vyjela z ruk
hm to není možne jsem si řekl vždyt jezdím s 220 na treninku takže opakování
přišel za mnou rozhodčí a pár lidi mi poradilo jak si to mám pořadně chytnout , Lenička mi to vysvětlila a šel jsem na opravu ,
heh tak jsem to vzal jak se má a tak lehky pozved jsem nemněl hm škoda a bylo hotovo platny,lidi kroutili hlavou tam byla rezerva jak hrom zase jako ve dřepech tak i tady jen si to ošahat a hlavně byt v klidu .
Co dodat první moje zavody v liftu jen v singlu triku a bandaže super , ale hlava kdyby byla ok bylo by minimálně o 50 kg více možná i více ale to už je jedno , příště se to napraví a nebudou tady žadne moje výmluvy
Jinak poděkování všem co mi fandili podporovali a Leničce která se o mně starala ,
zbytek dne volno odpočinek atd a trošku zhřeším s jídelníčkem ale trošku .
dík všem za podporu