Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2016 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabuko napsal:
Prisiel som na uzas t nu vec pri drepoch. Ked drepujem musim tlacit lopatky k sebe a tym sa potom eliminuje moje predklananie

To si robíš prdel, nie? Ja si pamätám, že som ti to hovoril niekoľkokrát a Erik ti to tiež spomínal

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nope erik vravel iba tlacit hlavu hore a ty ze mam drzat napnuty chrbat ... nedoslo mi ze k tomu patria aj lopatky ....
btw to t som tam dal naschval
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazke Nohy ostatne lahko

Drep
20x20
10x50
10x80
8x90
6x100
4x110
2x120
2xx1x125

Premiestnenie+Pushpress
5x5x50

Celne drepy / Francuzky tlak v sede
4x6x80 / 4x6x25

Dneska to bolo zle. 120 a125 na drepe mi vobec nesli. Nejak mi ta vaha nesedela na chrbte .. nevedel som sa pod cinku dobre setnut. Proste drepnut som ich drepol ale vobec to neboli pekne drpey
Pri ostatnych veciach som uz aspon nahodil rychlejsie tempo takze to bol celkom rychli trening a vysiel cas aj na spevnovanie kolien plus valanie sa po foam rolleri
Nabuko

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beh

Tentokrat sprinty. Rozne sprintovacie drily, na zlepsenie , rychlosti a natrenovanie zmeny smerou.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal

Dneska som meskal 45 minut kvoli praci takze z mojej strany kratsie kardio, ale o to intenzivnejsie.
Trenovali sme najprv passove hry ... tam sme sa vybehali. A potom runove hry tam som sa vysalil lebo ma postavili ako defensive linemana, kedze nam tam chybal a corner nebol zapotreby Byt limennim je zabava raz ked budem velky budem lineman
Nabuko

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2016 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazky Chrbat zbytok lahko

Mrtvy Tah
20x20
10x70
8x110
6x130
4x150
2x160
3x1x170

Dotahy
1x190 PR!!!
1x195 PR na druhu !!!
euforia
1x195 - obhajena pre istotu

Benchpress so stopkami
5x5x60

Military Press
5x5x43

Pritahy cinky podhmatom / Vypony na lytka kazda noha zvlast
4x6x60 / 4x20

Dneska bol ten den Slo to paradne!! mam z dnesneho treningu velku radost. Po minulom tyzdni som bol trosku skepticky, ale telo sa chytilo. Ked som polozil na zem 160 tak som si uvedomil ze som to siel bez opasku a uplne v pohode. Ale na 170 soom si ho radsej dal . I ked po prvej som prerataval kotuce ci je tam vazne 170, lebo sa mi to videlo lahke... oproti minulemu tyzdnu fakt lahke.
A dotahy jedna basen .. konecne som prisiel aj na sposob ako ich mozem v tej posilke robit a potom ta 190 vyletela hore tak ako 170 .. tak som si dal 195 a zase sla i ked tazsie ... 200 som uz neskusal a asi aj dobre lebo ta posledna 195 bola uz na hranici.
Dalej som plny nadsenia a euforie zbytok treningu odbuchal v rychlom tempe pospevujuc si a tesiac sa ako maly chlapec z Vianoc.
Takze zajtra si zasluzim nanuk tak som sa rozhodol a jednomyselne to schvalil. Hawk.
Nabuko

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2016 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stvrtok - Americky futbal

Slusne kardio

Piatok - Sermbal

Dost slusne kardio

Tazky Hrudnik zbytok lahko

Benchpress
20x20
10x40
10x55
8x65
6x70
4x75
2x80
3x1x85
13x70+15x50+nx20 - fakt som zabudol ratat pri tej prazdnej tycke

Drep
5x5x86

Militery press
5x5x43

Benchpres s JR incline / Kladivovy zdvih
4x10x20 4x10x20

Dnesny trening bol doobedu a vobec sa mi nechcelo. Dneska ma ten benchpress vobec nebavil. Ked prislo na drepy tak uz to bolo trochu lepsie, ale nejaku radost s treningu som nemal. Nepridalo tomu ani to ze uz tyzden bojujem s nejakou bolestou v krku. Teda skor ako by som mal zatuhnutu jednu stranu, ale obcas mi z toho pulzuje v zatylku . Uvidime ako to bude z nohami zajtra, mam ich dost rosekane z behania cely tyzden. Kazdopadne si uz donesiem vlastnu hudbu. Pocuvat FFUN radio pocas treningu nie je to prave motivacne.
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2016 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazke nohy zbytok lahko

Drep
20x20
10x50
10x80
8x90
6x100
4x110
2x120
3x1x125 - o trosicku lepsie ako minuly tyzden
11x100+15x70+20x20 s vyskokom - 11x100 myslim ze to je PR na opakovania

Premiestnenie+Pushpress
5x5x55

Celne drepy / Francuzky tlak v sede
4x6x80 / 4x6x25

Dneska to uz celkom slo i ked cely vikend mizerna strava. Stale som niekde lietal a daco vybavoval tak som sa ani nenajedol za cele dva dni poriadne. Ale vlastna hudba spravila svoje celkom ma nakopla takze sa drepovalo celkom dobre. Technika krajsia ako minuly tyzden, ale stale je tam co vylepsovat.
Kazdopadne trening ucel splnil. Vyslapat schody z posilky bola celkom vyzva Tato posilka je v pivnici ... moja prva posilka bola na poschodi .... fakt najblizsie ked budem hladat posilku tak budem vyberat taku co nema schody
Nabuko

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondelok - Beh

Tento cas bol mojim ciel na tento rok ocividne sa mi ho podarilo dosiahnut trosku skor
Cely cas som mal pocit ze bezim pomaly ze ten cas bude priserny a tak som sa hecoval do rychlejsieho behu aby to nebolo take tragicke a nakoniec je z toho celkom slusny osobak Na tejto trati je to zlepsenie o 42 sekund co mi pride ako celkom dost Som bol nakoniec nadseny z toho behu
Nabuko

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal

Dneska som nejaky bez nalady ani na trening sa mi nechcelo a ani na nom sa mi dvakrat nechelo. Svoju robiotu som spravil ale ani o kus viac ... dajak bez zivota dneska. Snad sa na to vyspoim a bude ok.
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal

Dneska nacvicovanie prenasledovania a zdvojovania pri tackle-och. Takze aj celkom dost behania aby bolo spravne kadio ako ma byt. Na zaver trening special teamov co je zase odkop behame za loptou ako hluchu tak 50 metrov sprint a potom naspat a zase to iste takze este viac kardia

Toto je, ale moj posledny trening na najblizsiu dobu. Kedze sa mi v celusti pod nosom, respektive na koreni jednotky zuba rozhodla urobit cista, budu mi musiet drzku rozrezat a tu cistu vybrat von. To ma caka zajtra. Doktor bol optimista vraj budem pouzitelny hned ako mi vyberu stehy tak to som zvedavy. Zatial drzte palce, no ...
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre čitateľov: cista = cysta

Drž sa.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
cista

Drzim palce, ja som neplanovane musel k zubarovi utekat dnes. Uz som myslel, ze mi bude musiet robit korunku a tak som uz ratal 200 libier vopred, zatal sme sa bez toho obisli. Neviem dokedy....
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Pre čitateľov: cista = cysta

Drž sa.

Ja som tu vec ani nechcel vlastnit nie to vediet ako sa pise intuitivne som tam dal i po c v 99% pripadov je to dobry tip

@Ahola: Hej zuby vedia stat strasne peniaze ... a dokazu robit problemi ake by clovek od nich necakal ..
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2016 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a som spat. Stehy vybrate rana zahojena. Bolo to na houby obdobie. Skoro ziadna strava, usta opuchnute. V prve dni som bol rad ze som dokazal zjest aspon detsku vyzivu alebo jogurt. ... ... proste cele to bolo jeden velky nekonecny hlad. Nemam rad hlad
No ale je to za mnou a teraz slaby a ustrachany sa mozem vratit ku povodnym cinnostiam

Dneska po dlhej dobe Americky futbal

Trening trosku nezmysleny, ale co ja do toho mozem povedat ... ale aspon som si zabehal. Do kontaktu som sa ale velmi nedostal ... Kazdopadne chranic zubov v ustach bol dost neprijemny pocit, ta rana je este kus cistliva a chranic sa presne o nu drel. A este k tomu som chytil nejaky hlupost na zaludok... behom dvojhodinoveho treningu som musel dvakrat utekat na zachot ... fakt nechapem co sa to stalo tomu zaludku. Snad to uz zajtra bude lepsie.
BTW drzte palce. Zajtra sa nam zacina sezona a hrame svoj prvy zapas proti Nitre.
Takze vsetci GO STEELERS!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: