Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal

Dneska bol dobry trening. Najprv Oklahoma drill co patri k nasim oblubenym. Proste zabava a zrazanie sa.
A potom vyse hodinky behanie takze aj slusne kardio. Celkovo sa mi to dnes pacilo celkom sa darilo a bolo to zaujimave. Trochu mi to pripomynalo treningy zo starych dobrych cias ked sme nevedeli poriadne co robime
Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysledky merania

Tak konecne prisli vysledky toho vyskumu . Som s nimi celkom spokojny tak nakoniec to z anieco predsa stalo Podarilo sa mi schudnut z tuku a pritom nestratit svalovinu ... ba naopak daco malo som prihodil

Pre tych co si nepamataju predosle vysledky to zhrniem

Pred Vyskumom -> Po Vyskume

Celkova vaha
89.8kg -> 85.4kg

Vaha Svaloviny
40.7kg -> 41.2kg

Vaha Tuku
19kg -> 13.8

Tuk percentualne
21.2% -> 16.2%

S tymito vysledkami som celkom spokojny ... teraz uz len ten tuk udrzat na uzde aby sa nevratil

Pridavam aj jednu porovnavvaciu foto. Velky rozdiel tam vidiet nie je ale co to hej.

A jedna kde sa nafukujem

Takze tuk som skresal ako som chcel a teraz je cas nabalit nejake tie svaly a snad zvysit aj silu
Cmeni

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc pěkné, v pase je ten rozdíl obrovský

Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem. podla tych vysledkov je ubytok na pase najvasi. 3 kila co asi urobi objemovo celkom dost
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tam teda rozdiel vidím.

Máš úplne inak vlasy.

Dobrá práca, vyžla!

EDIT: Ty ale aj v ksichte sa mi vidíš chudší

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nepostrehol si ze aj nohavice mam ine
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska Tazko

Drep
20x20
5x50
5x70
1x100
1x110
1x120
1x130 - trosku potrapena ale obhajene maxko.

Niekto blokoval Bench tak som nalozil na cinku zas nech sa nenudim.
10x50
10x70 so stopkami dole
6x80
Bench konecne volny.

Benchpress
20x20
3x40
3x50
3x60
1x70
1x80
1x90 - zdala sa mi tam rezerva
0x95 - az taka velka asi nebola

Mrtvy Tah
20x20
10x70
3x110
2x130
1x150
1x160
1x170 - chrbat ohnuty ako horska draha wtf
1x180 - obhajene maxko a chrbat som postrazli, ovela krajsia ako ta 170 predtym

A potom som to zabalil. Na prvykrat to stacilo telo bolo trosku v soku,ale verim ze sa rychlo chyti . Kazdopadne ma to celkom potesilo. Maxka obhajene a o 5 kg lahsi Takze to nakoniec nie je take tragicke ako som cakal. Uz si len musim vymysliet nejaky rozumny system ze co dalej.
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal

Dneska bola priserna kosa a este ktomu poriadny vietor. Takze sme len behali a behali aby sme neumrzli a aj tak nam bola zima. Nakoniec to trener odpiskal o polhodinku skor lebo sme uz boli fakt zmrznuty.
Ale musim uznat vybehane nohy mam poriadne
Magumi

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, hromada tuku dole a síla zůstala, to se každému nepodaří.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Nabuko

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi: Vdaka, milo ma to prekvapilo. Uprimne som cakal stratu silu, takze som spokojny

Beh

Stravil som tri dni na chate v Terchovej. Je tam krasne prostredie a nadherne moznosti na Tury, ale to by nam nesmelo cely cas prsat a prsast a prsat ...takze sme dokopy nikde ani neboli. Tak som sa rozhodol ist si dneska aspon zabehat ked uz aj posilka je zavreta.

Tento vukon ma prekvapil cakal som to ovela horsie. Aspon po minule roky prve behy po zime boli tragicke. Tento nevysiel tak zle tak dufam ze to bude mat zlepsujucu sa tendenciu
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2016 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky Futbal

Ucast na treningu bola vcera strasne mizerna. Bolo nas tak malo ze nic rozumnejsie sa nedalo robit, takze som nechal svojich 2 defensivebackov co dosli an trening cely cas len behat a nahanat loptu. Slusne kardio. Dufam ze vo stvrtok sa ukazu aj ostatny lebo mam v plane si dat trosku do tela
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2016 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazky Chrbat zbytok lahko

Mrtvy Tah
20x20
10x70
8x110
6x130
4x150
2x160
2x1x170

Drep
5x5x80

Military Press
5x5x40

Pritahy cinky podhmatom / Vypony na lytka kazda noha zvlast
4x6x60 / 4x20

Telo absolutne nezvyknute na taketo vahy. Chvilku potrva asi kym sa adaptujem. Bolo to zvlastne stihnut sa vydychat medzi seriami a nic nezvonilo cely trening
Kazdopadne mrtvola sla kupodivu tazko, az som prerataval kotuce ci som tam nedal viac. Dufam ze sa to rychlo zmeni. Po mrtvole boli na plane povodne dotahy, ale v tej posilke to vazne nie je z coho tahat. Skusil som si postavit pyramidku z kotucov co neboli prave na cinke, ale ked som dokladal vahu na jednu stranu tak mi ta druha z tamat spadla . Po troch pokusoch som to vzdal .... budem to musiet inak vymysliet.
Otatne v pohodicke lahke, pomaly s dorazom na technicke prevedenie. Dalej planujem prihadzovat opakovania a vahy kazdy tyzden tak uvidime kam ma to dostane.
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky Futbal

Dnesny trening hlavne kardio prerusovane velkym mnozstvom klikov hrali sme proti sebe a zakazdym ked niekto spravil chybu tak sme vsetci robili 10 klikov. Takze sme klikovali skoro po kazdej akcii
Nabuko

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2016 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sermbal

V piatok sa odohral dalsi sermbalovy zpas. Los mi tentokrat hodil takych spoluhracov ze som sa vybehal az az. Povedal by som ze trosku by menej by nevadilo

Dneska Tazky Hrudnik lahky zbytok

Benchpress
20x20
10x40
10x55
8x65
6x70
4x75
2x80
2x1x85

Drep
5x5x80

Militery press
5x5x40

Benchpres s JR incline / Kladivovy zdvih
4x8x20 4x6x20

Dneska to slo lepsie ako ten mrtvy tah. Ten Benchpress mi neprisiel nijak neprirodzeny, prave naopak som sa vedel dobre setnut.
Prisiel som na uzastnu vec pri drepoch. Ked drepujem musim tlacit lopatky k sebe a tym sa potom eliminuje moje predklananie Ano, doslo mi to az teraz ... pred dvoma tyzdnami ale tak clovek sa stale uci nieco nove
S jednoruckami je u nas teraz problem ... niekto , nejako dokazal pokazit jednu 25kg jednorucku takze mame uz len jednu ... preto som dneska isiel tlaky len s 20kg .. nabuduce skusim dat 30kg ... je to ost skok teda

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: