|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Me zas blbne barva pisma, oznacim text, kliknu na barvu, vyberu treba modrou a kod mi nenaskoci. Vsechny ostatni funkce, jako tucne, kurziva, velikost pisma mi funguje spravne. Te barvy jsem si vsiml asi tak pred 2-3 tydnama, ze prestala fungovat.
Prohlizec Chrome, Windows 7 ultimate 32bit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Me zas blbne barva pisma, oznacim text, kliknu na barvu, vyberu treba modrou a kod mi nenaskoci. Vsechny ostatni funkce, jako tucne, kurziva, velikost pisma mi funguje spravne. Te barvy jsem si vsiml asi tak pred 2-3 tydnama, ze prestala fungovat.
Prohlizec Chrome, Windows 7 ultimate 32bit |
Me to nefunguje ani na Firefoxu, to nebude problem uzivatelu ale na serveru...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
barva tuším přestala fungovat zároveň se zavedením přeškrtnutého písma (všimni si když při psaní příspěvků najedeš na symbol "S", tak mezi volbou barvy písma a rámečkem na psaní příspěvků se ti zobrazí "Barva písma: [ color=red] text [ /color] "
takže podle mě to má souvislost s tímto a nějak se to škrtnutí a barva hádají mezi sebou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
mam stejnej problem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | mam stejnej problem |
Dnes se mi to stalo asi 3x. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Mám stejný problém. Trvalo to asi 30 minut kdy se stránka vůbec nechtěla načíst, vždy jen reklamní logo a nic...S ostatníma stránkama bez problému - problem bude v ronnie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Jojo teď ten samej problém... dokonce jsem objednával a doteď mi nepřišlo automatické potvrzení co chodí hned po objednání a načítalo se to dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Takže další poznatek objednávka vytvořená v době toho špatnýho načítání je špatně. Nakliknutý zboží se mi v emailu ukazuje Protein (0 ks) takže zítra to telefonicky zkusím pořešit ať dojde to co má.
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Občas mi přijde, že se forum strašně dlouho načítá, občas nelze vůbec jakýkoliv log ani otevřit, ale ostatní stránky mi to otevírá rychle, myslíte, že je chyba na straně serveru, že nestíhá jak je tu hodně lidí? |
Vím a řešíme to. Je to problém celého serveru (jakože fyzicky stroje) a snad to rychle vyladíme... Každopádně děkuji zde za napsání, protože nás to k tomu dokope rychleji:).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Celkem mě nudí, že v rámečku Erasport je pořád avízo na události v půlce Olympiády, která dávno skončila. Ani na stránkách Erasportu to nějak mře. Co se stalo? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Celkem mě nudí, že v rámečku Erasport je pořád avízo na události v půlce Olympiády, která dávno skončila. Ani na stránkách Erasportu to nějak mře. Co se stalo? |
Erasport, co jsem četl na jejich webu, skončil. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Celkem mě nudí, že v rámečku Erasport je pořád avízo na události v půlce Olympiády, která dávno skončila. Ani na stránkách Erasportu to nějak mře. Co se stalo? |
Já ten web poslal k ledu.
Na jeho titulce k tomu něco dopíšeme, zde ve fóru se to pole za něco vymění.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Já ten web poslal k ledu. | Však ten web přečel pod Fitplus nebo už byl zase zpět? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|