|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Však ten web přečel pod Fitplus nebo už byl zase zpět? |
Ve chvíli, kdy FitPlus (ČR) skončil, tak se vrátil zpět.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Co se stalo se zpravodajstvím od erasport?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Co se stalo se zpravodajstvím od erasport? |
Jak jsem psal o stránku zpět, ukončil jsem ho.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Aha, děkuji - asi jsem tu informaci přehlédl . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 27, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
Fórum i mainweb začínají být (resp. už docela dlouho jsou) tragicky pomalý. Náhodně (a relativně často) se rychlost načítání jakýchkoli částí celého webu začne limitně blížit nule, a nedá se s tím nic dělat - leda čekat. Netuším kde je problém, ale buď vám chcípou servery, nebo tragicky přestaly stíhat.
Hodláte s tím něco dělat? Mám nejasné tušení, že to způsobuje i jiné problémy, o kterých uživatelé vůbec nevědí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Fórum i mainweb začínají být (resp. už docela dlouho jsou) tragicky pomalý. Náhodně (a relativně často) se rychlost načítání jakýchkoli částí celého webu začne limitně blížit nule, a nedá se s tím nic dělat - leda čekat. Netuším kde je problém, ale buď vám chcípou servery, nebo tragicky přestaly stíhat.
Hodláte s tím něco dělat? Mám nejasné tušení, že to způsobuje i jiné problémy, o kterých uživatelé vůbec nevědí. |
Tenhle problém řešíme možná už měsíc a stále bez výsledku. Ono to dělá jen občas, resp. třeba dnes se to stalo několikrát (vždy na nemalý časový úsek), na druhou stranu v uplynulém týdnu asi ve třech nebo čtyřech dnech ani jednou... A tak postupně nasazujeme různé sledovací nástroje, ať najdeme příčinu... Ale zatím bez výsledku. Ale přijdeme na to...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Not Found
The requested URL /aktualni-formy-vi-t26097-3420 was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny16 with Suhosin-Patch Server at forum.ronnie.cz Port 80
Proč nemůžu v aktuálních formách VI přejít na stranu kterou zadám do okénka?
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
Na môj vkus veľa obmedzení pre nováčikov. _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
ja by som chcela aby sa dalo do podpisu pridávať obrázok a aby sa dal dať avatar o trocha vätší. Chodím na forum aurty to je forum pre ženy a tam je toto isté forum ale majú lepšie nastavenie. Toto všetko sa tam dá. A hlavne aby aj nováčikovia mohli pridávať obrázky. Je to tu potom také nekreatívne a nudné bez toho. _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Tohle není facebook, tohle je sportovní forum.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Tohle není facebook, tohle je sportovní forum. |
Toto je ale velmi nekreativní a nudný přístup k věci
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
| BiancaRazza napsal: | | Na môj vkus veľa obmedzení pre nováčikov. |
Fórum se bude v dohledné době dost výrazně měnit, tzn. určitě přijdou změny i v tomto směru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | BiancaRazza napsal: | | Na môj vkus veľa obmedzení pre nováčikov. |
Fórum se bude v dohledné době dost výrazně měnit, tzn. určitě přijdou změny i v tomto směru. |
Vim ze to je predcasne, ale zustanou stare topicy (aspon ty vybrane)? Nebo to bude uplny prechod i s uplne novou databazi? Rad bych si treba treningovy log na novem foru zanechal :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Veškerý obsah zůstane, spíš se to změní graficky, funkčně a i co se organizace (ne)pořádku týče.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
lepší se zeptat, než pak litovat...
nějaká možnost, že by měli uživatelé možnost přehodit na tuhle verzi fora potom, nebo bude možnost mít jen to nový forum?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|