Ve sředu jsem oproti plánu musel vynechat posilku, nenašel jsem dost sil na to, abych vylezl z postele, šňůra nočních si vybrala svou daň. Večer trénink MMA , bylo to perfektní, ale já jsem s fyzičkou evidentně ještě dost v pytli - v půlce tréninku jsem se šel vyzvracet :) S boxem, judem, nebo vlastně čímkoli se to nedá srovnat, je to extrémně náročný...
Dnes ráno jsem nemohl pohnout hlavou, nohy úplně hotový a bolí mě svaly, o kterejch nevím, že mám. Posilka musela dnes také ustoupit, zítra půjdu na TRX a pak se budu psychicky připravovat na pondělní trénink, kterej snad už dopadne líp a bez tolika nsledků - být to takhle pokaždé, naprosto by mi to narušilo plán s posilkou...
Tak dneska jsem navštívil hodinu TRX ... jsem rád, že jsem to objevil, je to dost zajímavá forma cvičení, které posiluje přesně ty svaly, které mám naprosto ochablé - tzn.hlavně střed těla, břicho atd.Takovou tu statickou sílu, kterou tam většina návštěvníků má, já naprosto postrádám. A vzhledem k tomu, že je to v krásnej čas, kterej mi vyhovuje, to budu navštěvovat častěji.
Mimochodem tělo na stravu zaregovalo tak, jak jsem chtěl a já mám za tenhle týden přes kilo dole.
Dneska MMA , trénink clinchů, na závěr pár technik s kopama - pořádně jsem kopal prvně v životě, takže to stálo za pěkný ... A samozřejmě nekopnu výš, než na žebra.
Video z clinchů, cílem bylo lehce oťukat, chytit do clinche a rozdat pár kolen, nebo se pokusit o takedown - to je díky judu moje silná stránka (obzvlášť s o 30 kilo lehčím soupeřem), ale technicky hrůza a děs, nosím si bradu nahoře jak princeznička, brzo půjdu k zemi i v tréninku...
EDIT:Jinak jsem ta plešatá hlavá, druhá dvojice, kdyby to někdo nevěděl :)
Naposledy upravil SimsonCZ dne út leden 10, 2012 1:42 pm, celkově upraveno 2 krát
od léta kondičně boxuju, ale to jen jednou, maximálně dvakrát do týdne - častěji to ani není a nestíhám to kvůli práci. A tohle je můj druhej trénink MMA :) Jinak jsem 8 let dělal judo, ale už je to přes tři roky, co ho nedělám...
Naposledy upravil SimsonCZ dne út leden 10, 2012 2:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Bench
Stahování horní kladky
Biceps s JČ
Krčení ramen
Upažování s JČ
vše po šesti sériích a až na bench víc opaování
Dělalo se mi celou dobu špatně, po tréninku se mi motala hlava a byl jsem unavenej, jako kdybych cvičil půl dne, takže jsem zrušil fitbox a šel si orazit. Další aktivita je v plánu až na čtvrtek, tak snad už budu ok...
dneska ráno celkem neplánovaně hodina TRX pro pokročilé... zcela evidentně nejsem pokročilý :) Jinak ale příjemná ranní protahovačka před intelektuálně vyčerpávajícím dnem na zkouškách. Teď jsem v práci a vidím to tak, že to budu muset zalomit v židli, jinak zítřejší plán nezvládnu...
V půl sedmý ráno zalehnout, ve 12 už být na zkoušce :-/
potom sauna
včer fitbox
po něm box
pak budu konečně snad po dvou týdnech spát víc, než jen kolem šesti hodin...
Te brady je skoda, ses u tela sikovnej, kdybys sel s tim suterem z te prvni dvojice, tak mozna lehnes. ;). Pri boxu u pytle a zakladnich drileu si dej tenisak pod bradu.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Te brady je skoda, ses u tela sikovnej, kdybys sel s tim suterem z te prvni dvojice, tak mozna lehnes. ;). Pri boxu u pytle a zakladnich drileu si dej tenisak pod bradu.
S ním jsem spároval taky, k tomu jsem se nedostal už vůbec, tam je to s tou bradou ještě horší a proto jsem to sem ani nechtěl dávat, ale budiž. Mimochodem opět tam mám hezkej takedown, zase judo. Koleno před ním je spíše symbolického charakteru :))
Musím se na to zaměřit, takhle si fakt koleduju, navíc to vypadá strašne :) Omlouvám si to tím, že je to pro mě všechno nový, ale je fakt, že naávyky jsem nepochytil zrovna nejlepší a bude problém se přeučit na správnou techniku...
Dneska dost brutální FITBOX , lýtka naprosto KO, ramena bolí z posilovačky. Začíná ale být vidět zlepšení fyzičky.
Mimochodem povedlo se mi ztratit klíč od skříňky a musel jsem urazit zámek :D
Chystal jsem se potom i na box a táhl se tam přes celé Teplice, ale bohužel to odpadlo, takže se jdu krásně vyspat...
Jaký byly úplně první rány na ksicht, když si na ně nebyl zvyklej? Já vůbec nevím, co by to se mnou udělalo, ještě jsem žádnou nedostal .
Sice máte tlustý boxerky, ale i tak. Nemáš třeba problém s tím, že když dostaneš na nos, tak ti vyhrknou slzy/slzíš - a třeba to vůbec nemusí být z bolesti? Já párkrát dostal míčem a automaticky slzy, i když to třeba nebolelo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jaký byly úplně první rány na ksicht, když si na ně nebyl zvyklej? Já vůbec nevím, co by to se mnou udělalo, ještě jsem žádnou nedostal .
Sice máte tlustý boxerky, ale i tak. Nemáš třeba problém s tím, že když dostaneš na nos, tak ti vyhrknou slzy/slzíš - a třeba to vůbec nemusí být z bolesti? Já párkrát dostal míčem a automaticky slzy, i když to třeba nebolelo.
To nevnímáš. Pokud se ti nezamotá hlava (což se mi teda zamotá téměř při každý ráně na bradu), tak si toho moc ani nevšimneš. MNOHEM větší problémy mám s pěstma na žebra, to mě bolí :)
A ani nemuvím o kopech - v pondělí jsem inkasoval první tréninkovej lowkick v životě a mám pocit, že si na to v životě nezvyknu :)) Doteď mě bolí stehna a to jdu večer na další trénink, opět postoj, takže opět čekám, že mi nakopou :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru