Tom.K. takové to domácí žvýkání...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. takové to domácí žvýkání...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. takové to domácí žvýkání...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dik. ;-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak otazka kolik mi momentalne dava dres na mrtvole je zodpovezena.asi tak minus 20 kg.:-))) Zkousel jsem jak klasiku tak sumo a oboji na prd. Pri klasice mi strasne kazi techniku,neumim se k tomu ohnout tak,abych ve spodni fazi vyuzil naplno silu nohou a pak to taham strasnym hrbakem.Tim jak ale ve spodni fazi ppvolim lopatky abych na to dosahl tak mam potom problemy s dotahem i na 220. Sumo mi v tomhle dresu vubec neslo. Je sity na klasiku a dole mi tlaci kplena dovnitr a takhle tahat fakt nejde. Zkousel jsem hromadu pokusu s 200 a s 220 kg a nic. Na zaver jsem si zkusil 220.kg raw a parada. Budu zatim tedy tahat porad raw. Casem se mozna pokusim sehnat opet stary mrtvolarsky typ dresu Metal.. V tom se mi tahalo krasne.

Mrtvoly tedy rozepisovat nebudu. Nepamatuju si uz ani koli serii a jak jsem to sel.

Potom:
Dotahy
3x200 kg
3x230 kg
3x250 kg

Drep
3x3 150 kg

Na vic uz nezbyl cas.
drlift_

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 2:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tak otazka kolik mi momentalne dava dres na mrtvole je zodpovezena.asi tak minus 20 kg.:-))) Zkousel jsem jak klasiku tak sumo a oboji na prd. Pri klasice mi strasne kazi techniku,neumim se k tomu ohnout tak,abych ve spodni fazi vyuzil naplno silu nohou a pak to taham strasnym hrbakem.Tim jak ale ve spodni fazi ppvolim lopatky abych na to dosahl tak mam potom problemy s dotahem i na 220. Sumo mi v tomhle dresu vubec neslo. Je sity na klasiku a dole mi tlaci kplena dovnitr a takhle tahat fakt nejde.
.

Taky jsem tahal v Super Centurion sumem a zadny problem mi to nedelalo. Jde jen o to se k tomu dokazat srovnat. Chce to capnout cinku, stlacit prdel dolu (niz nez si myslis, ze to chodis bez dresu) a v tom momente zacit tahat. Cinka se diky tomu krasne rozjede a pak uz je to pohodicka :)

Hodne dlouho jsem taky tahal bez dresu, ale posledni dobou jsem dres na tahy zmaknul, myslim, velice dobre.

http://www.powerlifter.cz/martin-urban-315kg-v11461.aspx (Centurion)

http://www.powerlifter.cz/muzi-m1-120kg-a-120kg-mrtvy-tah-v12124.aspx (cas 43:30) (kurevsky tesnej Velocity)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, pekny. Nevim jestli je to tim, ze je ten dres z tak tuheho materialu, ale uz jsem v tom podruhy a porad z toho mam stejne blbej pocit. Kdysi jsem mel ten IPF metal a ten byl oproti tomuhle strasne pruznej, tahalo se mi v nem fakt skvele, protoze jsem v nem dokazal udrzet techniku stejne jak kdybych to sel raw. Tak aspon zatim budu podvadet jen na drepu a benci. Raw power!
drlift_

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Hm, pekny. Nevim jestli je to tim, ze je ten dres z tak tuheho materialu, ale uz jsem v tom podruhy a porad z toho mam stejne blbej pocit. Kdysi jsem mel ten IPF metal a ten byl oproti tomuhle strasne pruznej, tahalo se mi v nem fakt skvele, protoze jsem v nem dokazal udrzet techniku stejne jak kdybych to sel raw. Tak aspon zatim budu podvadet jen na drepu a benci. Raw power!

No dobre se v tom neciti nikdo. Ale je to fakt jednoduchy. Nesmis se snazit v te startovni pozici dlouho rovnat. Proste tuknout zadek dolu a hned tahat, to je cely tajemstvi uspechu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a to mi prave nejde. jak do toho takhle hupnu jak pises tak mi pak vystrelli prdel a rvu totakovym Sarikoidnim stylem. Jak k tomu pred startem poradne nedrepnu tak nic nezatahnu. Kdybys videl jak jsem to tahal v tom dresu... No zadnej pokus bych nemel platnej.
Patokras

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně nemůžu tahat ani v super centurionu ani v superioru, to prostě nejde, mám tam asi stejnej problém jako ty, jsou hrozně tvrdý. Čím pružnější dres na mrtvolu tim líp, v tom taky nechápu titan proč už nic takovýho nevyrábí, ten jejich deadlift suit byl super a ještě dneska v něm tahám ale už se hodně začíná rozpadat, hlavně tim neustálym přešíváním. Co bude pak to netušim, inzer má prej něco co by šlo.

Jinak gratuluju k benči, moc pěkný, těšim se až si proti sobě zazávodíme
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Já osobně nemůžu tahat ani v super centurionu ani v superioru, to prostě nejde, mám tam asi stejnej problém jako ty, jsou hrozně tvrdý. Čím pružnější dres na mrtvolu tim líp, v tom taky nechápu titan proč už nic takovýho nevyrábí, ten jejich deadlift suit byl super a ještě dneska v něm tahám ale už se hodně začíná rozpadat, hlavně tim neustálym přešíváním. Co bude pak to netušim, inzer má prej něco co by šlo.

Jinak gratuluju k benči, moc pěkný, těšim se až si proti sobě zazávodíme

Caues bejku, to jsem rad, ze nejsem takovej exot, ze to nejde jen me.:-)Jak jsem psal, vim ze Metal dela pruznej dres. Jeste ho zkusim, kamos ho ma po me. Kdyby nic tak taky prd stres,uz to zas tak nezeru.:-)

Jinak dikes. A taky se tesim na sokolov. Bude sranda. :-)
drlift_

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
No a to mi prave nejde. jak do toho takhle hupnu jak pises tak mi pak vystrelli prdel a rvu totakovym Sarikoidnim stylem. Jak k tomu pred startem poradne nedrepnu tak nic nezatahnu. Kdybys videl jak jsem to tahal v tom dresu... No zadnej pokus bych nemel platnej.

No on Tomas uz zvladnul dres velice dobre a i ten jeho styl je ted podstatne vic kultivovanejsi nez v dobach kdy tahal bez dresu. Navic jsme se s Tomasem shodli, ze po tahach v dresu nejsme tak zniceny :)

Samozrejme na tu prdel musis myslet, aby ti nevyletela nahoru.

A jeste to musis samozrejme udelat vsechno nä jeden nadech, protoze dole se neda poradne predechnout

Jinak co se tyce dresu, tak Velocity je mekci dres nez Super Centurion.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas taha v dresu jo? To jsem ani nevedel. Ja jsem si rikal, ze taha nejaky podezrely baliky najednou. Jdu se protahnout...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnesni trenink ani nebudu rozepisovat. Sel jsem jen doplnky na biceps, horni zada a lytka. Vsechno pumping v pyramidach 15-8 opak. 4 serie na cvik. Zitra trenink v Plzni s trojbojerema. Drepy a bence v dresu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska:

Drep
3x135 kg
3x175 kg
1x195 kg letosni Raw OR
1x215 kg dres
1x235 kg dres
1x245 kg dres

S drepem maximalni spokojenost. Se 195 jsem sel teda 2 opacka ale mel jsem s druhym malou havarku.:-)) I tak super. Pred kreatinem jsem sel nejvic 180 jednicku a bylo to dost vydreny. 235 v dresu super hloubka, kontroloval kolega zkuseny trojbojar IPF. 245 jsem dal na paralel, mel jsem uz bobky aby me to nezamacklo.

Benc
5x120 kg
3x140 kg
2x160 kg druhe s dopomoci
Pak jsem hupnul do dresu ale nic jsem v tom nedal, pac mam od vcerejska ukrutnou svalovku v bicakach a v predlokti a navic mi manzelka dres vyprala... Smrtelna kombinace. :-))) Budu muset nejak roztahnout rukavky.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2011 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes

MT
10x3 opak. 120 kg dynamicky

Pak jsem sel tlaky na ramena s VC, ale skoncil jsem uz pri rozcviceni. Zase me nejak tahlo leve rameno, tak to nebudu pokouset.

Triceps kladka
4x15 opak. 30 kg

Pak 3 cviky na bricho. 4 serie na cvik 25-10 opak.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase po tydnu...

Dnes:

MT
3x130
3x160 kg
v dresu
1x190 kg
1x210 kg
1x230 kg
1x240 kg
Pujcil jsem si stary IPF Metal ve kterem jsem kdysi zacinal. Bylo to mnohem lepsi nez posledne v drepacim dresu, ale stejne je to porad na hovno. 230 a 240 opet problem v konecny fazy zatahnout lopatky, stopro neplatny. Jak se k tomu snazim ohnout,tak povolim horni zada a pak to pres zarizla raminka uz nevratim. Navic mi to strasne drhne pres stehna. Pristi vikend zkusim posledni pokus napudroat stehna a jestli ani tohle nepomuze, jdu na lize raw.

Dotahy z pod kolen
3x210, 230, 250 kg

Kladka za hlavu
Do 5x110 kg

trapezy s VC pred telem
3x10 opak. 100 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes

Benc
6x110 kg
3x130 kg
3x150 kg letosni OR
v dresu na 10 cm board
3x170 kg
3x190 kg letosni OR
1x200 kg
150 raw az prekvapive lehce. Rezerva 1-2 opak. V dresu 190 taky super, na 200 uz bezbyla stava, ale jedno dobre.

Tlaky na sikme s JC
15x20/20 kg
10x40/40 kg
7x55/55 kg

Peck deck
20x45 kg
15x55 kg
12x65 kg

Bradla
2x6 opak. ja
2x6 opak. ja + 15 kg
4 x ja + 30 kg
3 x ja + 30 kg

Triceps kladka
8x25, 30, 35, 40 kg
6x45 kg
5x50 kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. takové to domácí žvýkání... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: