|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:42 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Peter Ustinov napsal: | mam hrazdu
treba na kliky si to dam tak, abych to mel max pul metru nad zemi
na pritahy si zase davam pod nohy zidli abych byl v dolni poloze hlavou dolu a v horni jako prkno |
A ty máš hrazdu vrtanou do futer?... já nevím co to snese a bohužel mám dost živou fantazii a dovedu si představit tu hozenou držku, když by ta hrazda putovala se mnou k zemi |
Tak si pročítam Tvuj log, že se nechám inspirovat v nějakých cvičení. Docela fajn, hlavně ty cviky na břicho si necham líbit, dikys.
Ohledně hrazdy, mé kliky a přítahy nejsou náhodou - do posilky nechodím a při výběru "co" jsem se rozhodl pro tohle: http://www.duvlan.cz/395-profi-set-duvlan-4v1.html což řeší to na co se ptáš - co by se se mnou stalo, kdyby se utrhla hrazda ve dveřích. Akorád teda nemam asi rovnou podlahu, takže jsem to musel podložit pyžamem _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
ttby: za tu cenu mam skoro 4 roky chozeni do vybavene posilovny _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
Díky Tom3 za velmi hodnotný příspěvek. A já cvičím úplně zadarmo, heč _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ttby: za tu cenu mam skoro 4 roky chozeni do vybavene posilovny |
Včetně opportunity costu? Cena ušlé příležitosti? Když sečteš 4 roky času dojíždění do posilky a místo toho by jsi si v práci hodil přesčasy (či chodil na brigádu) vychází to levněji? Rozhodně ne. Když sečtu overhead na převlíkání, šatny, dojíždění tak se dostaneš imho minimálně na 1/2 hodinu - i když to máš kousek. Nebo si můžeš udělat v práci pár hodin přesčasů a máš klid.
Ale nikomu to nevnucuji, já jen vím, že když se v noci vzbudím a jdu na záchod, že mam příležitost se přitáhnout nebo udělat klik na bralech . Nebo tam hodit nějaký cvik, když mám ještě pár minut než někam musíim jít, jede mi vlak, napouští se vana.. nevím kolik stojí posilka, ale spíše bych tady počítal tu cenu za overhead.
No ale fakt to nikomu nevnucuju, posilka má pochopitelně svá kouzla - lidi, více přístrojů, samičky kolem.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
Dobre no nez tam dojedu na kole tak je to takovych 5 minut, nez se prevlecu atd dalsich 5 min, takze se dostanu na 20 min kdyz pocitam cestu tam i zpatky.. samicky tam sice nemame, shyb na hrazde kdyz jdu na zachod si taky neudelam, ale nejak nemam potrebu toto delat  sry grimly za mensi spamik
Jak slape ryzovar? Taky si chci koupit, hned jak mi dojde ryze v saccich _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
28.12.2013
Břišáky
4x10 Zdvih nohou ve visu k hrazdě
4x60sec Side plank s nohama v TRX
4x10 Posilovací kolečko na břišáky
Dneska jen břišáky ... zejtra záda a tricáky :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
Grimley, súper nohy, inak je genetika tragická, tam sa nedá svietiť, sám som príkladom, dôležité je, že nás to baví a chceme sa kúsok po kúsku zlepsovat a apropo: je tí jasné, že pri 25percentách tuku tie brusaky nevylezu a;kokoľvek tvrdo ich budeš makať:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grimley, súper nohy, inak je genetika tragická, tam sa nedá svietiť, sám som príkladom, dôležité je, že nás to baví a chceme sa kúsok po kúsku zlepsovat a apropo: je tí jasné, že pri 25percentách tuku tie brusaky nevylezu a;kokoľvek tvrdo ich budeš makať:) |
S timhle jo: http://crossfitoneworld.typepad.com/.a/6a00d8341bf90553ef014e86cb2464970d-pi - s timhle ano
Jinak koukal jsem na to, protože to řeším a břišáky vylezou při 17ti, těm které je fakt maji. Ti co je nemaji tak kolem 10ti. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grimley, súper nohy, inak je genetika tragická, tam sa nedá svietiť, sám som príkladom, dôležité je, že nás to baví a chceme sa kúsok po kúsku zlepsovat a apropo: je tí jasné, že pri 25percentách tuku tie brusaky nevylezu a;kokoľvek tvrdo ich budeš makať:) |
Jooo kez by ruce reagovaly jako nohy :)) ale kazdpopadne diky aspon za mensi pochvalu :D genetika je svine...holt to bude muset zachranit rejzovar
Jinak ty brisaky, to je jasna vec...cvicim je proto, ze az se jednou zblaznim a budu dietit, tak aby tam uz byly pripraveny _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
Píšu si sem jen trénink... no stress .... žádnej prostor pro spam s rejžovarem
Den1 - Prsa, Bicepsy
JČ tlaky na rovné lavici
JČ tlaky hlavou dolů
JČ tlaky hlavou nahoru
JČ rozpažky (4x8)
JČ zdvihy vestoje
EZ zdvihy vestoje
JČ kladiva vestoje
Den2 - Břišáky
4-5 cviků
Den3 - Nohy, Ramena
Dřepy s VČ
Legpress
Předkopávání
Výpony na lýtka vestoje (4x8)
JČ tlaky na ramena
"Zapažování" na stroji na zadní delty
JČ předpažky (4x8)
Den4 - Břišáky
4-5 cviků
Den5 - Záda, tricáky
Mrtvý tah
Přítahy T osy
Stahování horní kladky naširoko na hrudník
Přítahy spodní kladky - veslo
Benchpress úzkým úchopem
Kliky na bradleh se záteží (4x8)
Stahování horní kladky -lano (5x8)
Den6 - Břišáky
Den7 - volno _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
2.1.2014
Den 1 - Záda, Tricepsy
Stahování horní kladky podhmatem
10x37.5kg
10x47.5kg
8x57.5kg
8x57.5kg
8x57.5kg
Stahování horní kladky nataženejma rukama
15x17.5kg
15x17.5kg
15x17.5kg
Přítahy JČ v předklonu
8x25kg
8x25kg
8x25kg
8x30kg
8x30kg
Mrtvý tah
8x60kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
Přítahy spodní kladky podhmatem
8x37.5kg
8x42.5kg
8x42.5kg
8x42.5kg
8x42.5kg
Kliky na bradlech
6xja+20kg
6xja+20kg
6xja+20kg
6xja+20kg
6xja+20kg
Francouzský tah
8x32.5kg
8x32.5kg
8x32.5kg
8x32.5kg
8x32.5kg
Stahování horní kladky - lano
15x17.5kg
15x17.5kg
15x17.5kg
Tak jsem začal novej rok a zároveň novej trénink ,s který mi pomohla Marťule - tímto ji za to děkuji :D
Cílem je zkvalitnit stravu a nabrat ještě pořádnej kus hmoty :D ... potom to rýsnu a všem vytřu zrak _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
Nejvíc funny log, tady se vždycky zasměju, grimley má dobrej smysl pro humor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Jinak k té formě. 95 kg je hrozně moc na tvoji výšku/dobu cvičení/genetiku. Já jsem hodně podobný typ postavy, takže vím o čem mluvím. Když se do toho opřu, tak síla jde nahoru, váha taky, ale poměr nárustu svalový hmoty vůči sračkám je tragickej. Pak to vypadá nějak podobně. Shodil bych tak 8-10 kg. Ty svaly tam budou a forma bude taky dobrá, ale chce to cvičit prostě dýl než 2 roky a nehrotit tak moc ten objem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|