|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje zápas: Leben vs. Vemola ? |
| Leben |
|
42% |
[ 6 ] |
| Vemola |
|
57% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 14 |
|
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 1:11 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | drlift_ napsal: | | ursus. napsal: | | drlift_ napsal: | | ursus. napsal: | | ja byt overeem tak zhadzujem do 205ky |
Nevim proc, ale jsem presvedcenej, ze Overeemovi bude Cain vyhovovat vic nez JDS. |
lebo nevladal len drepovat naspat z guardu werdumovi 15minut, cain ho udusi vo vlastnej stave doslova, a jds ho sunda uppercutom naprahnutym az z parkoviska haly |
To si nemyslim. Overeem i na zemi neco umi a navic je podle mne silove nekde uplne jinde nez ostatni. Dost silne pochybuju, ze by si tam s nim nekdo pohazoval.
Ze boxovat umi dokazal uz v K1...
Prohrat samozrejme muze, ale nemyslim si, ze by to melo byt tak jednoznacne... |
ale nie no ja len tak podpichujem ale tak K1 + velke rukavice + velke bicaky = dvojak protiatomovy, je to trochu ine |
No prave proto, bych se si myslim, ze od JDS by mohlo spis neco priletnout Hodne se na Overeemuj zapas tesim. Asi hned mrknu na jeho web, jestli tam neni neco noveho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SFUCC

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 9:31 am Předmět: ... |
|
|
No jsem zvědavý jaký gameplan si Overeem s Blackzillians připraví na Caina po včerejším zápase..určitě nebude jednoduchý si s Overeemem pohazovat, ale jenom branění nespočet takedownu Overeema vyčerpá..."Fatigue makes cowards from us all"
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Dos Santos vypadal už před zápasem,jako by byl z něj posranej.Chyběla mu ta ostrost a výbušnost,byl děsně vlažnej.Velasquez se mi vůbec nelíbí, je to takovej pitbull.Podle mně by ho Jon Jones dostal.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
nechci tady vestit z kristalove koule,protoze to nema cenu,ale myslim si,ze cain je pro alika souper,kterej mu docela stylove sedne,protoze chodit s alikem nakratko neni velka parada,protoze ma ty svy sileny kolena,navic dostat overeema na zem nebude prdel,jedine by mohl cain chytnout nejakej kop,ale tomu zrovna moc neverim,bude to kazdopadne zajimavy
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
pomsta cernym za randlemana haha sry
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
No mě se zápas nelíbil. Připadlo mi, že ze svejch schopností oba borci předvedli hlavně vůli nevzdat boj. Ale ta neschopnost knokautovat za dvacet minut soupeře, který byl navíc od prvního kola naprosto ze hry.....mě od Caina zklamala. Ale asi to patří k zápasům, kde se sejdou dva nejlepší. Každopádně ale teď už ani jednoho nefavorizuji proti Overeemovi, zatímco doposud tomu tak bylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
Nj, ta unava z oboch stran bola strasna, je to HW, tak sa do aj da pochopit..ale obcas som kontroloval stream, ci neprehrava spomalene :)
Inak tie videa by bodli, tazkos a to hlada a vsatko im hned blokuju kvoli copyrightom.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 01, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Videa jsou vždy
http://www.fightvideomma.com/ nebo http://fightnext.com/ ... popř. stáhnout torrent a to je nejluxusnější
A k té unavě, to snad není myšleno vážně, ne? Cain byl aktivní celej zápas a JDS byl zničenej už po začátku, když byl skoro OUT... tj jako Cerrone Diaz... Diaz ho totálně zmlátil a i přesto, že jsou to 155ky, tak byl Cerrone tak rozsekanej, že neměl sílu na vůbec nic po celej zbytek zápasu. Mě to teda pomalý nepřišlo vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 01, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
guru: Dik, vlastne som chcel videa z Dreamu/Glory,ale pozeram, ze tie su tam tiez, super
Pokial ide o unavu - od druheho kola to bol vlastne spomaleny film z oboch stran, ci nie? JDS bol mimo, ale Cain tiez posobil tazkopadne..keby mal sily a energie viac, urcite zapas ukonci.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út leden 01, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
No JDS teda zklamal, nevim kde se ztratila ta jeho typicka agresivita, on se proste nechal dobit
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 01, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
JDS dostal strašnou nakládačku, to bylo neskutečné, připomnělo mi to JDS vs. Nelson, to byl taky neskutečný výprask a jednostranná záležitost ale nepodařilo se to ukončit.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út leden 01, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | JDS dostal strašnou nakládačku, to bylo neskutečné, připomnělo mi to JDS vs. Nelson, to byl taky neskutečný výprask a jednostranná záležitost ale nepodařilo se to ukončit. |
Tak tak, stačí se podívat na tohle:
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|