UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje zápas: Leben vs. Vemola ?
Leben
42%
 42%  [ 6 ]
Vemola
57%
 57%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 14

Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
drlift_ napsal:
ursus. napsal:
drlift_ napsal:
ursus. napsal:
ja byt overeem tak zhadzujem do 205ky

Nevim proc, ale jsem presvedcenej, ze Overeemovi bude Cain vyhovovat vic nez JDS.

lebo nevladal len drepovat naspat z guardu werdumovi 15minut, cain ho udusi vo vlastnej stave doslova, a jds ho sunda uppercutom naprahnutym az z parkoviska haly

To si nemyslim. Overeem i na zemi neco umi a navic je podle mne silove nekde uplne jinde nez ostatni. Dost silne pochybuju, ze by si tam s nim nekdo pohazoval.

Ze boxovat umi dokazal uz v K1...

Prohrat samozrejme muze, ale nemyslim si, ze by to melo byt tak jednoznacne...

ale nie no ja len tak podpichujem ale tak K1 + velke rukavice + velke bicaky = dvojak protiatomovy, je to trochu ine

No prave proto, bych se si myslim, ze od JDS by mohlo spis neco priletnout Hodne se na Overeemuj zapas tesim. Asi hned mrknu na jeho web, jestli tam neni neco noveho :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SFUCC

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 9:31 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

No jsem zvědavý jaký gameplan si Overeem s Blackzillians připraví na Caina po včerejším zápase..určitě nebude jednoduchý si s Overeemem pohazovat, ale jenom branění nespočet takedownu Overeema vyčerpá..."Fatigue makes cowards from us all"
c87

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ak si dobre pametam podobna diskusia tu bola i pri zapas Alistara z Lesnarom, Overeem ho znicil potupne a z prehladom, nechapem ako si tu moze niekto mysliet ze Cain si ho tu bude pohadzovat, pripadne ho preboxuje
dovidos

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dos Santos vypadal už před zápasem,jako by byl z něj posranej.Chyběla mu ta ostrost a výbušnost,byl děsně vlažnej.Velasquez se mi vůbec nelíbí, je to takovej pitbull.Podle mně by ho Jon Jones dostal.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci tady vestit z kristalove koule,protoze to nema cenu,ale myslim si,ze cain je pro alika souper,kterej mu docela stylove sedne,protoze chodit s alikem nakratko neni velka parada,protoze ma ty svy sileny kolena,navic dostat overeema na zem nebude prdel,jedine by mohl cain chytnout nejakej kop,ale tomu zrovna moc neverim,bude to kazdopadne zajimavy
ursus.

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
konec zápasu Guillard vs Varner

http://img.mixedmartialarts.com/method=get&s=jamie-varner-melvin-guillard-gif.gif

pomsta cernym za randlemana haha sry
Alak1234

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cain cisty berserk :) aspon prve dve kola sami velmi pacilo jak sa donho obul
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě se zápas nelíbil. Připadlo mi, že ze svejch schopností oba borci předvedli hlavně vůli nevzdat boj. Ale ta neschopnost knokautovat za dvacet minut soupeře, který byl navíc od prvního kola naprosto ze hry.....mě od Caina zklamala. Ale asi to patří k zápasům, kde se sejdou dva nejlepší. Každopádně ale teď už ani jednoho nefavorizuji proti Overeemovi, zatímco doposud tomu tak bylo.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, ta unava z oboch stran bola strasna, je to HW, tak sa do aj da pochopit..ale obcas som kontroloval stream, ci neprehrava spomalene :)

Inak tie videa by bodli, tazkos a to hlada a vsatko im hned blokuju kvoli copyrightom....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Videa jsou vždy
http://www.fightvideomma.com/ nebo http://fightnext.com/ ... popř. stáhnout torrent a to je nejluxusnější

A k té unavě, to snad není myšleno vážně, ne? Cain byl aktivní celej zápas a JDS byl zničenej už po začátku, když byl skoro OUT... tj jako Cerrone Diaz... Diaz ho totálně zmlátil a i přesto, že jsou to 155ky, tak byl Cerrone tak rozsekanej, že neměl sílu na vůbec nic po celej zbytek zápasu. Mě to teda pomalý nepřišlo vůbec.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: Dik, vlastne som chcel videa z Dreamu/Glory,ale pozeram, ze tie su tam tiez, super
Pokial ide o unavu - od druheho kola to bol vlastne spomaleny film z oboch stran, ci nie? JDS bol mimo, ale Cain tiez posobil tazkopadne..keby mal sily a energie viac, urcite zapas ukonci....
Majesty

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No JDS teda zklamal, nevim kde se ztratila ta jeho typicka agresivita, on se proste nechal dobit
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JDS dostal strašnou nakládačku, to bylo neskutečné, připomnělo mi to JDS vs. Nelson, to byl taky neskutečný výprask a jednostranná záležitost ale nepodařilo se to ukončit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
8Shade

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
JDS dostal strašnou nakládačku, to bylo neskutečné, připomnělo mi to JDS vs. Nelson, to byl taky neskutečný výprask a jednostranná záležitost ale nepodařilo se to ukončit.

Tak tak, stačí se podívat na tohle:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: