|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 16, 2021 9:11 am Předmět: |
|
|
vaha: ?
alkojednotky: 3 (t3, m32)
ANS (autonomny nervovy system) charge: GOOD 5/6
Junior dovliekol zo skolky covid, vcera bol na pcr. Vylupok uz ma priznaky tiez. Ako keby toho malo nebolo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 17, 2021 8:39 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 3 (t6, m35)
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK 4/6 . vcera vecer som sa nadrapoval s kuchynskou linkou, fical som 12 hodin vkuse, stale nieco.
Plague hole trening 175/197, streda
Beh 4km 0:28:36 tep avg 143bpm . ani sa mi velmi nechcelo ale siel som.
Mali kovidaci uz lepsie, dnes v noci bez teploty. Kazdeho z rodiny co s nimi boli v kontakte sme poslali na testy a vsetci negativni. So zenou sme stale bezpriznakovi, ale pre istotu dame test v piatok. Ze vsade chodim v respiratori asi zdoraznovat nemusim. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 9:08 am Předmět: |
|
|
vaha: 92,4kg
alkojednotky: 2 (t8, m37)
Stale bez priznakov, takze lahky trening dnes bude. Zajtra by mali byt tazke mrtvoly, ale kedze som sa cely tyzden nezastavil, citim trochu unavu a radsej sa posetrim. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 1:04 pm Předmět: |
|
|
Plague hole trening 176/198, stvrtok
drepik . easy . 5x4x95kg . prihodil som na easy 2,5kg, ze co to urobi. Slo to.
bencik . easy . 3x4x82,5kg bez stopiek, 2x4x79kg vsetko stopky . aj tu som prihodil, ale len na prve tri serie.
OHP . 3x6x36,5kg
jeff curls . 3x7x20kg
celkom slusny trening, v pondelok ocakavam nove PR-ka  #lovemyplaguehole _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 8:16 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (t8, m37)
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK 4/6 . Vylupok sa casto budil, aj dnes rano je zly ako cert.
Uz mam asi trosku nakumulovanu unavu, takze dnes len lahke mrtvolky, treba sa posetrit. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so listopad 20, 2021 10:29 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 3 (11, m40)
ANS (autonomny nervovy system) charge: POOR 2/6
Vcera sa mi rozbehla brutalna nadcha, takze uz pocitam s tym, ze je to priznak covidu 😅 Test pcr az v pondelok, ale zena sla teraz na antigen tak som zvedavy. 😂
EDIT: tak zena je negativna 🤷 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so listopad 20, 2021 6:24 pm Předmět: |
|
|
@cocman . moze byt, preto idem na pcr, lebo je nepochybne presnejsi. A antigen je u zaockovanych este nespolahlivejsi ako u nezaockovanych... uvidim, musim si pockat. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne listopad 21, 2021 7:33 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (11, m40)
ANS (autonomny nervovy system) charge: Compromised 3/6
Dutiny mam plne ako nikdy, ale aspon to ma jednu malu vyhodu, vobec nemam chut na chlast. 😂 Asi to tento mesiac fakt uhram na tych 60 jednotiek. 🤷😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 21, 2021 9:01 am Předmět: |
|
|
Tiež mám podobný stav (resp mal som, už to prechádza) a test ukázal negativ  Pritom som šiel na test vyslovene s tým, že kovid druhé kolo. No nič, hlavne, že horšie ako plný nos sa nám vyhýba  Skoré uzdravenie prajem. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 22, 2021 9:02 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (11, m40) . dalsia nula do zbierky
Nadcha dnes uz ovela lepsie, okrem soplov som prakticky OK. Aj spanok dobre, tepy nizke. Zivim v sebe nadej, ze mi vyjde negativny test a zajtra nabehnem do treningu. 😂 #nadejumieraposledna #clovekmienicovidmeni _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 23, 2021 8:04 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (t0, m40) . no ale uz to trochu prehanam, nemyslite? 😂
Vcera vecer doficala sms, ze som NEGATIVNY, takze dobre spravy, dnes ide este zena pre istotu na pcr. Juniorovi dnes konci karantena, juchuu! Vylupok stale chory.
Pre odmietacov ockovania: toto je jedna z praktickych vyhod, ked mate pozitivne male deti, neprenesu na vas virus. A u nas ani na moju mamu, ktora bola s vnucikmi kazdy den az do vysledku testu. 😅
#vaccinepower _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 23, 2021 6:10 pm Předmět: |
|
|
Vitamin D - hlasenie
Po 26 mesiacoch relativne opatrneho (priemerne 2-3000 IU denne, ale teda kazdy den, aj v lete) suplovania vitaminu D je moja hladina na urovni 38 mikrogramov na liter (ug/l), co je pri spodnej hranici normy (europska norma je 30 - 80ug/l).
Vyvstavaju dve otazky, a to ze ake zle to muselo byt na zaciatku 😳 a co s tym dalej 😂
Na prvu otazku mozem odpoved iba tipovat, ale ked je clovek po lete unaveny a jedine co mu z toho vyjde je ze ma asi malo D-cka, muselo to byt pod 30.
Idealnych je vraj 60 - 65 mikrogramov na liter a americka norma uvadza este o cosi vyssie hodnoty.
Nuz, mam este co robit. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 23, 2021 7:12 pm Předmět: |
|
|
Ja tam šúpem dvoj-trojnásobok, tí, ktorí s tým robia, idú bežne cez 10k denne. Aj americkí surferi sú neraz v deficite. A rozdiel troch desiatok rokov s minimom suplementácie Dčkom s poslednými dvoma-tromi rokmi je teda citeľný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|