|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2022 2:01 pm Předmět: |
|
|
Vaha: ?
alkojednotky: 5, 5 (t18, m93) . tankova plzen, mnam
ANS (autonomny nervovy system) charge: . Sleep charge, tep avg bpm, HRV , REM %, deep sleep %
Dva dni po sebe 5km prechadzka do krcmy a z krcmy, trosku som sa socializoval. Lyze som zatial nechal v klude, boli sme len blbnut s deckami na smykadlach.
Dnes dam asi uz iba rege a zajtra sup na tradicny vyslap na kopec. 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2022 5:13 pm Předmět: |
|
|
Teda panko trener.... s tim behem .... ze by zak prekonal mistra?  verim, ze to pristi rok hecnes.... kazdopadne chapu, ze s pribyvajim vekem... alkojednotkama a detma je to tezsi a tezsi.... vidim to na sobe.... :D .... ale zas ten prumer vypityho piva musi nekdo drzet ze :D ...ostatne v Kosicich se pobezi i pulka...kdybys chtel vzit drahou polovicku a ze bysme pak dali nejakou lakojednotku po preteku :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so prosinec 31, 2022 10:58 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (t18, m93) . maly detoxik
ANS (autonomny nervovy system) charge: . Sleep charge, tep avg bpm, HRV , REM %, deep sleep %
Trening 218 sobota
Silvestrovska turistika na Severe
Stoh . 10,3km . ako cez kopirak s minulym rokom, cca 5 hodin, prevysenie 1050m . dazd, potom vietor, na vrchu bol taky slabsi orkan, vydrzali sme tam asi 5 minut, vrcholova foto a naspat. Jedine co som si pochvaloval bolo, ze som nebol sofer a lial som do seba whiskey, slivovicu, sekt, pivo... ale uz som presiel na rumicek. 🥰
Takze uz tradicne, padres e fotres, vsetko naj do 2023 a nech to mocnie a zrychluje. 🙃☝️💪🎆 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne leden 01, 2023 11:29 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 10 (t28, m103) . dostojne zakoncenie stareho roka 😁
Nechce sa mi moc bilancovat, vlastne nie je co, len teda skonstatujem, ze sa mi podarilo udrzat si nieco zo sily a nieco z behu. Kilometre zratam neskor. 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po leden 02, 2023 1:29 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 5 (t33, m5) . dostojne otvorenie noveho roka 😁 Pisem si, ze Whistler double oaked mozem aj nabuduce.
Trening 1, pondelok
Drepik . 100kg . 3x5
Bencik . 90kg . 5, 4, 4, 3
MP . 5x50kg, 3x2x60kg . musim dohladat, ci to nie je nahodou objemove PR 🫠🌞
Zhyby bw . 3x5
Biceps . 5x14kg, 16kg, 18kg . ako spravne podotkol Sloferino, treba si zohnat "nejake bicepsy", tak zhnam. Nemate? 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 03, 2023 11:38 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 4 (t4, m9)
Uz asi stvrty krat od leta sa mi po tazkych drepoch podrazdil pravy bok, nastastie to nebolo ako prvy raz ze som nemohol ani chodit, ale vecer som zas musel supnut dva voltareny a dnes to stale trochu citim.
Neviem uplne co si mam o tom mysliet, lebo problem zvykne odozniet pomerne rychlo, ale je to dost neprijemne. Predpokladam, ze sa bok podrazdil na turistike (nezvyk) a vcera som si ho len dorazil.
Myslim, ze povod podrazdenia vyplyva s dysbalancie, pravu nohu mam uz asi 25 rokov slabsiu, po davnom zraneni zacala za lavou zaostavat a prekvapivo sa to same od seba nedorovnalo.
Riesenie: pracovat na odstraneni dysbalancii, napriklad robit extra single leg DL, pripadne nejaku formu drepu na 1 nohe, alebo ak by bol niekto tej lasky a supol mi sem 3 - 4 cviky s odporovymi gumami, budem rad. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 03, 2023 2:52 pm Předmět: |
|
|
někdo by měl na ty tvoje dřepy mrknout, potřebuješ rovná zpevněná záda, což si zvykne v závěrečných opakováních a sériích povolovat. opasek používáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 03, 2023 6:16 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | někdo by měl na ty tvoje dřepy mrknout, potřebuješ rovná zpevněná záda, což si zvykne v závěrečných opakováních a sériích povolovat. opasek používáš? | Cvicim bez opasku, nijako mi nepomaha. K technike len tolko, ze kvoli tragickej mobilite clenkov si vzdy podkladam pod paty kotuce. Drzanie chrbta je ok, na to si davam vzdy velky pozor. Uz sa trosku poznam a vidim to na podrazdenie z lahkeho presilenia po chorobe. Skusim na par tyzdnov trochu odlahcit drepy a uvidime co to v kombinacii s nejakymi zakopmi a bocnymi ukopmi urobi. 🤷
Trening 2, utorok
Hodinka korculovania na zimaku s deckami, lahke kardio. Juniorovi to s pomocnou brankou celkom slo, Vylupok sa naucil samostatne stat vedla mantinelu tak aby nespadol a moja zena s udivom cumela, ze viem korculovat. Cize naposledy som korculoval, eeehmmm, tak pred 10 rokmi. 🤣 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 03, 2023 8:13 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Cvicim bez opasku, nijako mi nepomaha. K technike len tolko, ze kvoli tragickej mobilite clenkov si vzdy podkladam pod paty kotuce. |
ten opasek jsem uvedl kvůli zádům, ne abys zvedal více, ale když píšeš, že si je hlídáš, tak ok.
a tragickou mobilitu členkov mám taky... proto mám vzpěračky s vysokým podpatkem :D :D ale už jsem dřepovával i bez bot. můžeš zkusit širší postoj a vytočit kolena ven, sice se pak nedostaneš tak hluboko, ale pořád to jde pod paralel a není potřeba mít takovou mobilitu členkov.
záda jsou prevít, většinou si je natáhnu, když jednu stranu přetížím, což je typicky, když je neudržím zpevněná, přitom cheatuješ, protože máš jednu stranu silnější, a je hotovo. a funguje to při různých pohybech, ne jen dřepech.
tak good luck, ať to nic není a ať vysleduješ ten svůj scénář!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 04, 2023 11:59 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 3 (t7, m12)
Trening 3, streda
Beh 4km . 0:27:53 . prijemny vyklus, bedro citim, ale uz je to ovela lepsie. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Naposledy upravil cohen999 dne pá leden 06, 2023 5:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt leden 05, 2023 5:43 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 6 (t13, m18) . Irish Hinch
Prisiel svagor a zlahka sme sa cvengli, dnes tiez nebudeme pitny rezim zanedbavat. ☝️😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 06, 2023 9:50 am Předmět: |
|
|
Co se týče toho pravého boku/bedra, tak jsem to kdysi občas měl, když jsem valil dřepy + 150. Nikdy jsem nenašel úplně příčinu, ale když jsem postupně přešel na čelní dřepy, tak se to nikdy už neobjevilo. Přece jenom tě to nutí mít lepší techniku, alespoň o trochu...
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 06, 2023 2:17 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 4 (t17, m22) . Beer & Hinch
To bedro za$rane stale citim, asi som si mohol posledny beh odpustit, kym sa to neukludni na 100%... ale rozmyslam, ze si dnes pojdem zlahka precvicit aspon vrsok. A najst tie bicepsy!💪🤣
@David . Veru, je to zahada... ale s mojou (ne)mobilitou clenkov som rad aspon za zadne drepy, o celnakoch mozem len snivat. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|