|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak jakou... |
| Ramena+trapezy |
|
8% |
[ 24 ] |
| Zada |
|
30% |
[ 85 ] |
| Pracky(Biceps,Triceps,Predlokti) |
|
13% |
[ 39 ] |
| Hrudnik |
|
26% |
[ 75 ] |
| Bricho |
|
4% |
[ 12 ] |
| Stehna(Kvadryc.,Hamstringy) |
|
14% |
[ 41 ] |
| Lytka |
|
1% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 281 |
|
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
Zaslal: po září 29, 2008 5:32 pm Předmět: :-)O(-: |
|
|
Já ani tak nemám oblíbenou partii jako spíše oblíbené cviky. Jsou jimy mrtvý tah, bench úzkým úchopem, kladiva a bicepsový zdvih na scotovce. To jsou mé oblíbené cviky. Oblíbenou partii nemám. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
Oblíbená partie asi prsa, hlavně bench a rozpažování, ale rád si procvičím i záda a vlastně všechno ostatní. Nerad cvičím ramena, konkrétně upažování...asi proto že zvedám do 10Kg. Přijde mi že některý svaly mám větší než bych měl mít vzhledem k váze kterou zvednu a to mi je potom trapně  ale tak zase třeba až budu zvedat to co ostatní tak budou ještě větší
|
|
| nahoru |
|
 |
Karler
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
Určitě hrudník,biceps,triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
Nohy v objemu sice cvičím 3-4x týdně, ale rozhodně neoblíbenější nejsou. Mám nejrači prsa. BENCH!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
je to zvlastni, sice jsem se u toho cviku loni zranil a chvilema to vypadalo ze uz nikdy nebudu moct poradne trenovat ale stejne je to nejlepsi cvik jakej existuje... vdecim mu za vetsinu svalu ktery jsem na sebe za ty roky nalepil
prekvapive... mrtvy tah _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
Ja naopak zada cvicim velice nerad. Rad cvicim ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
CIZO: Máš výbornou šířku zad a celé záda máš hodně dobrý..., celé máš hlavně díky tahu?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Všechno cvičím s odporem  ....s odporem na druhou cvičím ( vlastně už necvičím ) bicepsy, lýtka
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | CIZO: Máš výbornou šířku zad a celé záda máš hodně dobrý..., celé máš hlavně díky tahu? | diky, myslim ze tahy maji nasvedomi tak 90% toho co se mi na zada nalepilo, kdyz jsem je kdysi zacal tak jsem mel behem par mesicu zada i trapezy najednou dvojnasobny... ale zada jsem mel vzdycky lepsi nez zbytek, jezdim obcas i tezky pritahy v predklonu ale to je prakticky vsechno, tech par serii shybu nebo spodni kladky na protazeni se snad ani pocitat neda _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Vrablík
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:12 pm Předmět: |
|
|
Nejradši záda (MT  ) a nesnáším biceps...dřív mě bavil, ale teď mi připadá nudnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
Těd mě chytly všechny (až na rozbitej biceps  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|