Wass - Zatim to moc nejde...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Wass - Zatim to moc nejde...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já minule kupoval asi 5kg ryb (10 balení), nějaký energy drinky a ještě něco a ta ženská se mě ptala, jestli budeme mít velkou párty, protože jsem to kupoval s kámošem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, ja nedavno v Lidlu kupoval 5 baliku toaletniho papiru, byly asi po 10 kusech.
Nezeptali se na nic )
Wass

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venku je tak hnusně, autem se v zimě nevyplatí jet, takže musim pěšky, ale to se mi fakt nechce... ale na trénink prostě musim, píšu to sem, abych se na to pak nevykašlal... po tý měsíční pauze si už nemůžu dovolit vynechávat tréninky...
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
venku je tak hnusně, autem se v zimě nevyplatí jet, takže musim pěšky, ale to se mi fakt nechce... ale na trénink prostě musim, píšu to sem, abych se na to pak nevykašlal... po tý měsíční pauze si už nemůžu dovolit vynechávat tréninky...

Radeji ti to quotnu, aby sis to nemohl smazat nebo upravit, kdyby sis to rozmyslel . Takovych ruznych zachvatu a planu vseho moznyho , jsem si do logu psal uz plno a pak jsem byl rad, ze jsem to mohl prepsat nebo radeji uplne smazat, kdyz "nahodou" nastala "mensi" zmena planu
Wass

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbej den, blbej trénink, ale odcvičeno :)

Dřep - 5x5 (50-60-70-70-80kg) zkoušel sem širší postoj a nic moc, dřepy mi teď moc nejdou
Mrtvý tah - 5x5 (70-70-80-80-90kg) tentokát bez pásku, poslední série do krve :D
Bench-press - 5x5 (45-50-50-55-55) celkem dobrý :)
Francouzské tlaky vleže - 4x10 (16-16-16-18kg) nic moc
Výpony v sedě na legpressu - 4x20 (100-120-120-130kg) bolelo, bolelo...
20 zkracovaček, 20 zdvihů nohou - na víc sem se nezmohl, už sem byl vyčerpanej
Wass

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Málo času, bolavý nohy (a hlavně pekelně bolavá lýtka 3 dny po tréninku - jak může něco tak dlouho ohromně bolet??) a taky bolavá ramena, která mě pro dnešek vyřadila z benche a plánovaného tréninku ramen...

Mrtvý tah - 5x5 (70-80-80-90-90kg) pohoda, bez pásku
Bench-press nemá cenu zmiňovat...
Bicepsová obouručka - 4x10 (18-18-22-22kg)
zkracovačky, zdvihy nohou
Wass

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

příštím tréninkem si pořádně vynahradím ten dnešní shitrénink, pojedu na 150%, nebudu furt ojebávat břicho a taky bych už měl začít držet lépe stravu, aspoň se dostat na těch 140-150 g bílkovin denně; sacharidy a tuky bohužel moc neovlivnim... taková moje brzká předsevzetí :)
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera KM trénink, dneska asi nejunavenější den za poslední dobu... tvarohy byly vyprodaný a celkově byla dneska strava totálně nanic :/ ale na tělocviku jsem dal 25 poctivých kliků :) Zítra večer bude zas trénink.
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a tenhle týden vážim každé ráno 90kg... absolutně nechápu, kde se ta váha vzala, od pohledu vypadám furt stejně tlustě, jako jsem vypadal při 80kg...
honzaj95

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
heh po včerejšim KM tréninku mě bolí ramena víc než z posilovny... musim nějak pořešit, jak ramena kvalitněji procvičit, když mě skoro u každýho cviku dost bolí... u benche už to naštěstí přešlo, ale třeba tlaky na ramena (ať už s činkama nebo na stroji) nebo upažování je fakt peklo, to prostě nejde odcvičit

svaly nebo klouby/šlachy?
Wass

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klouby a šlachy, kdyby bolely svaly, tak to není problém. Dneska mě teda skoro vůbec nebolela a proto sem zkusil ramena odcvičit, ale jinak to fakt nejde.

Dřep - 5x5 (60-70-70-80-80kg) poslední série jen 4 opakování, nechápu, proč ty dřepy nejdou, jel sem fakt nadoraz
Mrtvý tah - 5x5 (70-90-90-90-90kg) bez pásku
Bench-press sem nějak zapomněl :/
Tlaky s jednoručkama na ramena - 4x10 (10-12,5-12,5-12,5kg)
Upažování vestoje - 4x10 (4-5-7,5-7,5kg) pokud by to šlo, příště bych to odcvičil už na 100%
Biceps EZ na stroji - 4x10 (15kg)
2x30x30kg vzpřimování na stroji
honzaj95

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus shoulder mobility (youtube) já to cvičím od začátku cvičení a pohoda
Wass

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo asi bych měl zkusit nějaký podobný cviky, 2x týdně takhle odcvičit ramena... zkusim to nějak seskládat k tomu běžnému tréninku, dikes

dneska sem se chtěl na trénink vykašlat a udělat hafo věcí do školy, ale udělam challange, dokončit protokoly i trénink :) a zejtra pohoda, volno

bohužel jídlo bylo dneska strašný, skoro bez bílkovin, cola, marska, brambůrky... nic jinýho po ruce nebylo, měl sem hlad a než hladovět, tak radši snim tohle
Wass

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm, dnešek nebudu řešit, vynahradím si to zejtra... snad to hned po škole nebude narvaný jak dneska; od 19:00 už lidi většinou odcházeli, ale poslední dobou jich tam naopak chodí nejvíc, nechápu...

každopádně, najedu na starý režim... když si vzpomenu, jak sem dřív nevynechal jediný trénink a "hlídal" jídlo... chci se k tomu vrátit. Budu si sem zase psát denní jídelníček. Strava sice není ideální, ale protože to sem budu psát, tak mě to aspoň donutí vynechávat sladkosti apod.

Rozpis:
Po: volno
Út: trénink
St: volno
Čt: krav-maga
Pá: trénink
So: volno
Ne: trénink

- zítra si teda vynahradím dnešek a pak už podle rozpisu co nejvíc to půjde
- tréninky jsou stále Korte, pojedu je až do konce roku; doplňkové cviky pojedu nějak rozumně, ale zkusim tam zařadit i ta ramena apod.
Wass

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oproti očekávání mám ze včerejška svaly celkem namožený; byla to zase improvizace podle toho, kde bylo volno, ale funguje to taky, takže není potřeba si trénink vynahrazovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: