Wass - Zatim to moc nejde...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Wass - Zatim to moc nejde...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
upřímně řečeno, teď nechci posilku ani vidět já to vezmu i jako duševní pauzu, prostě na posilku nemyslet, nepřipravovat si každej druhej den věci na cvičení, prostě pohoda, nehledě na to, že teď mám i věci do školy (slohovka, zpracování maturitní otázky) a proto se mi hodí ten týden volna. Jídlo nechám normální, o víkendu si připravim trénink a v pondělí začnu. Asi to vidim na fullbody 3x týdně po 2-3 měsíce, pak zase split (nebo korte, když se naučim pořádně techniku mrtvoly) a pak zase fullbody na obdobní maturity.

Kdyz jsem pred par mesici prestal cvicit, tak jsem zazival a vlastne doted zazivam uplne stejne pocity, jakoby ze me spadly jakesi oteze a najednou se citim lehci a svobodnejsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Kdyz jsem pred par mesici prestal cvicit, tak jsem zazival a vlastne doted zazivam uplne stejne pocity, jakoby ze me spadly jakesi oteze a najednou se citim lehci a svobodnejsi

Tak ty jsi taky ve fitku platil nájem a do bytu sis kupoval vstupy, jak jsi byl ve fitku často a dlouho
Wass

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska na tělocviku sem na běhu 400m zaběhl o 8-10 sekund (!) lepší čas než v červnu :) sice 1:13 není nic extra, ale dost mě to překvapilo... celkově pozoruju, že v nohou mi síla roste nejrychleji, tam prostě člověk dokáže jet do krve, prostě že ty nohy vždycky fungujou a je to jen o psychice, kdy přestanu, kdežto u jiných svalů už prostě nemůžu a ten sval přestane fungovat.

Naopak na skok do písku nebo hod granátem sem totálně levej, jsem takovej slon v porcelánu, strašně nemotornej a dost mě to štve... k čemu mi jsou svaly, když neumim jinak tělo ovládat...

nejradši bych začal chodit třeba na krav-magu, musel bych skončit s posilkou (finančně bych to neutáhl), ale fyzičku by mi to určitě dalo a právš bych se naučil víc té koordinace... uvažuju o tom, ale nemam na to prachy.
Wass

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi zkusim alespoň měsíc chodit na krav-magu :) pokud to ten měsíc vydržim, chtěl bych se toho držet dál, je to jen jeden trénink týdně, takže bych si pak hodil 2 tréninky do týdne v posilce.

Zkusim tu pohledat nějaký takový trénink, pár lidí tu taky chtělo tréninky pro kombinaci s boxem např., kdyby měl někdo nějaký tip, tak sem s ním, dikes :)

Jinak kravmagu a posilku bych zároveń finančně neutáhl (na KM musim ještě dojíždět 25km autem), takže až mi vyprší permice někdy v říjnu, tak budu mít jen domácí tréninky.
Wass

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauzu ještě prodloužim, mam vyřízenej řidičák a k dispozici auto, takže to musim v následujících dnech prubnout :D ale zejtra si možná obyč trénink dám. Taky po celej týden ani neřešim jídlo (v podstatě vůbec, tvarohy ne, kefíry ne...) a je to znát, mam docela dost hlad... fakt velkej... a světe div se, za týden sem neshodil ani 0,5 kila :D
Wass

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tákže, po 12 dnech pauzy sem tu zas, v plné síle :) Dneska první trénink, nic předepsanýho, jen cvičení podle pocitu, abych si na to nějak znova zvyknul... docela sem čuměl, o kolik síly sem přišel (netrénoval jsem, nejedl jsem...), snad to bude brzy zase zpět. Trénink bude 2-3x týdně fullbody + 1x týdně trénink kravmagy. Takhle to bude do konce října, pak mi vyprší permice ve fitku a tréninky budou jen doma, finančně bych to neutáhl.

Trénink "úplně nanic"
Benchpress - 3x8 (33-43-43kg)
Horní kladka nadhmatem - 3x12 (35-35-40kg)
Jednoručky na biceps - 3x8 (10-10-12,5kg)
Upažování v předklonu - 3x10 (5kg)
Výpony na legpressu - 2x13 (120kg) - měl sem sálovky a klouzalo to :D výpony nešly dělat pořádně
Břicho - zkracovačky, zdvihání nohou vleže
Wass

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestíhám, nestačim, ve škole ani nesvačím... a to doslova, dodržet ve škole jídelák je šílenost, furt musim chodit někam pryč atd atd... a pak doma mam zas další starosti se školou a autem, teďka zas jedu dělat taxíka...
MAST3R

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem rád, že nám občas dovolí jíst ve škole, zatím teda nebyla extra potřeba, ale dneska jsem zrovna o němčinu sežral 500g jogurt a to jsme byly 2 ve třídě , nesedíš někde v zadu, aby si tam něco do sebe poslal na tajňačku?
Jinak tohle jsem přesně nesnášel, na střední to bylo na hovno, všichni na mě čuměli jak na blázna co to žeru, občas měli kecy, ale pak to přestalo a nebyl problém tam poslat i gainer před nima.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy nemáte přestávky a hlavní (20min?) přestávku? Nedělejte z toho takovou vědu, jste/jsi na střední.
Prostě chci něčeho dosáhnout, chci být v něčem dobrý nebo nejlepší, tak si prostě udělám krabičky s jídlem a ať si ostatní myslí a jí, co chtějí. Naopak jim by to mělo vrtat ve svědomí, když se cpou bagetou za 20kč a popíjí colu.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě je to jedno, já už na střední nejsem, takže tohle neřeším, spíš jsem chtěl poradit a trochu jsem zavzpomínal na staré časy na střední.
Jinak tam kde jsem teď máme, jen jednu 20 min. přestávku a pak už jsou jen 5 minutové a občas nějaká volná, takže jím o hodiny no, ale není potřeba teď.

Sry za spam Wass.
Wass

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tam jde o to, že hodiny máme různě pospojovaný a společně s cestovánim po škole a vyřizovánim věcí jako je služba (jestli učitel nechce přinýst dataprojektor na hodinu apod.) to žere čas a přestávka je během chvilky v čudu... 20min přestávku máme, ale prostě furt se něco děje a musim někam jít... sedim úplně vzadu a někdy jim i o hodinu, ale to jde jen vyjímečně, když máme učitele (ku), kterýho nechci naštvat.

Lidi na mě teda nikdy kecy neměli, máme tam borce, co toho sežere asi 4x tolik, co normální člověk, takže "posměšky" schytává spíš on :D

Ale pozor! Předevčírem mě matka sama od sebe naučila uvařit rybí steak! A sama říkala, jak je to relativně levný, takže se možná blýská na lepší časy vaření si večeří sám :)
Wass

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zejtra sice náročnej den ve škole a pak kravmaga, ale už musim na trénink... půjdu ještě večer aspoň třeba odcvičit nohy... nějak pořádně, už mi to začíná vadit, že ty tréninky nestíhám... píšu to sem, abych to fakt splnil, když si to řeknu jen v hlavě, tak bych se na to vysral a zůstal doma... furt jen žeru a piju coca-colu zero a ačkoliv to bylo pohodlný, tak už z toho mám dost blbej pocit, že to takhle kurvim, takže zítra nebo nikdy :)
Wass

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska výlet (cca 12km) po horách, taková lehčí aerobka :)

A včera sem dal konečně 20 kliků :) kdybych triceps trénoval nějak pořádně od začátku, tak jsem o dost dál, ale tak nikdy není všechno hned... teď bude další milník 50 kliků v kuse, to už bude celkem super pro moji osobu
Wass

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska druhý volnejší trénink dle pocitu, technicky a specielně mrtvolu lehce, přecejenom zrovna u tohodle cviku nemůžu začít hned na 100%. Stravu jsem už začal zase dodržovat nějak rozumně.

Pohodový trénink 2
Mrtvý tah - 5x10 (23-33-43-43-53kg)
Tlaky na ramena - 3x9 (10kg) chtěl sem cvičit s 12,5kg činkama, ale někdo si je půjčil domů... jakmile sem docvičil, tak je zrovna přišel vrátit :D
Předpažování s kotoušem - 3x10 (10-10-15kg)
Francouzské tlaky vleže - 3x8 (16-16-18kg)
Stahování horní kladky na triceps - 3x10 (15-17,5-20kg)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc mrtvolu lehce po desitkach?
myslim, ze nizsi pocty opakovani jsou prinosnejsi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: