PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedysi som to cvičieval a všimol som si jednu zaujímavú vec - zvýšenie záťaže hoci len o pár kg robí neskutočný rozdiel, takže asi bude dobré pridávať váhu s rozvahou. Pamätám si, že so 42 kg jednoručkou som mal skoro kardio (kľudne cez 20 reps) a 46-tku som ledva dvakrát urval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze vcerejska, musim se naucit prestat jezdit yednicky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau kuci a holky, fandove ceskeho sportu. Jak se vede? Haha
Sedim u nas v posilce a cekam na manzelku, tak vam i napisu.

Cviceni jde v pohode, momentalne cvicim 1den klasiku, 1 den cardio, vaha je na 200lb rovnych.
Ted tu mame mamku na navsteve takze ty strudly, perniky a vsechny ceske dobroty musim proste okostovat.

Tady na videu si hraju s Bobem, pouzivam to jen dodatecne, pri sparovani mam porad potize s dosahem, asi se malo natahuju.

Napiste mi taky nekdo :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
pavouk

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cau kuci a holky, fandove ceskeho sportu. Jak se vede? Haha
Sedim u nas v posilce a cekam na manzelku, tak vam i napisu.

Cviceni jde v pohode, momentalne cvicim 1den klasiku, 1 den cardio, vaha je na 200lb rovnych.
Ted tu mame mamku na navsteve takze ty strudly, perniky a vsechny ceske dobroty musim proste okostovat.

Tady na videu si hraju s Bobem, pouzivam to jen dodatecne, pri sparovani mam porad potize s dosahem, asi se malo natahuju .

Napiste mi taky nekdo :)

Čau kluku,

děkuji za optání, vede se dobře, ale bylo lépe. Sedím doma s distorzí kolene tak ti také napíši.

Nejsem boxer, ale potíže s dosahem vyřešíš zkrácením vzdálenosti, nohama (prostě uděláš krok směrem k soupeři), ne natažením. To, že se natáhneš a přitom budeš stát na místě má dvě negativa:
1. předkloníš se a síla úderu bude vycházet pouze z ruky
2. soupeřovi se akorát pěkně nastavíš

Trénuješ s trenérem?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, snad se máš dobře. Vypadáš pořád v super formě. Tam kde žiješ, je tam dobrá dabídka bojových umění? Box děláš asi na kondičku a tak, ale neláká tě taky něco víc? :)
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, on mi nekdo fakt pise do meho denicku:)

Ohledne toho dosahu souhlasim, ale treba muj sparing ma stejne dlouhe ruce jako ja, ale on na me dosahne, ja na neho ne.
Jinak cvicit se musi i se zranenima, jen rozumne.

Bojovych umeni je tu habanej, new york je mesto kultur a narodu.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to ti hodně závidím, hned bych chodil k asiatům na něco dobrého.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jo to ti hodně závidím, hned bych chodil k asiatům na něco dobrého.

Jo, je tu toho hodne, ale na vse neni cas. Zatim prozkoumavam ruzne kulinarske kultury.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska po silovem treninky, jen 30minut na pytel.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim kluky a holky co cvici,
zase se vam po nejakem case hlasim. Zrovna jsem prisel domu z treninku, varim vajicka a za chvilku pomazu na dalsiho klienta.

Cviceni jde ted dobre, posledni mesic jim hodne striktne, chtel bych se dostat do slusny formy, ale jenom pro sebe, abych mel sam ze sebe radost, o tom to ted je:)

Stale cvicim 1+1, 1 silovy trenink, 1 box, a takhle to rotuju, kdyz se citim unaveny, dam si 1-2 volna, ale to se stava necasto.

Zitra jedem do Fairfieldu navstivit bratra, tak si snad uzijem ten vylet.
Muj momentalni split je

A prsa tric
B zada bic
C nozky a ramena

Delam 3-4 cviky na hlavni partii a 1-2 na malou. Taky jsem zvysil pocty opakovani z nejakych 4-8 na 10-15, citim ze na to moje telo odpovida lip, ale tohle je dost individualni.

Prikladam 2 fotky po dnesnim treninku prsicek. Snad vas to moc neodpudi. Postuju fotky, abyste videly v jake jsem v soucastnosti forme, neni to uzasny, ale ujde to:D

tak napiste prdi

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2015 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska neco z treninku. Tohle je po drepovani, tak se mi moc nechtelo hopsat.

to je on

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2015 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus! :-) forma velmi hezká! skáčeš přes švihadlo?
Martin.L

PříspěvekZaslal: po září 07, 2015 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak prosimte vypada trenink v kterem mas bench, drep a mrtvolu? Ja to ted zkousel, dostat do jednoho trejnu prsa, nohy, zada... ale je to na me moc casove narocny, nebavi me to. Jinak ten tvuj aktualni split prubnu, furt se snazim najit idealni kombinaci Muay thai/fitko/real life
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau kluci,
svihadlo skacu pred boxem, ale ne tak casto jako driv protoze me pak dost boli paty, uz nejsem mladas no, haha.
Chtel bych poprat vsem soutezicim hodne uspechu a novych zkusenosti.

posledne jsem zas natocil nejake to boxovani, vetsinou ke konci si davam par kolecek bez rukavic. Rad poslechnu kritiku, ty kolena jsou hrozny ja vim, spis jsem to delal jako cardio.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekdo tady z mistnich obchoduje s akciema apod? Jake pouzivate zejmena pruzkumy, analiticke nebo fundamentalni?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: