Kedysi som to cvičieval a všimol som si jednu zaujímavú vec - zvýšenie záťaže hoci len o pár kg robí neskutočný rozdiel, takže asi bude dobré pridávať váhu s rozvahou. Pamätám si, že so 42 kg jednoručkou som mal skoro kardio (kľudne cez 20 reps) a 46-tku som ledva dvakrát urval
Cau kuci a holky, fandove ceskeho sportu. Jak se vede? Haha
Sedim u nas v posilce a cekam na manzelku, tak vam i napisu.
Cviceni jde v pohode, momentalne cvicim 1den klasiku, 1 den cardio, vaha je na 200lb rovnych.
Ted tu mame mamku na navsteve takze ty strudly, perniky a vsechny ceske dobroty musim proste okostovat.
Tady na videu si hraju s Bobem, pouzivam to jen dodatecne, pri sparovani mam porad potize s dosahem, asi se malo natahuju.
Cau kuci a holky, fandove ceskeho sportu. Jak se vede? Haha
Sedim u nas v posilce a cekam na manzelku, tak vam i napisu.
Cviceni jde v pohode, momentalne cvicim 1den klasiku, 1 den cardio, vaha je na 200lb rovnych.
Ted tu mame mamku na navsteve takze ty strudly, perniky a vsechny ceske dobroty musim proste okostovat.
Tady na videu si hraju s Bobem, pouzivam to jen dodatecne, pri sparovani mam porad potize s dosahem, asi se malo natahuju .
Napiste mi taky nekdo :)
Čau kluku,
děkuji za optání, vede se dobře, ale bylo lépe. Sedím doma s distorzí kolene tak ti také napíši.
Nejsem boxer, ale potíže s dosahem vyřešíš zkrácením vzdálenosti, nohama (prostě uděláš krok směrem k soupeři), ne natažením. To, že se natáhneš a přitom budeš stát na místě má dvě negativa:
1. předkloníš se a síla úderu bude vycházet pouze z ruky
2. soupeřovi se akorát pěkně nastavíš
Trénuješ s trenérem?
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
Ahoj, snad se máš dobře. Vypadáš pořád v super formě. Tam kde žiješ, je tam dobrá dabídka bojových umění? Box děláš asi na kondičku a tak, ale neláká tě taky něco víc? :)
Ohledne toho dosahu souhlasim, ale treba muj sparing ma stejne dlouhe ruce jako ja, ale on na me dosahne, ja na neho ne.
Jinak cvicit se musi i se zranenima, jen rozumne.
Bojovych umeni je tu habanej, new york je mesto kultur a narodu.
Zdravim kluky a holky co cvici,
zase se vam po nejakem case hlasim. Zrovna jsem prisel domu z treninku, varim vajicka a za chvilku pomazu na dalsiho klienta.
Cviceni jde ted dobre, posledni mesic jim hodne striktne, chtel bych se dostat do slusny formy, ale jenom pro sebe, abych mel sam ze sebe radost, o tom to ted je:)
Stale cvicim 1+1, 1 silovy trenink, 1 box, a takhle to rotuju, kdyz se citim unaveny, dam si 1-2 volna, ale to se stava necasto.
Zitra jedem do Fairfieldu navstivit bratra, tak si snad uzijem ten vylet.
Muj momentalni split je
A prsa tric
B zada bic
C nozky a ramena
Delam 3-4 cviky na hlavni partii a 1-2 na malou. Taky jsem zvysil pocty opakovani z nejakych 4-8 na 10-15, citim ze na to moje telo odpovida lip, ale tohle je dost individualni.
Prikladam 2 fotky po dnesnim treninku prsicek. Snad vas to moc neodpudi. Postuju fotky, abyste videly v jake jsem v soucastnosti forme, neni to uzasny, ale ujde to:D
Jak prosimte vypada trenink v kterem mas bench, drep a mrtvolu? Ja to ted zkousel, dostat do jednoho trejnu prsa, nohy, zada... ale je to na me moc casove narocny, nebavi me to. Jinak ten tvuj aktualni split prubnu, furt se snazim najit idealni kombinaci Muay thai/fitko/real life
Cau kluci,
svihadlo skacu pred boxem, ale ne tak casto jako driv protoze me pak dost boli paty, uz nejsem mladas no, haha.
Chtel bych poprat vsem soutezicim hodne uspechu a novych zkusenosti.
posledne jsem zas natocil nejake to boxovani, vetsinou ke konci si davam par kolecek bez rukavic. Rad poslechnu kritiku, ty kolena jsou hrozny ja vim, spis jsem to delal jako cardio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru