PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne nemáš pravdu, přečti si to, co jsem napsal celé znovu a musíš uznat, že ta výhoda o které jsem psal já je prostě účinnější takto, ale přece pro leváka není výhodné boxovat s pravákem. Pokud boxují oba dva ve stejném gardu, je tam ano uznávám to, že drtivá většina boxerů jsou praváci, takže je to pak něco jiného boxovat proti levákovi, ale levákovi se neboxuje lépe s pravákem, bude se mu boxovat lépe zase jenom s levákem, tak jako pravák s pravákem. Moje teorie je o tom, že prostě bude mít levák v normálním praváckém gardu velkou výhodu silnější PŘEDNÍ ruky a to je pak sakra rozdíl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinku, sice zaujimava teoria, ALE:
- zmenit gard a dat silnejsiu ruku dopredu moze predsa kazdy, aj pravak, nie? Preco by to bola potom vyhoda iba lavakov? To, ze silnejsia ruka ma byt vzadu ma svoj dovod....
-
citace:
ale levákovi se neboxuje lépe s pravákem, bude se mu boxovat lépe zase jenom s levákem, tak jako pravák s pravákem
Nie, lavak je zvyknuty boxovat s pravakom, pretoze pravakov je vacsina
- to, co pisem mam nielen z vlastnej skusenosti (boxoval som par krat s lavakom vykonnostne, hmotnostne, silovo a sebavedomin o dost slabsim, ale par krat som nestihol ani zistit skade priletela...), ale aj z hlavy x boxerov, thaiboxerov, ultimatnikov a ich trenerov...teda zatial som nepocul, aby to dakto spochybnil...
- pozri si napr. Portrait of a fighter, ako Ian schytal v Rusku od lavaka a pozri sa v akom garde ten lavak stal.. (https://vimeo.com/84447540 - zhruba od 20.tej minuty a hlavne co povedal v 31. minute, ale cely dokument je dobry), prikladov budu desiatky
- [url]This may give the southpaw fighter a strategic advantage because of the tactical and cognitive difficulties of coping with a fighter who moves in a mirror-reverse of the norm.[/url] http://en.wikipedia.org/wiki/Southpaw_stance

- inak v obratenom garde stavaju aj niektori pravaci (ja som to mal tiez tak, potom som sa preucil na klasiku...boxoval tak vzdy tusim JLB) a naopak su lavaci co boxuju klasicky.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co jsem ja cetl, kdyz boxer jede v unorthodox stylu, je to vyhoda, protoze 99% boxeru trenuje ortodoxne proti ortodoxnim, takze nemaji moc natrenovano obracene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martin.L

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Tak co jsem ja cetl, kdyz boxer jede v unorthodox stylu, je to vyhoda, protoze 99% boxeru trenuje ortodoxne proti ortodoxnim, takze nemaji moc natrenovano obracene.

99% je nesmysl. Ten pomer je stejny jako v cele populaci mezi levaky/pravaky. Ja jsem taky levak, zadna extra vyhoda to neni. Mluvi se o tom jen proto, ze levaku je proste trochu min. U nas treba cca 3:7, podle toho kolik se nas sejde. Takze ano, kdyz nekdo cely zivot sparuje jen s ortodoxem a pak na nej vlitne levak, bude chvili vykulenej, ale nic zasadniho to neni.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 2:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj obyvatele Ronnieho. Jak se vam vede? How you doin' ? 😄

Nejake posledni novinky, mel jsem cest se potkat a zacvicit s mym starym klubovym partakem Slavkem, trenuju vic a vic boxu a poprve mam zlomeny nos:) hezky jsem si naskocil na zadni pri sparingu, takze helma moc nepomohla. Momentalne jedu 3x silovy trenink a 4-5x tydne k tomu boxovani. Zitra snad udelam nejake videjko zas.
Fotky below.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se byl o vikendu podivat v Brooklynu na par amaterskych boxerskych zapasu a jsem z toho nadseny. Dobra motivace, zkousel jsem si z toho vzit par rad a strategii.

Posledni dobou musim poradne zamakat a obrane, to mi zatim dost nejde.
Dneska jsem mel silovy trenink, zada a biceps. Dost jsem si posledni dobou oblibil pritahy velky cinky mezi nohama. Vcera me z tezkeho pytle dost boli upony, takze dneska radeji volno, vecer jen kardio a mozna nejake shadow boxing.

Jak to slape vam?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Ronnietovci, jak vam dupou kralici? Jak jsem slibil, tady je nove videjko s mym boxerskym treninkem. Velmi prace, ale osobne vidim zlepseni v praci nohou a pohybem tela.
Nazory rad ocenim.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar pratele, tak nejak mi prijde, ze si tu povidam sam pro sebe. Nenajde se nejaky pochlebovac ci hater? Radeji to nez ticho:)

Jak vidite zapas Floyda s Pacmanem? Ja myslim, ze to vyhraje Floyd.
since

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od toho prvního videa co si pamatuju je tam velký posun. Log sleduju, ale nejsem žádný odborník na box, takže se špatně hodnotí. Zdá se mi, že u pravačky málo využíváš dynamiky těla a boků (i u levačky to občas jen lechtáš). Zkus někdy natočit video, kde by si ten pytel řezal třeba 30 sekund, ale fakt dynamicky a obě ruce si nějak střídal a používal boky.

Tvůj log se mi líbí, ikdyž nepíšeš tréninky tak ty fotky i videa jsou zajímavé a taky se mi líbí co si dokázal;).
Mike Priest

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tezko rict v jaky prijde pacman forme, rozhodne budu fandit jemu, nemam rad Mayweatheruv defensivni boxing a styl " hlavne nejit do velkych vymen, abych nahodou neztratil kolo". Mam rad zivej box. Cenim Mayweathera jako boxera, je fakt fenomen, ale posledni dobou mi prijde, ze nedychti po ukonceni jako kdysi a uz jen boduje, aby neztratil zapas. Naposled ukoncil bezbranyho Ortize. Manny je mi sympatickej jak povahove, tak stylem boje. Kdybych si mel ale vsadit, tak to asi bude Floyd, klasicka bodovacka.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj! Mě se sice box líbí, ale nejsou tam prostě kopy ...
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak diky, ze nekdo napsal. Ja bych to taky pral Pacmanovi, uz jen kvuli tomu, z jakych podminek se vyhrabal, ale Floyd se mi zda tezsi a svalnatejsi, coz nemusi vubec nic znamenat.

Z jineho soudku, od dneska jsem prepnul na trenink, ktery jsem si sestavil pro zlepseni v boxu, takze ted officialne opoustim kultiristicky trenink, zadne bicepsy, kladky a jine picovinky. Trenink jsem sestavil tak abych zesilel v partiich ktere mi pomuzou u boxu, budu sledovat vahu, zatim jsem stale kolem 200lbs rovnych, radeji bych nesel pod 200lbs.

Taky premyslim, ze bych vam tu zdokumentoval kazdy treninkovy den z meho programu, at vidite co a jak delam, co zvedam atd. Nehraju si na megastar, ale kdyby byl zajem, mohu udelat nejaka treninova videa ohledne me pripravy na box 2016.

Ps: sorry za kvalitu obrazku, delal jsem to na iphonu,vecer to snad opravim.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2015 4:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau milovnici sportu a pakosty:) Doufam, ze se vam vsem vede a jste stastni.

Posilam dve aktualky, jako kultak uz moc nepozuju, ale jentak jsem to tam pro vas nahodil:)
Soucasny trenink teda jedu takto:

1.den
Rano
Mrtvola, benchpress, drepy
Vecer
Shadow box, cardio

2.den
Box tezky pytel, doplnkove kondicni cviky

3.den
Stejne jako den predtim

4. Volno

5.den
rano
T-pritahy, military press, vypady vzad
Odp
lehci box, cardio

6.den

7.den

8.den volno

##############
Takhle mi to momentalne vyhovuje, ale obcas jsem rozlamanej ze siloveho treninku, tak si klidne dam den volna navic. Jidlo porad drzim dietne, posledni dva tydny jsem zvysil sacharidy, protoze vaha zacla jit pod 200lbs. Vyzivove doplnky ted moc nejedu, jen protein.

Udelam zas nejake boxovaci video.
fotky below. Rad odpovim na otazky.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkove ted nejak experimentuju a cvicim pro radost. Druhym tydnem jsem ted zaradil snatche (nevim jak to nazyvate v cj), citim ze by to mohlo zvysit explosivnost k boxu.
Tohle je 110lbs jednorucka, prvni pokus jsem nedotahnul. Uvitam komentare a rady od znalych.

CIZO

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 10 - 20 lbs :) bych ubral, ať tam zůstane rychlost. Klidně si můžeš i povyskočit. Jakmile je to pomalé a nahoře to dotlačuješ, ztrácí ten cvik smysl.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: