Ps: nevadi mi ze tu vedete debatu. Mam takove podezreni ze Bajkonur je Sacharidak, timto te vitam.
Ps: jeste napisu jednu myslenku, nikdy jsem nebyl takhle tezkej (skoro 120kg) tohle je muj prvni rok tehle velikosti a musim rict, ze je to dost omezujici, zavazat si boty, vytrit kadak, atd. Drive jsem blomal jak to asi kultaci delaj a ted vidim.
tento prvni tyden diety jsem byl dost nachlazeny a zacpanym nosem, takze moc trenovani nebylo ani poradna strava, jedl jsem jak veverka.
Ted uz to snad bude dobre, tady jsou fotky z posledniho dne objemu, kritika nekritika, je mi to jedno, vim ze mam dost prace pred sebou ale jsem rad, ze jsem se dostal na tuto hmotnost.
Cekal jsem teda neco jineho, tohle neni objem, ale hovadina... pockam si na fotky po diete, ale tolik loje jsem na nekom jen tak nevidel. Drzim palce, at z toho neco vytesas.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Taky jsem byl zvědavý a jsem dost zklamaný. Pokud je to nastřelená forma, tak je to dost bída. Zezadu vypadáme podobně, jen už nějaký ten rok vůbec necvičím . No - jsem zvědavý co z toho vyleze.
Držím ti palce a nemyslím si, že to co děláš je rozumné.Pardon.
Pekne dobrej trenink, byl jsem celej natesenej, poprve se spalovacem tuku. Nejdriv jsem sel z prace do dalsiho fitka na trenink, ale kravka chtela ID takze me nepustila inside, tak jsem sel do posilky pro kterou pracuju, ale jinou pobocku a dost dobry , od ted tu budu trenovat.
Když to porovnám s těma fotkama co máš na svých stránkách jako model, tak je to naprosto supr proměna z metrouše na chlapáka
Nicméně počítá se jak člověk vypadá na závodech a ne v objemu, takže si počkám na výsledek diety.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru