Partneři v posilovně?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Partneři v posilovně?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Partneři v posilovně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fantaman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 10:38 pm    Předmět: Partneři v posilovně? Odpovědět s citátem

Dobrý den, při vybírání vánočních dárků mě padla do oka měsíční pernamentka do posilovny se službami profesionálního trenéra za výbornou cenu. Já už se nějákou dobu překonávám, že bych měl domácí posilování dostat na další úroveň a moje přítelkyně je tatkéž rozhodnota, že by nebylo od věci některé partie zpevnit. Myslíte, že je vhodné začít chodit do posilovny s přítelkyní? S posilovnami žádné zkušenosti nemáme, ač jsme oba poměrně kvalitní sportovci. Předpokládám, že bychom si oba nechali sestavit od obsluhy cvičební plán a podle toho se tam spolu či bez sebe pohybovali. Navíc doma bychom se zvládali dobře hecovat a dokážu si i představit, že bychom se donutili tam chodit pravidelně. Máte s něčím podobným někdo zkušenosti? Co vlasně jí doporučí, když chce jen zpevnit celou postavu? Nešoupnou jí jen do místnosti s rotopedy atd.?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 11:07 pm    Předmět: Re: Partneři v posilovně? Odpovědět s citátem

Fantaman napsal:
Dobrý den, při vybírání vánočních dárků mě padla do oka měsíční pernamentka do posilovny se službami profesionálního trenéra za výbornou cenu. Já už se nějákou dobu překonávám, že bych měl domácí posilování dostat na další úroveň a moje přítelkyně je tatkéž rozhodnota, že by nebylo od věci některé partie zpevnit. Myslíte, že je vhodné začít chodit do posilovny s přítelkyní? S posilovnami žádné zkušenosti nemáme, ač jsme oba poměrně kvalitní sportovci. Předpokládám, že bychom si oba nechali sestavit od obsluhy cvičební plán a podle toho se tam spolu či bez sebe pohybovali. Navíc doma bychom se zvládali dobře hecovat a dokážu si i představit, že bychom se donutili tam chodit pravidelně. Máte s něčím podobným někdo zkušenosti? Co vlasně jí doporučí, když chce jen zpevnit celou postavu? Nešoupnou jí jen do místnosti s rotopedy atd.?

Služby profesionálního trenéra nejsou levné a mám docela obavy, že za levňačku dostaneš to co jsi si zaplatil. Ale nápad chodit do posilky s přítulou je chvályhodný.
Obsluha ti plán nesestaví, v nejlepší případě ti dá nějaký předtištěný, univerzální.
Jestli ti mohu doporučit, poptej se po známých/tady na foru, zda by ti někdo nějakého trenéra nedoporučil a podle toho kde si trenéra najdeš, tam si kup pernamentku (pokud tu možnost máš). Dobrý trenér vás vyslechne a podle vašich přání vám trénink sestaví (zadara, cena bude zahrnuta v ceně tréninků). Mezi tvým tréninkem a tréninkem tvé přítelkyně nemusí být, krom vah, moc velké rozdíly. Ale mohou, pokud čekáte od posilovny každý něco jiného.
Pokud chce přítelkyně hlavně zpevnit postavu, tak se na rotoped moc nepodívá ;-)
Mezi trenéry je dost šmudlů, takže skutečně dej na reference.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 2:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A pokud nebudeš chtět tolik investovat, tak si sežeň někoho kdo už nějakou dobu cvičí, aby Tě aspoň nasměřoval na nějakej směr, ukázal Ti nějakou techniku cviků, ikdyž nebude technicky úplně supr trupr, stále lepší než 70% cvičenců v posilovnách co vidím.
kacule

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 2:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chodhm s pritelem uz treti rok do posilovny a v pohode uz bych nemenila,hlavne Vas to musi bavit
Tracey

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 6:36 am    Předmět: Re: Partneři v posilovně? Odpovědět s citátem

Fantaman napsal:

Pokud by ji šoupli do místnosti s rotopedy
, tak aspoň víte, s kým máte tu čest. Než permanentky koupíš, doporučila bych se do fitka zajít podívat a nejlépe se pobavit i s trenérem, který by se o vás staral. Jinak chodit cvičit s partnerem je super, motivujete se navzájem a každý společný koníček je plus.

Rychle na stránku:

Přejdi na: