|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chtěli byste, aby byl zvolen předsedou ODS? |
| Ano |
|
36% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
30% |
[ 9 ] |
| Je mi to jedno |
|
33% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 30 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Petey napsal: | | YUD napsal: |
Protože, a to je myslím podstata, i když mi někdo krade na pozemku, nemám v žádným případě právo ho zabít nebo zmrzačit. |
Ale to je ta chyba |
Tos nemyslel vážně, že ne? Ukradnu ti ze zahrady hadici a ty mě za to zastřelíš, jo ? |
Demagogie a překrucování jak sviňa ... ukradneš...tudíš se už tak stalo a já ti v tom už nemohu zabránit, jedná se tedy čistě o pomstu, která nemůže zabránit trestnému činu. Ten byl již dokonán.
Vnikneš na pozemek.... zabezpečený a ohrazený a tudíž nikoli nedopatřením či omylem!!! ....s úmyslem krádeže. Těžce tě zraní či usmrtí můj pes, spadneš mi do pasti na mamuta , a podobně ... je to ok, protože ti to zabránilo ve spáchání trestného činu...krádeže . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | YUD napsal: | | Petey napsal: | | YUD napsal: |
Protože, a to je myslím podstata, i když mi někdo krade na pozemku, nemám v žádným případě právo ho zabít nebo zmrzačit. |
Ale to je ta chyba |
Tos nemyslel vážně, že ne? Ukradnu ti ze zahrady hadici a ty mě za to zastřelíš, jo ? |
Demagogie a překrucování jak sviňa ... ukradneš...tudíš se už tak stalo a já ti v tom už nemohu zabránit, jedná se tedy čistě o pomstu, která nemůže zabránit trestnému činu. Ten byl již dokonán.
Vnikneš na pozemek.... zabezpečený a ohrazený a tudíž nikoli nedopatřením či omylem!!! ....s úmyslem krádeže. Těžce tě zraní či usmrtí můj pes, spadneš mi do pasti na mamuta , a podobně ... je to ok, protože ti to zabránilo ve spáchání trestného činu...krádeže . |
V předchozím příspěvku překrucuješ ty. Zločiny totalitních režimů mají něco společného s tím, co my tu řešíme? A říkej si co chceš, tože někoho těžce zraní/zabije/zrzačí tvůj pes/past/vražedný mechanismus ok není. Nemysli si, právní řád není jen suchý výčet paragrafů, jsou to i právní principy, jedním z nich je třeba přiměřenost obrany/ochrany majetku. Takže zmařený lidský život (byť je ten dotyčný zloděj sebevětší hajzl) není uměrný vykradené chatě.
Te´d už se začínáme chytat za slovíčka, překrucujeme příspěvky a vůbec už je tojen zákopová válka, nikdo z nás ze svých pozic necouvne. Myslím, že se téma vyčerpalo. Nehledě na to, že vzhledem k názvu topicu je hodně těžce OT
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Zaklad je,ze niekto kto sa rozhodol porusit moje prava,musi pocitat s tym,ze ja serem na jeho prava.To ked ta uvidim na svojom pozemku alebo v dome,mam ta slusne poprosit,aby si pockal do prichodu policie?Samozrejme ze ti nepojdem po krku,aby som ta hned zabil,ale ked sa nieco stane...mozes si za to sam.A som zase OT _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
Společné mají to, že jsou klasickým příkladem toho, kdy je právo v rozporu se spravedlností,morálkou a slušností. Ať už tím, je jsou lidé postihováni a zcela nespravedlivě, nebo naopak zcela nemorální a v tom nejširším smyslu zločiné jednání, je považováno za právně ok.
EDIT: to Petey, a když třeba uklouzne ze schodů nebo pod ním povolí zábradlí a on se přizabije, tak budeš hodně složitě dokazovat, žes to tam na něj nenastražil, a dostaneš flastr za to, že jsi mu svojí nedbalostí způsobil ublížení na zdraví
OT jsme, a to proto, že byl tebou zmíněn Vlastík, který podle tebe spáchal jak trestný čin, tak se zachoval jak svině, zatímco podle mne se jako svině v tomto konkrétním případě nezachoval, a pokud by to byl trestný čin....a pomiňme fakt, že nebyl oni obviněn, natož odsouzen, ....tak je něco špatně.
To je vše, nic se neděje, myslím, že my dva se v drtivé řadě věcí neshodneme nikdy, a že jsme tomu oba rádi  .
Jinak k tématu....Douglas to napsal hezky, a já s ním souhlasím, že Bém podle mého názoru není šancí na pozitivní a zásadní změnu. A pokud vyhraje, tak myslím, že Jyrka s Davídkem půjdou s úsměvem zapít  . A obávám se, že nejen letos v prosinci, ale i za dva roky _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Jak říkám, oba jsme už svoje řekli, teď už se budeme jen opakovat
A co se týče Béma, tak si opravdu myslím, že ODS prospěje, už jen proto, že to s médii umí líp než Topolánek.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
prominte nechtene sem kliknul na upozornit moderatora... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
mi by se tam osobně nejvíce líbil Tošenovský...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Jak říkám, oba jsme už svoje řekli, teď už se budeme jen opakovat
A co se týče Béma, tak si opravdu myslím, že ODS prospěje, už jen proto, že to s médii umí líp než Topolánek . |
Pokud to je jeho jediné plus....a já o jiném nevím....tak to pomůže tak na půl roku. Pokud se ODS nezbaví pár nejprofláknutějších xichtů..Řebíček, Langr, Gandalovič..a zásadně nezmění své chování vůči občanům, tak si nemyslím, že výměna Topola za Béma ze středně dobého, natož dlouhodobého, hlediska něco výrazně změní.
Tošenovský je otázka....protože už jednou na to neměl, slovy pana premiéra , "gule"....a pochybuju, že je najde. Pokud by se tak stalo, tak by byl z reálných možností velmi dobrou volbou a pro mne by to bylo velmi příjemné překvapení. Pokud ne..tak na velkou politiku prostě nemá, a žádná škoda. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
Jenom skromný postřeh k těm psům a pastím na soukromým pozemku:
Napadlo někoho, že do tý pasti může padnout hasič v případě požáru, nebo policajt, když tam toho zloděje nahání, nebo doktor, když jde přes ten pozemek vedle k babičce, která má zamčeno a leží na podlaze možná mrtvá a jinak se k ní dostat nelze...
Sorra za OT. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | YUD napsal: | Jak říkám, oba jsme už svoje řekli, teď už se budeme jen opakovat
A co se týče Béma, tak si opravdu myslím, že ODS prospěje, už jen proto, že to s médii umí líp než Topolánek . |
Pokud to je jeho jediné plus....a já o jiném nevím....tak to pomůže tak na půl roku. Pokud se ODS nezbaví pár nejprofláknutějších xichtů..Řebíček, Langr, Gandalovič..a zásadně nezmění své chování vůči občanům, tak si nemyslím, že výměna Topola za Béma ze středně dobého, natož dlouhodobého, hlediska něco výrazně změní.
Tošenovský je otázka....protože už jednou na to neměl, slovy pana premiéra , "gule"....a pochybuju, že je najde. Pokud by se tak stalo, tak by byl z reálných možností velmi dobrou volbou a pro mne by to bylo velmi příjemné překvapení. Pokud ne..tak na velkou politiku prostě nemá, a žádná škoda. |
I kdyby to bylo jeho jediné plus, tak to bude výrazná změna k lepšímu, protože jestli něco téhle vládě (a potažmo ODS) nejde, tak je to komunikace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
K tem pastem
nejsem priznivcem pasti prave proto ze mohou poranit nevinneho
Nicmene
podle meho ma byt pravo napadeneho vzdy vis nez pravo utocnka, tudis, pokud napadnes nekoho s nozem, muzes byt zastrelen, protoze faktem je, ze nemas koho co napadat a obcanskopravni spor muzes resit pres soud.
velice se mi libi americkej model, kdy vstup na pozemek, ktery je ohranicen znamena, ze vedome akceptujes mozny utok
V normalni spolecnosti by to fungovalo tak jak pise Petey.
Nemas pravo vstupovat na cizi pozemek, nemas pravo krast a nicit cizi majetek a nemas pravo omezovat cizi svobodu.
jakmile porusis pravo jineho- automaticky se vedome zbavujes vlastniho prava a jakotakovy jses v rukou poskozeneho
V nasi stupidni "svobodne" spolecnosti, mas prava neustale at krades, vrazdis, znasilnujes. ale tvoje obet nema pravo ani na majetek, ktery ji ukradnes a ni na zivot, ktery vezmes.
nedochazi tedy k tomu, ze mame prehrsel zabiti v sebeobrane, zato mame recidivisty, bestilni vrahy, ktere defacto nic nezastavi na jedne strane a na druhe strane mame obycejne slusne lidi, kteri pracuji, plati dane a defacto udrzuji system v chodu a ti se boji branit, aby nahodou neuzili neprimerene sily. _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Jenom skromný postřeh k těm psům a pastím na soukromým pozemku:
Napadlo někoho, že do tý pasti může padnout hasič v případě požáru, nebo policajt, když tam toho zloděje nahání, nebo doktor, když jde přes ten pozemek vedle k babičce, která má zamčeno a leží na podlaze možná mrtvá a jinak se k ní dostat nelze...
Sorra za OT. |
U pasti napadlo a upřímně..ta byla myšlena jako vtip. Psy tam vidíš. A jak jsem psal, pozemek je na hraně, opuštěný dřevěný objekt na samotě už méně (když bude venitř, težko bude mít něco nastraženo, a pokud by ta jeho dřevěná chata chytla, tak je do 20 minut game over a i kdyby tam ty hasiče někdo teleportoval, tak se budou jen dívat, víc totiž nemá čenu).V každém případě ale platí, že pokud by ta nástraha zranila někoho, kdo tam nepřišel s uvedenými bohulibými úmysly, tak já osobně bych to prostě odpískal....jsi hajzl, máš smůlu a nemáš nárok.
Hlavně je potřeba si uvědomit, že podobné zoufalé akce, jsou jen důsledkem jediného....nemožnosti se domoci ochrany svého majetku, ani dopadení a potrestání těch, co soustavně narušují má práva. KONEC OT
A k topicu ....
http://zpravy.idnes.cz/kdyz-prohrajeme-priste-koncim-rika-ministr-langer-fwc-/domaci.asp?c=A081028_215850_domaci_dp
Tak tomu se říká VÝZVA pro voliče _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|