|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
po tréninkový nápoj??? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | po tréninkový nápoj??? |
Šikovný chlapec. Áno. Také si ale ešte nepočul, predpokladám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ale jo..od každého něco jiného. většinou dávám po tréninku banan,ovoce a po osprchování protejnák 70 laktofit. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Páteční trénink jsem vynechal kvůli hospodě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aa BYLO TO NAPOSLED
Páteční trénink jsem odjel dnes a s pořádnou kocovinou
Stál za prd. Už když jsem přišel,byla benčovka (kterou používám jak na dřepy a mrtvolu) obsazená a na dlouho. Proto jsem musel trochu pozměnit pořadí cviků
Dřep na multipresu 4x8 (90)
klasika benč 4x8 (85)
Mrtvola 4x145,3x145,1x45 a to byla konečná....
Prostě chlastat se nemá _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 21, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
tak včera fotbálek a dneska díky bolavým kolenům chodím jak napr*aná bělice,dělá mi problém i vyjít schody  Bohužel,budu se muset s fotbálkem rozloučit,jinak bych nemohl pořádně trénovat a vynechat s tréninku nohy a obzvlášt dřepy se mi nechce. Uvažoval bych o tom,kdyby bolesti přetrvávali,ale vždy ke konci týdne už to není tak hrozné. Prostě ta sálovka je na hovno!!!
Dnes jsem přesunul trénink až na večer,snad se kolena trochu zatáhnou  ,ale moc tomu nevěřím. Když to nepůjde,dnes dřepy vynechám.  No... uvidíme večer. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 22, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
tak včerejší trénink gut
Celý den jsem byl přesvětčen,že nohy nemůžu odcvičit,jak mě bolela kolena!
Po příchodu do posilky mi to přišlo líto,tak jsem vlezl aspon pod multipres a odjel dřepy aspon sním!!!
Dřepy multipres 6x4 (110)
benč jč šikmá 6x6 (35)
mrtvola 4x8 (110) zase ne rovný nohy
lýtka na multi 4x20-10
biceps ve stoji + fr.tlak 3x10
kladiva + triceps j.č. za hlavu 3x10
Kolinka bolela,ale jinak dobrý trenink _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 23, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
tak dneska totální unava!!! Lýtka bolí,kolena bolí,celý tělo totalka zdecimovaný. Nálada pod psa..času málo. Dneska trénink vynechávám,přesunu na zítra. Asi to neni nejlepší,ale citim to tak. Možná na mě leze nějaká choroba..uvidíme zítra. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 28, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tak vynucená pauza. Stěhování...a omezený přístup k netu. Ale maximalně vynechám 3 tréninky.No i to je hrozný,ale nestíhám!!!! A aspon dám odpočinek kolenům. Je to horší a horší. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po leden 28, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
no, tak se dej zatim do kupy. byla by skoda prestat. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 29, 2008 8:22 am Předmět: |
|
|
No to se neboj...páč mě to ted baví víc než kdy dřív _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 30, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
Včera po práci po dvouch vynechaných tréninkách do posilky.natěšenej,kolena v cajku,začnu cvičit. 6x4 dřepů (130)paráda,nic nebolelo. Tak jsem šel na benč 6x4 (110) supr pocit a síla pořád. Tak co bych nezkusil,kolik zvednu,ne? 130,paráda..odpočinek a šup 140....a křup v rameni a ted sotva normálně chodim!!!! Bolí to jako prase!!! Snad se to zatáhne,jinak mě mrdne a jdu se dát na šachy. No jo...jsem blb a můžu si za to vlastní blbostí. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 31, 2008 11:59 am Předmět: |
|
|
tak dneska už rameno lepší...trochu ho sice cejtím,ale vypadá to slibně  Dneska radši pauza,ikdyž se zrovna dneska kopu do řiti. Zítra to prubnu.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
tak dneska rameno pořád stejný jako včíra.Nevím,proč jsem si myslel,že to bude dneska uplně v poho.Takže dneska taky pauza a jestli to zítra nebude lepší,pojedu aspon nohy a mrtvolu.. Jinak jak necvičím,jídelníček v tahu..dieta v tahu.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|