|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
stále bez posilky  Dneska už ani necítím rameno,ani když se protahuji,tak snad je to lepší. Dneska asi ještě vynechám a v pondělí začnu znova. Přenastavím váhy. Dneska jen fotbálek.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 04, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 4.2.
Tak včera fotbálek a dneska posilka. Už bylo na čase!
Dneska to byl takový zahřívací trénink
dřep na multáku 5x5 (70) kolena jsou v prd...
benč 5x5 (100)
mrtvola 5x5 (100)
+ biceps ez 4x8
+ jč kladiva3x8
Jak píšu,taková zahřívačka,ale jsem dobitej jak pes  ,takže příjemně na těle a hlavně na duchu. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne čt únor 07, 2008 1:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
Středa 6.2.
Dnes znova lehčí trénink. Jídelníček za poslední 10 dní katastrofa...samé sra*ky.
Benč 5x8 (80)
přítahy vč 5x8 (80)
triceps 3x10 lano+francouz v leže +jč za hlavu
Byl jsem docela rozbitej od pondělka,tak lehce. Chtěl jsem ject nohy,ale kolena v pí*i!!! Prubnul jsem aspon multak,ale už při zahřívací serce mi málem utekli s posilky  (ty kolena)
V pátek odjedu zase lehký na rozhýbání a v pondělí zase na tvrdo. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 08, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
pátek 8.2.
Další fitnes trénink
Mrtvola 6x8 (110)
Benč 6x8 (80)
nohy..ne e (kolínka)
----------------------------------------------------------+
biceps ez 3x10 + 3x10 jč v sedě + 3x 10 kladiva
benč jsem jel záměrně s malou vahou,páč jsem brutálně cítil tricepsy ze středy. Ale mohl jsem přidat,no...ale pozdě. No víkend volnej až na nedělní fotbálek a od pondělí zase na tvrdo i s papáním,což mi dělá největší starost!!!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 11, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
Pondělí 11.2.
Včera fotbálek a dneska večer bude posilka.Jak jsem se vzbudil,bolí mě v krku,jako bych tam měl knedlík.Ale jinak pohoda.
Kolena bolí jako čert,proto jsem se rozhodl,že nohy na chvíli vynechám.Nejsem nadšenej,ale přee nepřestanu posilovat!
Protože jsem ted asi 14 dní nejel trenink na plno,dneska se do toho zase opřu.Musím zase upravit váhy podseknout je. Jinak místo zhybů zařadím přítahy vč. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 11.2.
Benč 6x6 (90)
Mrtvolka 4x8 (100)
---------------------------------------------
biceps
ez 4x12-6
jč v sedě 3x8
kladiva 2x10
Jinak na mě leze nějaká nemoc!!!! Ale seru na to,to je pořád něco,koleno,rameno,....ale cvičit budu,ikdybych měl chcípnout _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
kdyby sis radsi na fotbal a cviceni koupil na ty kolena ortezy... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 12, 2008 3:17 pm Předmět: |
|
|
Kradu? Myslíš,že by pomohli? Já včera seděl na bobku asi minutu a hral si se psem a musel jsem pak kleknout na čtyři,abych se zvednul!!! Podle mě by mi ani ty ortézy nepomohli. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 13, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
středa 13.2.
Benčovka obsazená,tak dneska J.Č.
Benč 6x6 (35)
přitahy j.č. 5x8 (40)
---------------------------------------------
ramena multák (47) + rozpažky (10)
3x10 + 3x10
chřipka,teplota k.o. ale nefnukám
Jsem rád,že jsem to odjel.... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
kouba the man
 ----------------------
čemu nerozumíš? Ano benč jednoručky s 35 kg _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
aneb nazývejme cviky správnými jmény... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|