|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
L@dis
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervy
:D poslední dvě minuty jsou nejdůležitější... Lidi se smějou Amíkům, co to je za dementy, ale smát bychom se měli sami sobě. |
(idealne) je potreba kupovat jen to, co neni urceno jen na vychodni trh. ja na to docela koukam a pokud si muzu vybrat, tak beru to kde je i nejaky zapadni jazyk. ani vyrobono napr. v Nemecku nic neznamena. znamena to pouze, ze odpad z linky pro zapadni zakazniky, je pouzit na lince pro vychodni zakazniky - normalne by to vyhodily, ale takto to muzou dal zpracovat a prodat (proto ty retezce tady taky postavili - kuli prodeji odpadu, ktery na zapade nejde prodat) ... a bohuzel ty 2 a pul milionu duchodcu, ktere zde mame a kteri si cely zivot nemohli nic vybirat a toto proste neresi a jen setri, nas budu stale tahnout k zemi ... nemeckej duchodce sracy nekupuje, ceskej ano - a ano, za to stale muzou komunisti a doba v ktery dnesni duchodci vyrostli. a to ze se rok po revoluci vse zmeni (jak tady casto nekdo pise), proste neni realny. do konce svyho zivota budou ty sracky kupovat a ostatni si za kvalitu, kuli nim, musi priplacet ...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
| L@dis napsal: | koukám, že v těch konzervách vyhrála moje oblíbená značka a není to poprvé |
potravinynapranyri.cz - Vepřová šunka - PIKOK
"Výrobek obsahoval méně masa, než výrobce deklaroval na obale výrobku."
moc si nefandi - v CR defacto neexistuje neojeb*na potravina ....
a jediny co se za poslednich 20 let resi, je ted ten alkohol - holt 30 mrtvejch a 20 slepejch, uz rozhybalo statni aparat ... zajimavy ze Kalouska nezajimaly penize, ktery mu takto chybeli v kase - proc taky. proste si je po stovce vybere od kazdyho obcana na poplatcich a na danich ... ztraty diky korupci se v CR odhaduji az na 100 miliard korun - ale pokud chybi ministerstvu dopravy blbejch 750 000 milionu, tak proste zvedne poplatky za dalnicni znamku .. to mame ale dobre spravce statniho majetku ... proto, pokud lidi vylozene hned nechcipaj po pozreni nejake potraviny, tak to nikdo resit nebude ...
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
To byla nějaká speciální várka do čech asi  , jinak jak říkáš ojebává se kde co, ale je rozdíl taky kdo v jaké cenové relaci kupuje. To žrádlo z mé fotky ani ojebat nejde, je to samé maso, průhledný obal, nekupuju tak zajíce v pytli. Ani jednu z potravin z mé fotky jsem v českém Lídlu ještě neviděl, nejspíš by to za ty prachy (2x víc u nás) nikdo nekupoval. Třeba ten Kindzuk vlevo má 27,6 g bílkovin/100g a stojí 24k, to už se blíží legendárním tvarůžkům  . Nekupuju v polsku jen Pikok, kupuju kde co a nedá se to srovnat s potravinama u nás. Česko je fakt kanál (to samé rozdíl těch samých potravin u nás a v Německu).
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
tohle Kuřecí prsní řízky
a nebo tohle Šunka pro děti - výběrová
vypada na prvni pohled taky jako samy maso ...
nadruhou stranu, i kdyz to bude samy maso, tak se stejne nedozvime cim dotycny zvire krmili a pod ... a jaka je tedy kvalita masa - u nas se to resit nemusi neb tam ani casto neni ani to maso ...
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nechápu, jak si někdo můžeš koupit tuňáka od značky, která dělá i toaletní papíry. Češi sní fakt všechno, hlavně aby ušetřili. |
Netuším jak ARO drcený, ale v dtestu získal Aro tuňák kousky v rostlinném oleji 84% (pro zajímavost RIO mare 80% a Giana 20%)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
nevim, DTest je nejaky akreditovany nezavisly ustav? nebo je to jen casopis, ktery oceni ty kteri si zaplati??
jen se ptam. jejich testy jsou dost zpochybnovany, tak jestli mas nejake jine informace, proc jim verit??
procital sem desitky nazoru na jeden jejich test, kde osobni zkusenosti uzivatelu, mluvily zcela proti vysledkum DTestu - defacto to vypadalo jako placena reklama kterou DTest jen zverejnil...
co je psano, to je dano - uz asi 500 let neplati ... .)
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | nevim, DTest je nejaky akreditovany nezavisly ustav? nebo je to jen casopis, ktery oceni ty kteri si zaplati??
jen se ptam. jejich testy jsou dost zpochybnovany, tak jestli mas nejake jine informace, proc jim verit??
procital sem desitky nazoru na jeden jejich test, kde osobni zkusenosti uzivatelu, mluvily zcela proti vysledkum DTestu - defacto to vypadalo jako placena reklama kterou DTest jen zverejnil...
co je psano, to je dano - uz asi 500 let neplati ... .) |
S těmi výtkami o kterých mluvíš, tak jsem se nesetkal, předpokládal jsem, že když vybírají peníze od spotřebitelů a dávají reportáže a články jak do Černých ovcí tak do novin, tak budou relativně důveryhodní a z testů, které jsem si prošel mne nic nezaskočilo. Píšou o sobě jako o objektivním, nezávislém, neziskovém sdružení a že vyhráli veškeré soudní spory o objektivnosti testů, tak nevím.
Osobně si dávám největší rezervu právě u diskuzí na netu, forech a jinde, tam totiž každý všemu rozumí nejlíp... No a někdy bývají diskuze i zfalšované asi je nejdůležitějsí, aby každý nakonec vsadil na svůj rozum.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Hm tak to posledni dobou vypada, ze znacka Nowaco, ktera je pekne draha a tvari se kvalitne je pekny smejd jako ostatni levne smejdy
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
konkurencni DTest A DOST! Zmrazené filé a filety - tresky - drahá voda - ukazou jen malo neb je to defacto reklama na placeny casopis ...
trefna je i reakce po videem " Připomíná mi to situaci, když se ptaly ředitele T-Mobile proč máme jedno z nejdražších volání v Evropě a on stroze odpověděl proč ne, když jsou lide ochotni to platit, ... "
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | K tomu konci jak vytahli tu psi konzervu, tak ve zverimexu jsem videl susene maso pro psy, ale vychazelo asi 5x levnejsi jak klasicke jerky a bylo to ciste z masa, jen jsem nemel odvahu na to to koupit a ochutnat |
Vidím že máme stejné nápady taky jsem to nakonec nezkusil.
K tématu: Mám radost že konzerva, na které jsem měl jeden čas založenou dietu dopadla tak dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|