peklo na talíři - stream

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - peklo na talíři - stream  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> peklo na talíři - stream
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
dobře lenost/pohodlnost, lepší ?.)

Vyrábíš si domů nábytek? Rafinuješ si z ropy benzín do auta?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 4:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
dobře lenost/pohodlnost, lepší ?.)

Ale kulový. Já třrba donedávna vůbec netušil jak se to dělá, natož že je vůbec technicky možný to v domácích podmínkách vyrobit.
A i tak by se mi s tím asi nechtělo patlat, ale s leností to nemá nic společnýho.
Už to nehul.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Když se to tak veme, tak šunka se kupuje snad jen kvůli tomu, aby nebylo pečivo suché a nejedlo se samotné, příp. se používá na nějakou obloženou mísu.
Jinak je přeci lepší si koupit maso, které nevyjde ani o tolik dráž a nemusíme řešit, jestli je 50 nebo 80%, když je 100% (nechytejte se těch procent, víte jak to myslím), ne?.

100g kvalitní šunky = 30Kč
1kg kuřecích prs = 100-150Kč
100g kuřecích prs = 10-15Kč

To je jednoduche. Jidlo jim proto, abych si pochutnal a na sunce si pochutnam vice, takze proto budu kupovat sunku.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.stream.cz/peklonataliri/759576-peklo-na-taliri-krehcene-maso

Já to lidem říkám furt, ať si to spočítají. Stejné jako se šunkama. Snad to někomu otevře oči...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervy

:D poslední dvě minuty jsou nejdůležitější... Lidi se smějou Amíkům, co to je za dementy, ale smát bychom se měli sami sobě.
Luster

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo taky sem na to uz koukal, nevim proc, ale vybavili se mi Judsonovi tunaci btw je mozny, ze tyhle srance fakt nekdo kupuje?
Seva98

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu konci jak vytahli tu psi konzervu, tak ve zverimexu jsem videl susene maso pro psy, ale vychazelo asi 5x levnejsi jak klasicke jerky a bylo to ciste z masa, jen jsem nemel odvahu na to to koupit a ochutnat

https://www.zonetraininglog.com
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervy

:D poslední dvě minuty jsou nejdůležitější... Lidi se smějou Amíkům, co to je za dementy, ale smát bychom se měli sami sobě.

Guru jak to neni maso a rejže tak je to hned hnusný viď já teda nwm ale řekl bych že to moc hrotíte,jestli ste byli tak naivní co tam dávaj za kvalitku tak ej mi to upřímě líto, nějaký maso v tom je a já si to občas koupim na chuť a nevidim na tom nic moc hroznýho...
magion

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ti na to rict, jen asi hodne stesti do budoucna... me byly jednou naservirovany spagety s timto veprovym masem z konzervy a den na to horecky, totalni malatnost a tridennisracka.. proste nakej strevni hajzl... hned slo 6 kilo dolu a slabej sem po tom byl jeste 2 tydny.. vem si ze me priklad.

tady nejde o to byt fanatickej do kurete a ryze, ale nebyt blbej a nezrat ty sracky (co maj s jidlem pramalo spolecneho), ktery se nam ti sraci snazi prodat a zal bohu, zatim se jim to perfektne dari.

Proste se co nejvic vyhejbat prumyslove zpracovanym potravinam, a jist co nejvice surove stravy..

jak pravil Jack LaLanne: "if man made it, don't eat it"

Lustere na Judsona sem si taky vzpomnel, uz vcera jsem mu chtel napsat, proc si to proboha koupil, jeste ARO. Kdo vi co v tom tunakovi bude, vubec bych se nedivil nejakym kovum a pomletym namornikum jak vtipne poznamenal Daymoon hehe

Dyt my muzeme napsat do Pekla na taliri at udela rozbor tunaku. :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, jak si někdo můžeš koupit tuňáka od značky, která dělá i toaletní papíry. Češi sní fakt všechno, hlavně aby ušetřili.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že neni dobré to jíst každý den nebo a tom stavět stravování,ale jendou za čas proč ne? nidky jsem s tím problém neměl a nevím proč bych s tím problém mít ubec měl,buhví jestli ti nebylo blbě z něčeho jinýho a přehnaně se takhle obávat takovýhle věci,to bys za chvíli nemohl ani biopotraviny, který bývaj taky dost velkej hnus (plísně apod. věci) takže ais tak.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D lidi, jako jsi ty, v realu ignoruju... ty seš typickej prototyp. Budu to dělat i teď.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo podle jednoho názoru suď člověka toe nejlepší co můžeš v životě dělat bože to sme toho řek že moc řešíte nějaký konzervy
Davesix

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 4:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:

Dyt my muzeme napsat do Pekla na taliri at udela rozbor tunaku. :)

Tohle mě taky napadlo, hledal jsem dlouho kam jim to mohu napsat, ale pak jsem to vzdal Až to zjistíš, tak to sem napiš a já tam napíšu o rozbor tunaku taky, at je nás víc

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - peklo na talíři - stream Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: