|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | | To by právě lidi nejspíš nebavilo, protože by si hned řekli, že jsou to jen nějaký vymaštěnci, co se rádi mlátěj do palice, jak už tu někdo říkal. |
jenze takhle to vnimam ja to co je ted s tim Landou, a to jsem sam fighter...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Josef napsal: | | To by právě lidi nejspíš nebavilo, protože by si hned řekli, že jsou to jen nějaký vymaštěnci, co se rádi mlátěj do palice, jak už tu někdo říkal. |
jenze takhle to vnimam ja to co je ted s tim Landou, a to jsem sam fighter... |
no ono to tak vlastne je..
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
Já s tvým názorem víceméně souhlasím, jen si nemyslím, že by to bylo sledovaný.
Jinak Landa dělá poslední dobou divočiny, že se člověk nestačí divit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | omg
A to ma byt cesky vymysl nebo je to zase nejaky svetovy hit a my jsem to jen prevzali? | cesi nekdy neco vymysleli?
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 11:38 pm Předmět: |
|
|
Viděli jste Zabij nebo budeš zabit? To bylo hodně podobný.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
Mě se to líbí.Teď vyšel druhej díl.Ve čtvrtek bude další. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 7:19 am Předmět: |
|
|
Sleduju to a libi se mi to. Pro ty typky to muze byt prinosny v tom, ze v podstate celej zivot hovno delali a ted budou muset makat a mit disciplinu. Do zivota by jim to neco urcite mohlo dat.
Z reality show, ktere u nas byly, mi tohle prijde rozhodne nejzajimavejsi a to uz proto, ze jsou to v podstate normalni lidi, kteri se nevenovali sportu. Sledovat jejich pokroky bude zajimavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 8:14 am Předmět: |
|
|
Já už to tu jednou komentoval, pokud je někomu třicet a je to kriminálník, tak už je na disciplínu trošku pozdě  . A to může znít sebevíc cynicky, ale sou nějaký psychologický rysy osobnosti, který se formujou celej život a není možný je z člověka vymlátit "tvrdým trénink", kterej je navíc medializovanej a účelovej, jak si někdo představuje  .
Pokud je někdo kriminálník, je hromada cest jak ho zařadit zpátky do běžný společnosti a určitě by bylo přínosný třeba takovejm lidem zvyšovat kvalifikaci a hledat práci. Ale tohle jim bude naprosto k ničemu, pokud se nepudou s Landou mlátit na fotbal.
Ze sportovního hlediska je sice krásný, dívat se jak někdo kdo nesportoval něco začne trénovat, ale z lidskýho hlediska je to normální hyenismus, protože Landa akorát zneužívá ty lidi ke svý medializaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
I kdyz Landu nemam moc v lasce, tak si nemyslim, ze by to delal prvoradne kuli nejaky svoji medializaci..tomu neverim. Kazdopadne zatim se to teprve rozbiha sem zvedavej spis az budou trenovat sparringy a na ten zaverecnej fajt.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
Lustere, a proč to teda dělá. Chce pomoct kriminálníkům?? A k čemu? Mohl jim dát práci, mohl jim sehnat vzdělání, ale on si nechává platit za produkci toho pořadu sobě a svý ženě, je tam nažene a učí je prát se a ukazuje to veřejnosti. K jejich uplatnění v normálním životě jim to nijak nepomůže, to už tady bylo u Vyvolených, hromada neschopných nul co zůstala bez normální práce i když je lidi už poznávali na ulici.
Nebuď naivka, není to tak, že by se jednou ráno Dan probudil a řekl si, je potřeba pomoct někomu kdo si to fakt zaslouží. Dětem v domovech, dětem v africe s ajdu co trpí hladomorem, obětem politických represí v Číně, těm už pomáhá každej, co takhle vězně bejvalý!
Je to spíš tak, že seděli takhle Daník a jeho žena a dumali, co protlačit za formát kontroverzního pořadu co tu ještě není. A hned po kremaci v přímým přenosu, u který by pobíhaly nezletilý školačky jen v legínách, je napadlo učit bejvalý vězně, jak se mlátit, aby až je zase seberou nemuseli dělat mámu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: |
Ze sportovního hlediska je sice krásný, dívat se jak někdo kdo nesportoval něco začne trénovat, ale z lidskýho hlediska je to normální hyenismus, protože Landa akorát zneužívá ty lidi ke svý medializaci . |
LJ....souhlas s tebou, ale až na tohle....myslím tím ten hyenismus....jsou svéprávní (u některých možná bohužel:-)))) a věděli a vědí do čeho jdou, a proč, a jsou tam dobrovolně.
Dle mého soudu je to kravina...což řeším tím, že se na to nedívám. Na druhou stranu...každý se živí jak umí, Landa není výjimkou, a když mu za to někdo platí...a nejsem to já ...tak na to ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
 hezky si to napsal
ja jako nejvetsi naivka si myslim, ze to dela pro propagaci thajskyho boxu a myslim, ze on opravdu veri, ze ty lidi zmeni..mimochodem nejsou vsichni naky prehnany kriminalnici...proste udelali par chyb za to bych je tolik neodsuzoval...nikdo neni svatej. Kuli svoji propagaci to dela urcite taky, ale jak sem psal neverim, ze to je hlavni cil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|