|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út září 20, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem nerekl ze maji stejne uzka ramena, jen ze je maji podobna, hlavne co se tvaru tyce, Flex je samozrejme jinde nez Levrone. Jde o to ze o Levronovi se rikalo ze ma nejlepsi ramena, nejlepsi ovsem znamena ne jen co se hmoty, masy, tvaru tyce ale i sirky a v tom si proste myslim ze uplne nejlepsi nebyl, kdyz ho srovnam s El Sonbatym ze stejne ery tak Levrone mel vse co jsem psal lepsi ale krome sirky, Sonbaty mel proste sirsi ramena (nepocitam napichane syntholem v pozdejsich letech). A nejen on je mel sirsi, treba na par fotkach je ma sirsi i maly Ray (zakladni postoj zepredu) a nebo Dillet. Levrone je proste drtil vsim krome sirky klicnich kosti. Kdyby si stoupl vedle Ruhla tak ho svou velikosti a sirkou smete.
edit: to Dzardas, lol ja myslel ze tim prispevkem reagujes na me XD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: út září 20, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
Z opacneho konce: treba Burke mel zas jedny z nejsirsich klicnich kosti, ale selhaval v ostatnich aspektech, v tech v kterych zas dominoval Levrone.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt září 22, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so září 24, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po září 26, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
To je Dennis? Jestli jo, tak to by mě taky zaujímalo. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 26, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Co mas furt s Dennisem? Jaky Dennis? Je snad podobny na nejakeho Dennise (pocitam ze mys na mysli Jamese nebo Wolfa). Ne je to Capriese Murray.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út září 27, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út září 27, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
| citace: | | (pocitam ze mas na mysli Jamese nebo Wolfa ). |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|