|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tommy, ty poslední fotky od tebe moc pěkný nejsou :D:D:D |
proc, jestli myslis samotnou kvalitu fotek tak kvuli tomu to sem nedavam, davam to sem ciste jen kvuli svalum a postave daneho kultusity.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze, ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde =)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 05, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze, ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde =) |
a ty myslis ze jsem je ukousl ja? XD
tak sem hod nejakou v te poze kde sou videt i lytka, samozrejme bych je sem je dal radsi kdybych je nasel. Ja takove kktiny neresim, vidim proste kulturistu kde vypada (pro me dobre) a dam to sem, na usekle nohy nebo spatnou kvalitu fotek nehledim.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
Je jedno, kdo je ukousl... ale podle mě to pak už není vůbec pěkná fotka. Ale neva, vadí to jen mě... (a hledat opravdu nic nebudu, tihle kulturisti mě nezajímají a netuším, kde takový fotky hledat)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 05, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze, | citace: | | ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde | =) |
aspon tak nejdou videt ty jeho do O nohy jak nejaky cutalista
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
trochu upravený? space marine šuviks _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út září 13, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st září 14, 2011 6:20 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | tommy strikes again |
tohle vždy po ránu pobaví
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po září 19, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Mě se hrozně líbí ty ramena...prostě to jak je má široký..myslim že je to ten střední delt...z upažování ale fakt nevim jak to Phil cvičí, vim, že na každého funguje něco jiného a on má genetiku, ale hrozně by mě zajímalo co cvičil na ramena. Pohledam na Jutubu.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 19, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Trochu nechapu jak vsichni chvalili Levroneho ramena a na Heatha nadavaji ze je ma uzke, podle me je maji celkem podobna. Levrone je sice mel masivni ale rozhodne nemel nijak zvlast siroke klicni kosti, co se samotne masy, vyjma kosterni genetiky tyce, tak jsou na tom nejlip. To treba Ruhl uz mel i sirkoke klicni kosti, navic je mel i mega masite.
|
|
| nahoru |
|
 |
powr
|
Zaslal: po září 19, 2011 9:24 pm Předmět: ramena heath-levrone |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Trochu nechapu jak vsichni chvalili Levroneho ramena a na Heatha nadavaji ze je ma uzke, podle me je maji celkem podobna. Levrone je sice mel masivni ale rozhodne nemel nijak zvlast siroke klicni kosti, co se samotne masy, vyjma kosterni genetiky tyce, tak jsou na tom nejlip. To treba Ruhl uz mel i sirkoke klicni kosti, navic je mel i mega masite. |
Levrone je mi velmi sympatickej i svým vystupováním, ale chvalozpěvy na jeho ramena/delty jsem nikdy v minulosti nechápal, protože sice hmotu/tvary tam má na špičkové úrovni, ale prostě má, bohužel, úzký ramena. A mě osobně se to nelíbí. Heath je na tom ještě hůř-po této stránce. Nijak nesnižuju tu dřinu a vůbec maximálně respektuju tyto borce po sportovní stránce, ale pro mě postava kulturisty, zejm. profesionálního by měla mít určité proporce, a to tihle dva (stejně jako jinak špičkoví priest,elmousawi,mischin apod.) bohužel nemaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: po září 19, 2011 10:30 pm Předmět: Re: ramena heath-levrone |
|
|
| powr napsal: |
Levrone je mi velmi sympatickej i svým vystupováním, ale chvalozpěvy na jeho ramena/delty jsem nikdy v minulosti nechápal, protože sice hmotu/tvary tam má na špičkové úrovni, ale prostě má, bohužel, úzký ramena. A mě osobně se to nelíbí. Heath je na tom ještě hůř-po této stránce. Nijak nesnižuju tu dřinu a vůbec maximálně respektuju tyto borce po sportovní stránce, ale pro mě postava kulturisty, zejm. profesionálního by měla mít určité proporce, a to tihle dva (stejně jako jinak špičkoví priest,elmousawi,mischin apod.) bohužel nemaj. |
Tak Levrone rozhodně nemá tak úzká ramena jako má Phil, v tom je o třídu lepší a nikdy v tom na nikoho neztrácel!!! pořádně se koukni na fotky ze závodů z porovnávání! ... šířku zad a hrudník měl daleko širší než Phil. Ale neměl až tak mohutné svaly oproti Ronniemu a Dorianovi. Hlavně nohy mu to prohrávali. ...
Pleteš si to asi s Flexem, ten měl naprosto stejný problém jako Phil.
 ........
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|