|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:04 pm Předmět: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
Zdravíím lidi, sice je to pro mě velice vzdálený téma, ale celkem by mě zajímalo co se stravou po objemovce.. :D Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D Myslel jsem, že by se daly použít ty vlny. Ale někde jsem slyšel, že není dobrý hned po objemu vlnit. Tak mě zajímá váš názor nebo nějaky osobní zkušenosti :) Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: st květen 14, 2014 11:29 pm Předmět: |
|
|
Záleží přece, co je teď tvým cílem.
Např. já po objemovce dám zase další objemovku
Ty třeba můžeš chtít vyrýsovat, a v tom případě bych prostě tréning nechal a trochu ubral na sacharidech. Až by to přestalo fungovat, znova bych trochu ubral na sacharidech a do toho přidal trochu aktivity navíc. Když by ani to už nestačilo, nastal by čas na vlny. Nebo lépe, na další objem
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 2:42 pm Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D |
Není to jasný, já jel ted objemovku necelý 3 roky takže těch obejovek bylo hodnbě po sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:34 pm Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
| MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D |
Není to jasný, já jel ted objemovku necelý 3 roky takže těch obejovek bylo hodnbě po sobě. |
Lol :D aha no :D Kolik jsi nabral ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Záleží přece, co je teď tvým cílem.
Např. já po objemovce dám zase další objemovku
Ty třeba můžeš chtít vyrýsovat, a v tom případě bych prostě tréning nechal a trochu ubral na sacharidech. Až by to přestalo fungovat, znova bych trochu ubral na sacharidech a do toho přidal trochu aktivity navíc. Když by ani to už nestačilo, nastal by čas na vlny. Nebo lépe, na další objem |
Díky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 5:17 pm Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D |
Není to jasný, já jel ted objemovku necelý 3 roky takže těch obejovek bylo hodnbě po sobě. |
Lol :D aha no :D Kolik jsi nabral ? :D |
23kg, kupodivu docela kvalitně, ale víš jak jsem ekt, 193cm...a měl jsem na začátku 72kg, jestli si vybavíš dokumenty o druhé světové válce...tak nějak jsem mohl vypadat
Ted jsem shodil 3,5 kg, podle váhy údajně mám 12,5-13,5% tuku, takže pro mě pohoda, nechystám se soutěžit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:55 pm Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
| MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D |
23kg, kupodivu docela kvalitně, ale víš jak jsem ekt, 193cm...a měl jsem na začátku 72kg, jestli si vybavíš dokumenty o druhé světové válce...tak nějak jsem mohl vypadat
Ted jsem shodil 3,5 kg, podle váhy údajně mám 12,5-13,5% tuku, takže pro mě pohoda, nechystám se soutěžit. |
Tak to gratuluju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: pá květen 16, 2014 8:52 am Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | MikTek napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D |
Ted jsem shodil 3,5 kg, podle váhy údajně mám 12,5-13,5% tuku, takže pro mě pohoda, nechystám se soutěžit. |
Tak to gratuluju :) |
No neni oc k čemu, předtim jsem vypadal jako zajatec z Dachau...ted jako průměrný muž co sportuje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|