PO OBJEMU - STRAVA

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PO OBJEMU - STRAVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PO OBJEMU - STRAVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 8:04 pm    Předmět: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

Zdravíím lidi, sice je to pro mě velice vzdálený téma, ale celkem by mě zajímalo co se stravou po objemovce.. :D Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D Myslel jsem, že by se daly použít ty vlny. Ale někde jsem slyšel, že není dobrý hned po objemu vlnit. Tak mě zajímá váš názor nebo nějaky osobní zkušenosti :) Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Princ

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží přece, co je teď tvým cílem.

Např. já po objemovce dám zase další objemovku

Ty třeba můžeš chtít vyrýsovat, a v tom případě bych prostě tréning nechal a trochu ubral na sacharidech. Až by to přestalo fungovat, znova bych trochu ubral na sacharidech a do toho přidal trochu aktivity navíc. Když by ani to už nestačilo, nastal by čas na vlny. Nebo lépe, na další objem
MikTek

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 2:42 pm    Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík napsal:
Je mi jasný, že po objemovce se většinou rysuje.. :D

Není to jasný, já jel ted objemovku necelý 3 roky takže těch obejovek bylo hodnbě po sobě.
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 3:34 pm    Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:

Není to jasný, já jel ted objemovku necelý 3 roky takže těch obejovek bylo hodnbě po sobě.

Lol :D aha no :D Kolik jsi nabral ? :D
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Princ napsal:
Záleží přece, co je teď tvým cílem.

Např. já po objemovce dám zase další objemovku

Ty třeba můžeš chtít vyrýsovat, a v tom případě bych prostě tréning nechal a trochu ubral na sacharidech. Až by to přestalo fungovat, znova bych trochu ubral na sacharidech a do toho přidal trochu aktivity navíc. Když by ani to už nestačilo, nastal by čas na vlny. Nebo lépe, na další objem

Díky :D
MikTek

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:17 pm    Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík napsal:
MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:

23kg, kupodivu docela kvalitně, ale víš jak jsem ekt, 193cm...a měl jsem na začátku 72kg, jestli si vybavíš dokumenty o druhé světové válce...tak nějak jsem mohl vypadat

Ted jsem shodil 3,5 kg, podle váhy údajně mám 12,5-13,5% tuku, takže pro mě pohoda, nechystám se soutěžit.
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 8:55 pm    Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:
MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:

23kg, kupodivu docela kvalitně, ale víš jak jsem ekt, 193cm...a měl jsem na začátku 72kg, jestli si vybavíš dokumenty o druhé světové válce...tak nějak jsem mohl vypadat

Ted jsem shodil 3,5 kg, podle váhy údajně mám 12,5-13,5% tuku, takže pro mě pohoda, nechystám se soutěžit.

Tak to gratuluju :)
MikTek

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 8:52 am    Předmět: Re: PO OBJEMU - STRAVA Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík napsal:
MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:
MikTek napsal:
Lukáš Mužík napsal:

Tak to gratuluju :)

No neni oc k čemu, předtim jsem vypadal jako zajatec z Dachau...ted jako průměrný muž co sportuje

Rychle na stránku:

Přejdi na: