Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 668, 669, 670 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám pěnu rád...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já mám pěnu rád...

tak jsi perverzni ouchylak a mel by jsi byt drzen v izolaci
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
neni tu od toho rozchodu s redisem aka prasopsem, asi by bylo psychicky prilis narocne se tady na foru potkavat

Jsem ani nějak neznamenal rozchod.

Mě by zajímal třeba Black Dragon nebo kam zase zmizel Kouba.
Grimley

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 2:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave mi udelal radost trihodinovy spanek na 24 hodinovy sluzbe a zjisteni, ze me ceka poslednoch 6 hodin :))
MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Prave mi udelal radost trihodinovy spanek na 24 hodinovy sluzbe a zjisteni, ze me ceka poslednoch 6 hodin :))

Tak naštěstí je na tom někdo hůř.

Já šel spát včera asi okolo půl 11 spát, podařilo se mi usnou cca ve 3 ráno a v 6:10 mi zvonil budík.
Gohan

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

No vidíš. Dalších 6 hodin to už je hodně slušný spánek
Judson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvlastni, na zacatku prosince jsem dokoncil muj teprve druhej creatinovej cyklus.
A kupodivu od te doby sila neklesla, spise jde stale, pomalu, ale jiste nahoru. To jsem rozhodne necekal.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Zvlastni, na zacatku prosince jsem dokoncil muj teprve druhej creatinovej cyklus.
A kupodivu od te doby sila neklesla, spise jde stale, pomalu, ale jiste nahoru. To jsem rozhodne necekal.

Kreatin neni nic extra, takze to vubec nemusis poznat :)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

To je creatin, to nejsou anabolika
Judson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ja verim, ze to poznam, ze to funguje, urcite to pomaha a funguje, chci tomu verit.
Tim tomu zvedam ucinost minimalne dvojnasobne
Grimley

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si po asi roce udělal hemenex ... KRÁLOVSKEJ HEMENEX .... 10 vajec, 100g Šunky zvonařky a 100g eidamu v jednoduchosti je síla
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak jsem si po asi roce udělal hemenex ... KRÁLOVSKEJ HEMENEX .... 10 vajec, 100g Šunky zvonařky a 100g eidamu v jednoduchosti je síla

Tomu říkáš královskej?To je sedláckej standart.Královskej má vedle šunky nejvyšší kvality taky kvalitní sýry (např Leerdammer,hermelín) a ještě třeba olivy,česnek,papričky atd..a vajec stačí míň.Barevný pepř a koření.Trochu kvalitního kečupu a hotovo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Grimley napsal:

Tomu říkáš královskej?To je sedláckej standart.Královskej má vedle šunky nejvyšší kvality taky kvalitní sýry (např Leerdammer,hermelín) a ještě třeba olivy,česnek,papričky atd..a vajec stačí míň.Barevný pepř a koření.Trochu kvalitního kečupu a hotovo

Zvonařka má 90% :D ... není to prosciutto, ale taky dobrý :D ... královskej pro mě byl v tom, že byl velikej, nedomyslel jsem, že královskej (pravej*a20* ) vyžaduje opravdu kvalitní věci, ten podniknu příští tejden ... akorát to abych sehnal pánev s průměrem aspoň 50cm
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Bara napsal:
Grimley napsal:

Zvonařka má 90% :D ... není to prosciutto, ale taky dobrý :D ... královskej pro mě byl v tom, že byl velikej, nedomyslel jsem, že královskej (pravej*a20* ) vyžaduje opravdu kvalitní věci, ten podniknu příští tejden ... akorát to abych sehnal pánev s průměrem aspoň 50cm

Zvonařka je vynikající.Právě to dělej na menší pánvi,to je pak dva centimetry vysoký. Zkus tam určitě dát pár třeba beraních rohů,česnek,okurku kyselou atd..pak se to mnohem líp jí a není to suchý.A nahoru kečup...na chleba se vybodni Jen když tam jde 100 šunky a sýra (v součtu cca 45g bílkovin),takže těch vajec stačí tak 4-5 max
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peca

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem rad ze ma ceska kulturistika takto otevrene lidi ve svych vrcholnych funkcich,je treba nezapirat,pan jebas dokonce predstihl Lance (kteremu chudakovi nic jineho nezbylo) a dal tomu punc o deset let drive,vyjadreni mistopredsedy svazu kulturistiky tedy zde.Podobnyh a jeste vetsich perel mam cca 50 a budou zde pravidelne k videni az do smazani :D
btw.Proc nemuzu komentovat main web? protruze je neslusne slovo?

Naposledy upravil Peca dne čt leden 24, 2013 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 668, 669, 670 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: