|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po leden 07, 2013 2:33 am Předmět: |
|
|
Prave mi udelal radost trihodinovy spanek na 24 hodinovy sluzbe a zjisteni, ze me ceka poslednoch 6 hodin :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 07, 2013 6:31 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Prave mi udelal radost trihodinovy spanek na 24 hodinovy sluzbe a zjisteni, ze me ceka poslednoch 6 hodin :)) |
Tak naštěstí je na tom někdo hůř.
Já šel spát včera asi okolo půl 11 spát, podařilo se mi usnou cca ve 3 ráno a v 6:10 mi zvonil budík. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po leden 07, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Prave mi udelal radost trihodinovy spanek na 24 hodinovy sluzbe a zjisteni, ze me ceka poslednoch 6 hodin :)) |
No vidíš. Dalších 6 hodin to už je hodně slušný spánek
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
Zvlastni, na zacatku prosince jsem dokoncil muj teprve druhej creatinovej cyklus.
A kupodivu od te doby sila neklesla, spise jde stale, pomalu, ale jiste nahoru. To jsem rozhodne necekal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Zvlastni, na zacatku prosince jsem dokoncil muj teprve druhej creatinovej cyklus.
A kupodivu od te doby sila neklesla, spise jde stale, pomalu, ale jiste nahoru. To jsem rozhodne necekal. |
Kreatin neni nic extra, takze to vubec nemusis poznat :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Zvlastni, na zacatku prosince jsem dokoncil muj teprve druhej creatinovej cyklus.
A kupodivu od te doby sila neklesla, spise jde stale, pomalu, ale jiste nahoru. To jsem rozhodne necekal. |
To je creatin, to nejsou anabolika
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
Ale ja verim, ze to poznam, ze to funguje, urcite to pomaha a funguje, chci tomu verit.
Tim tomu zvedam ucinost minimalne dvojnasobne
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tak jsem si po asi roce udělal hemenex ... KRÁLOVSKEJ HEMENEX .... 10 vajec, 100g Šunky zvonařky a 100g eidamu v jednoduchosti je síla |
Tomu říkáš královskej?To je sedláckej standart.Královskej má vedle šunky nejvyšší kvality taky kvalitní sýry (např Leerdammer,hermelín) a ještě třeba olivy,česnek,papričky atd..a vajec stačí míň.Barevný pepř a koření.Trochu kvalitního kečupu a hotovo
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Bara napsal: | | Grimley napsal: | Tak jsem si po asi roce udělal hemenex ... KRÁLOVSKEJ HEMENEX .... 10 vajec, 100g Šunky zvonařky a 100g eidamu v jednoduchosti je síla |
Tomu říkáš královskej?To je sedláckej standart.Královskej má vedle šunky nejvyšší kvality taky kvalitní sýry (např Leerdammer,hermelín) a ještě třeba olivy,česnek,papričky atd..a vajec stačí míň.Barevný pepř a koření.Trochu kvalitního kečupu a hotovo |
Zvonařka má 90% :D ... není to prosciutto, ale taky dobrý :D ... královskej pro mě byl v tom, že byl velikej, nedomyslel jsem, že královskej (pravej*a20* ) vyžaduje opravdu kvalitní věci, ten podniknu příští tejden ... akorát to abych sehnal pánev s průměrem aspoň 50cm |
Zvonařka je vynikající.Právě to dělej na menší pánvi,to je pak dva centimetry vysoký. Zkus tam určitě dát pár třeba beraních rohů,česnek,okurku kyselou atd..pak se to mnohem líp jí a není to suchý.A nahoru kečup...na chleba se vybodni Jen když tam jde 100 šunky a sýra (v součtu cca 45g bílkovin),takže těch vajec stačí tak 4-5 max
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|