Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 676, 677, 678 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Bara napsal:
owar napsal:
ja jsem taky vzdycky ze zacatku rad a pak jsem rad, ze se odkutalim domu..

Musíš mít systém

system mam..dokud to vsechno nesnim, tak neodejdu..jenze po hruby hodince, kdyz uz zacinam potit rybi tuk a ono se to ne a ne zastavit a slibuju bohu, ze uz nikdy nebudu jist, tak obvykle rezignuju a snazim se z poslednich sil odkracet..skoda, ze tam nemaji jerab nebo aspon propadlo az na ulici..

Musíš zapomenout jak ti mamka říkala,že dokud nedojíš,nesmíš od stolu Já mám systém.Nejdřív natlačím 34 ks nigiri sake (losos viz foto),pak něco lehce (včera ty vejce s lososem a kaviárem) 2 kousky a nakonec lichi a ananas.Pak se odplížím Chodím tam vždycky když chci dát víc sachrů,protože já bych je doma nenatlačil.A sushi miluju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Musíš zapomenout jak ti mamka říkala,že dokud nedojíš,nesmíš od stolu Já mám systém.Nejdřív natlačím 34 ks nigiri sake (losos viz foto),pak něco lehce (včera ty vejce s lososem a kaviárem) 2 kousky a nakonec lichi a ananas.Pak se odplížím Chodím tam vždycky když chci dát víc sachrů,protože já bych je doma nenatlačil.A sushi miluju.

prece to tam nenecham zkazit se!
ja jdu taky nejdriv po nigiri vetsinou s lososem, potom kachna a po kachne maki, tam uz to zacina haprovat vzhledem k rase nori, ktera zacina nabyvat a dorazim to smazenym bananem..neodolam..no a to uz je spatny, protoze to zacinam ze zoufalstvi jist vsechno dohromady..za maminku, za tatinka, za babicku, ... za prastryce otce meho nevlastniho bratrance z tretiho kolene atd. a je uz vazne zle..
poslednich asi pet let co tam chodim si vzdy rikam, tak dnes jen do polosyta, ale zatim se mi to dodnes nepodarilo
jedna jedina vyjimka, kdyz jsem pritelkyni nechtel hned ze zacatku vztahu zhnusit a radsi jsem objednal neco mensiho a sedli jsme si co nejdal od tech skrinek zla..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam na to suši chodíte? Rád bych to koštnul s přítelkou.
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Kam na to suši chodíte? Rád bych to koštnul s přítelkou.

ja vetsinou do palladia, vyjimecne na andel..ale po praze je toho strasna spousta..nevim jak v ostatnich mestech..
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Running sushi je víc,ale doporučuji Anděl nebo palladium jako owar.Tam je to fakt super.Harfa už daleko za nima,což mě sere,protože to mám osm metrů od fitka a po výlezu z tréninku jsme tam chodili.Ale pak jsem usoudil,že když platit,tak jen tomu kdo si to zaslouží.Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .

na harfu i ccm jsem to chtel taky zkusit, ale ted uz teda asi nechci..co je tam spatne? ono je jich v praze pomerne vic, ale makakiko mi naprosto vyhovuje, takze zatim nemam duvod menit..
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Bara napsal:
Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .

na harfu i ccm jsem to chtel taky zkusit, ale ted uz teda asi nechci..co je tam spatne? ono je jich v praze pomerne vic, ale makakiko mi naprosto vyhovuje, takze zatim nemam duvod menit..

Makakiko je jedinej dobrej,neměň nebo budeš nasranej.Harfa ještě jde,ale musíš jim na férovku říct,že nigiri sake máš rád a kuchař musí přidat.CČM vůbec nepochopili princip a z našich oblíbených tam nejede nic.Spíš něco mezi runing smaženka a runing cukrárna
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eric "naturalguy" Schwartz, David Hoffmann, Pavel Grmolec, Whitney Conner, guruhonza :D Antoine Vaillant a G Diesel
v posilce snáma ještě byli Roman Fritz s jeho trenérem Davem Palumbo

=) asi nemusím říkat, jak skvělej zážitek to byl

more good stuff coming soon
shooter

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Noooo tak to je velice super Guru

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pekny a jak je to roztahly, tak se mezi nima ani neztracis, nebo si stihl nekde nabrat 40kg?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Má radost se upíná k víkendu a tataráčku .
jari

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
pekny a jak je to roztahly, tak se mezi nima ani neztracis, nebo si stihl nekde nabrat 40kg ?

Nejsi daleko od pravdy
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj vsiml sem si uz i jinde
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšilo mě co mi přivezla pošta.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co to je?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 676, 677, 678 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: