ja jsem taky vzdycky ze zacatku rad a pak jsem rad, ze se odkutalim domu..
Musíš mít systém
system mam..dokud to vsechno nesnim, tak neodejdu..jenze po hruby hodince, kdyz uz zacinam potit rybi tuk a ono se to ne a ne zastavit a slibuju bohu, ze uz nikdy nebudu jist, tak obvykle rezignuju a snazim se z poslednich sil odkracet..skoda, ze tam nemaji jerab nebo aspon propadlo az na ulici..
Musíš zapomenout jak ti mamka říkala,že dokud nedojíš,nesmíš od stolu Já mám systém.Nejdřív natlačím 34 ks nigiri sake (losos viz foto),pak něco lehce (včera ty vejce s lososem a kaviárem) 2 kousky a nakonec lichi a ananas.Pak se odplížím Chodím tam vždycky když chci dát víc sachrů,protože já bych je doma nenatlačil.A sushi miluju.
Musíš zapomenout jak ti mamka říkala,že dokud nedojíš,nesmíš od stolu Já mám systém.Nejdřív natlačím 34 ks nigiri sake (losos viz foto),pak něco lehce (včera ty vejce s lososem a kaviárem) 2 kousky a nakonec lichi a ananas.Pak se odplížím Chodím tam vždycky když chci dát víc sachrů,protože já bych je doma nenatlačil.A sushi miluju.
prece to tam nenecham zkazit se!
ja jdu taky nejdriv po nigiri vetsinou s lososem, potom kachna a po kachne maki, tam uz to zacina haprovat vzhledem k rase nori, ktera zacina nabyvat a dorazim to smazenym bananem..neodolam..no a to uz je spatny, protoze to zacinam ze zoufalstvi jist vsechno dohromady..za maminku, za tatinka, za babicku, ... za prastryce otce meho nevlastniho bratrance z tretiho kolene atd. a je uz vazne zle..
poslednich asi pet let co tam chodim si vzdy rikam, tak dnes jen do polosyta, ale zatim se mi to dodnes nepodarilo
jedna jedina vyjimka, kdyz jsem pritelkyni nechtel hned ze zacatku vztahu zhnusit a radsi jsem objednal neco mensiho a sedli jsme si co nejdal od tech skrinek zla..
Running sushi je víc,ale doporučuji Anděl nebo palladium jako owar.Tam je to fakt super.Harfa už daleko za nima,což mě sere,protože to mám osm metrů od fitka a po výlezu z tréninku jsme tam chodili.Ale pak jsem usoudil,že když platit,tak jen tomu kdo si to zaslouží.Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .
Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .
na harfu i ccm jsem to chtel taky zkusit, ale ted uz teda asi nechci..co je tam spatne? ono je jich v praze pomerne vic, ale makakiko mi naprosto vyhovuje, takze zatim nemam duvod menit..
Nově je v novém CČM,ale to je průser Tam to je past na zemědělce,co zabloudí .
na harfu i ccm jsem to chtel taky zkusit, ale ted uz teda asi nechci..co je tam spatne? ono je jich v praze pomerne vic, ale makakiko mi naprosto vyhovuje, takze zatim nemam duvod menit..
Makakiko je jedinej dobrej,neměň nebo budeš nasranej.Harfa ještě jde,ale musíš jim na férovku říct,že nigiri sake máš rád a kuchař musí přidat.CČM vůbec nepochopili princip a z našich oblíbených tam nejede nic.Spíš něco mezi runing smaženka a runing cukrárna
Eric "naturalguy" Schwartz, David Hoffmann, Pavel Grmolec, Whitney Conner, guruhonza :D Antoine Vaillant a G Diesel
v posilce snáma ještě byli Roman Fritz s jeho trenérem Davem Palumbo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru