Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 682, 683, 684 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Humanic145

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

michal - hodně dobrá práce a jen tak dál ;)

taky se teda pochlubím: v dietě 11,5kg dole a zatlačený 3PRka - 5x40kg j.č. tlak na ramena,2x50kg (+3dopomoc) j.č. tlak na prsa na šikmé,rozpažky na prsa na šikmé 7x25kg :)
váha zatím 81,4kg

Naposledy upravil Humanic145 dne st květen 29, 2013 10:32 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je samozrejme super uspech michale, ale pozor, jeden tlustej kokot tady vyhlasuje valku lidem, co premejslej o jidle a zdravi, tak bacha at na nej nenarazis, valka s nim by byla asi hodne drsna
michal_n

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Judson napsal:

Eh, to jako vazne ? tohle bych spis videl tak na rocni plan, ale muzes byt vyjimka. Tyto cile take dost zalezi na tvem BW, s napr 70 kg jich dosahnes mnohem drive nez treba s 100kg.

Pokud není začátečník...
Za 3 měsíce může dát 12kg tuku klidně dolů. Mrtvolu dvojnásobek váhy taky (já jí dal při svém prvním pokusu o maxko na mrtvolu :D), tím spíš, pokud někdy dělal nějakej sport. Běh je čistě o tom, v jakém tempu to chce zaběhnout.
Military press asi těžko, pokud nemá pod 70kg.

Potřebuji dolů za ty tři měsíce cca 7-8 kilo (to je velmi reálné, teď jsem dal víc při volnějším režimu), každé kilo navíc bude bonus
S cílovou hmotností mi v tuhle chvíli k té mrtvole chybí cca 6-8 kg a to je reálné na konci cyklu dosáhnout.
Na military press mi s cílovou hmotností v tuhle chvíli chybí 4-6kg, to taky dám.
No a ten běh - už teď to uběhnu v kuse, takže je to jak píšeš jen o tempu

edit:
Luster napsal:
to je samozrejme super uspech michale, ale pozor, jeden tlustej kokot tady vyhlasuje valku lidem, co premejslej o jidle a zdravi, tak bacha at na nej nenarazis, valka s nim by byla asi hodne drsna

(tlustí) kokoti jsou všude až mě to děsí... no a na internetech neválčím, nemá to cenu..
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda ta mrtvola mi v tech cilich moc nesedi. Ostatni beru jako fajn cile, ale dvojnasobek telesne hmotnosti v mrtvole? Vzdyt to da kazdej trotl, kterej se parkrat podiva na cinku. To prece neni absolutne zadna vyzva.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Teda ta mrtvola mi v tech cilich moc nesedi. Ostatni beru jako fajn cile, ale dvojnasobek telesne hmotnosti v mrtvole? Vzdyt to da kazdej trotl, kterej se parkrat podiva na cinku. To prece neni absolutne zadna vyzva.

Chudák Ustinov, až si tohle přečte :D
Humanic145

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
drlift_ napsal:

Chudák Ustinov, až si tohle přečte :D

on to nedá? :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud už tím svým pseudo-crossfit-kruhovým-tréninkem nezhubl na 68kg, tak pochybuju... ale třeba se pletu a dá 140kg
michal_n

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

To není životní ani konečný cíl ani nejsem lifter.. Je to jen cíl k odškrtnutí za tři měsíce a součást tréninku.. Nehodlám se na tom zastavit

Každopádně si nemyslím, že dvojnásobek tělesné hmotnosti dá každej druhej soudruh.. Podle toho, co vídám v posilovnách, tak bych tipoval tak necelou polovinu lidí, že mrtvolu cvičí (viděno velmi optimisticky). Kolik z toho jich ten dvojnásobek těl.hm. dá čistě, technicky, bez háků, trhaček, pásků a další...ho vybavení nechci ani odhadovat
Nebavím se teď o lidech, co se na to specializují, protože ani moje speciazlizace není trojboj, ten je pro mě jen prostředek...

Na druhou stranu mám tenhle konkrétní cíl proto, že to beru jako odrazový můstek a jeho splnění jako takový základ k pořádnému silovému tréninku. Takže vlastně nevím, jestli s tebou vlastně nesouhlasím
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape, míň jak 20% lidí cvičí nohy (když nepočítám předkopávání a zakopávání ;) ) natož mrtvolu
moby

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo, za "moje" fitko muzu smele prohlasit, ze MT s vice nez 50 kily jsem tam videl za poslednich 9 mesicu cvicit jednoho cloveka a to presne jednou - udelal myslim dve serie nacez se jal s temi cca 95 kily, co tam mel nalozeno, krcit ramena A ti co cvici MT s mensima vahama jsou vseci cvicenci co si plati trenera a ten jim tento "zdravidevastujici cvik" ordinuje Takze se obavam, ze alespon tu na ostravsku, 2x BW MT neda "kazdej trotl, kterej se jen podival parkrat na cinku"

Jinak, Michale, moc hezke vykony a hezke cile

PS: Ja teda 2xBW MT taky nedam ale snazim se k tomu taky dopracovat. Jen mi k tomu chybi o par kilo vice nez tobe
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

michal_n napsal:

To není životní ani konečný cíl ani nejsem lifter.. Je to jen cíl k odškrtnutí za tři měsíce a součást tréninku.. Nehodlám se na tom zastavit

Každopádně si nemyslím, že dvojnásobek tělesné hmotnosti dá každej druhej soudruh.. Podle toho, co vídám v posilovnách, tak bych tipoval tak necelou polovinu lidí, že mrtvolu cvičí (viděno velmi optimisticky). Kolik z toho jich ten dvojnásobek těl.hm. dá čistě, technicky, bez háků, trhaček, pásků a další...ho vybavení nechci ani odhadovat
Nebavím se teď o lidech, co se na to specializují, protože ani moje speciazlizace není trojboj, ten je pro mě jen prostředek...

Na druhou stranu mám tenhle konkrétní cíl proto, že to beru jako odrazový můstek a jeho splnění jako takový základ k pořádnému silovému tréninku. Takže vlastně nevím, jestli s tebou vlastně nesouhlasím

Vzhledem k tvym cilum bych tipoval, ze nebudes zadna tezka vaha a konkretne dvojnasobek v MT je pro nekoho, kdo vazi treba jen 70 kg opravdu prkotina. Predpokladal jsem ze MT trenujes, takze mi to zkratka vychazi jako latka nastavena prilis nizko.

Ty lidi co zminujes na to jdou spatne, oni koukaji na maly cinky a stroje. Kdyby koukali na poradnou vzperacskou cinku, tak jsou s vykonnosti uplne jinde

Samozrejme priznavam, ze moje videni je "malinko" zkreslene tim, ze neznam nikoho (z "koukacu na cinky") kdo dvojnasobek v MT neda
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Samozrejme priznavam, ze moje videni je "malinko" zkreslene tim, ze neznam nikoho (z "koukacu na cinky") kdo dvojnasobek v MT neda

Bez se obcas podivat do normalniho komercniho fitka :-) Rekneme, ze prumerna vaha lidi v posilovne, kde cvicim, je nejakych 80kg a tahat tam nekoho 160 na MT je opravdu velmi malo casty jev.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
drlift_ napsal:

Bez se obcas podivat do normalniho komercniho fitka :-) Rekneme, ze prumerna vaha lidi v posilovne, kde cvicim, je nejakych 80kg a tahat tam nekoho 160 na MT je opravdu velmi malo casty jev.

Tak se stavte někdy k nám, tady to tahá kde kdo :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim kam to dát, tak to zkusím tady.

Mohu vyplnit papíry černou propiskou, jedná praxi (je to vlastně teda něco jako smlouva, ne?)

btw: jde mi jen o tu barvu propisky. Díky
m4l

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nevim kam to dát, tak to zkusím tady.

Mohu vyplnit papíry černou propiskou, jedná praxi (je to vlastně teda něco jako smlouva, ne?)

btw: jde mi jen o tu barvu propisky. Díky

pokud to neni na cerny papir tak ano

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 682, 683, 684 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: