|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
Jen chci podoktnout ze je to roztomilé štěně 5 měsíců:-)))
|
a co se divíš......syn se vyhejbá obloukem i holubům, jak se všech zvířátek bojí
takže z tvýho rozběhnutýho štěňátka by měl hysterickej záchvat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
a co se divíš......syn se vyhejbá obloukem i holubům, jak se všech zvířátek bojí
takže z tvýho rozběhnutýho štěňátka by měl hysterickej záchvat |
aka matka, taka Katka
psycho, kde mame slibenou odventni fotku?
ted uz treti v poradi? |
já se pejsků nebojím, natož holubů
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
To by jsi se asi divil, kdyby, zcela po právu, tomu tvýmu štěňátku nastříkali pepřák do očí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
peprak je proti psovi (ale aj cloveku) na hovno, treba tasit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
aka matka, taka Katka
ted uz treti v poradi? |
Samozřejmě je přeci neděle:-) Dnes bude:-) Odjel jsem si svejch několik serií a už doma dobíjím baterku do fotoaparátu večer razím:-)))
Jedu na narozky bude to mejdan tak že snad nějaké fajn fotky ulovím.... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne ne prosinec 15, 2013 6:32 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
To by jsi se asi divil, kdyby, zcela po právu, tomu tvýmu štěňátku nastříkali pepřák do očí. |
aspon bych měl záminku "sejmout negra"..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne ne prosinec 15, 2013 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Mablung napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
To by jsi se asi divil, kdyby, zcela po právu, tomu tvýmu štěňátku nastříkali pepřák do očí. |
aspon bych měl záminku sejmout negra..... |
A šel bys do vězení. Tak si ty kecy nech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Psycho napsal: | | Mablung napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
A šel bys do vězení. Tak si ty kecy nech. |
Oooo to jsem se vyděsil _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Psycho napsal: | | Mablung napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
A šel bys do vězení. Tak si ty kecy nech. |
Vůbec nemáš smysl pro "černej humor" _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
aka matka, taka Katka
ted uz treti v poradi? |
Samozřejmě je přeci neděle:-) Dnes bude:-) Odjel jsem si svejch několik serií a už doma dobíjím baterku do fotoaparátu večer razím:-)))
Jedu na narozky bude to mejdan tak že snad nějaké fajn fotky ulovím.... |
Měls jít na řízek,byla sranda:-)teď jsem přijel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Psycho napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
|
aka matka, taka Katka
ted uz treti v poradi? |
Jedu na narozky bude to mejdan tak že snad nějaké fajn fotky ulovím.... |
Měls jít na řízek,byla sranda:-)teď jsem přijel. |
Chtěl jsem .......ale musel jsem domu uvařit dlabanec malýmu..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|