|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DevillHP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: st květen 21, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Úspěšně odmaturováno _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 21, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st květen 21, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 21, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | JSEM BAKALÁŘ!!! |
Cipínek má z tebe radost!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
juchů... rozeslal jsem asi 5x životopis a dnes mi volali že mám přijít na pohovor...
teď otázka.. je to můj "první" nějaké rady? popř. co si obléct? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | juchů... rozeslal jsem asi 5x životopis a dnes mi volali že mám přijít na pohovor...
teď otázka.. je to můj "první" nějaké rady? popř. co si obléct? |
Přiměřeně situaci, případně o jeden level lépe než je běžné. Hůře nikoliv. tj. frak je zbytečný na pozici popeláře:o)
Základem je přijít včas a mít nachystané odpovědi na nejčastěji a stále dokola se opakující otázky a HLAVNĚ! totálně se vysrat na "český" přístup k zaměstnání...tedy co mi dáte za benefity?...dostanu auto?...telefon?...notebook?...permici do bordelu?....je jasné že to není podružné a je to zajímavé, ALE...důležité je, co nabízíš firmě ty !!! Tento postoj Ti usnadní pohovor. Většinou absolventi nemají moc přehled a jdou na pohovor jen s tím kolik chtějí nástupák. Je to většinou 30000 Kč v Praza a 25000 Kč mimo Prahu, což je až na vyjímky nereálné. Praxe ( zkušenosti, vzdělávání apod.) má v začátcích mnohem větší cenu než výdělek. ten příjde časem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
- zjisti si neco o te firme kam jdes, pokud to neni jen nejaka personalka
- mej predstavu o platu, minimalne bys mel znat svoji spodni hranici (predpokladam, ze do cv jsi ho nepsal)
- nebud frustrovany kdyz to nevyjde hned napoprve
- bud sebevedomi, uvolneny, neboj se odmitnout spatnou nabidku, neber kde co. pohovor je jako namluvy :)
- malokdy je pohovor na prvni dobrou, vetsinou jsou dve, nebo vice kol
- co se tyce obleceni idealne kalhoty, kosile, slusne boty, oblek neni vyzadovany
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | juchů... rozeslal jsem asi 5x životopis a dnes mi volali že mám přijít na pohovor...
teď otázka.. je to můj "první" nějaké rady? popř. co si obléct? |
To teda kvaltujes , hned po mature, vyjezd do zahranici na par mesicu te nelaka ? Casem s zabehlou praci, se takova vec realizuje tesko. Na to kolik by si chtel dostavat se zeptaji asi urcite.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
Asi tak jak píše Judson, pojed se mnou do zahranici, nemam ským jet. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
Zkus tam jit ovencenej draty, at to vypada, ze to elektro fakt zeres... normalne nahod kalhoty od saka a kosili, kravata nemusi byt. Ukazes tim respekt a uctu k nim. Neslysel jsem, ze by nekdo na pohovoru pohorel kvuli slusnemu obleceni, spis naopak, takze asi takhle :) Jinak obecnych rad je plnej google, jenze ty potrebujes spis specificky rady k tvemu pohovoru a to ti asi nikdo neda, pokud nezazil pohovor se stejnym manazerem, jako budes mit ty. Jde spis take o to umet situacne a vhodne reagovat. Pokud na to nemas, tak ti jsou nasprtany poucky k nicemu, oni to vetsinou na tobe poznaji. Co vim od znamych, kteri maji na starost pohovory, tak vetsinou uz v pulce pohovoru vi, zda cloveka spis vemou nebo ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Zkus tam jit ovencenej draty, at to vypada, ze to elektro fakt zeres... normalne nahod kalhoty od saka a kosili, kravata nemusi byt. Ukazes tim respekt a uctu k nim. Neslysel jsem, ze by nekdo na pohovoru pohorel kvuli slusnemu obleceni, spis naopak, takze asi takhle :) Jinak obecnych rad je plnej google, jenze ty potrebujes spis specificky rady k tvemu pohovoru a to ti asi nikdo neda, pokud nezazil pohovor se stejnym manazerem, jako budes mit ty. Jde spis take o to umet situacne a vhodne reagovat. Pokud na to nemas, tak ti jsou nasprtany poucky k nicemu, oni to vetsinou na tobe poznaji. Co vim od znamych, kteri maji na starost pohovory, tak vetsinou uz v pulce pohovoru vi, zda cloveka spis vemou nebo ne. |
jasny rozumím.. dik _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 5:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|