|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so květen 17, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Otevřel jsem si lahvinku cabernetu z 2012 a užívám si pohodu :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
To teda, klobouček pane.
Nicméně ty ženský taky všechno musí vykecat. Měla se snad nejdřív zeptat, zda to může takhle zveřejnit...
| citace: | | O své pomoci moc mluvit nechce. "Ani nevím, kolik to bylo," sdělil. "Přesně 116 900 korun," upřesnila Třísková. | _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Fíha, smekám. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 17, 2014 10:17 pm Předmět: |
|
|
A moje lahvinka vina tu nikoho nezajima
Samozrejme martin je borec, jen se takovyhle veci delaj pro svuj vlastni dobrej pocit, ne aby se tu o tom mlelo na foru :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
tak tohohle si vážím teda, a že se k tomu sám nehlásil věřejně všude možně, to vážně smekám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad, ze jsem zvladl a mam konecne zasebou pracovni vikend. Snad bez chyb. 8h za sobotu a 6.5h za dnesek prescasu prace za PC, kde jsem delal i 3 ruzny veci naraz pro ruzny skupiny lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Jsem rad, ze jsem zvladl a mam konecne zasebou pracovni vikend. Snad bez chyb. 8h za sobotu a 6.5h za dnesek prescasu prace za PC, kde jsem delal i 3 ruzny veci naraz pro ruzny skupiny lidi. |
bože to je frajer, k večeři mu nachystejte uzenáče
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
co si zvladl za vikend ty ? nasrat par desitek lidi svou zbytecnou existenci ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | co si zvladl za vikend ty ? nasrat par desitek lidi svou zbytecnou existenci ? |
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 20, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jsem blbec a naflákal jsem si všechny věci na zbylé předměty (6-7) na dnešek, tak jsem zvědavej.
„Hlavně se z toho neposrat“
|
Zkouškové hotové, dneska jsem dodělal posledních 7 předmětů.
Ještě mi udělalo radost, že vedoucí a oponent mi navrhli z AP - výborně.
2.6. k absolutoriu, co mě mrzí, že teď si asi moc nezacvičím, ale škola má přednost. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|